Şimdi Ara

Samsung, bu yıl yeni bir Galaxy Note çıkarmayacağını resmen doğruladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, bu yıl yeni bir Galaxy Note çıkarmayacağını resmen doğruladı

Birkaç ay önce, Samsung'un bu yıl Galaxy Note amiral gemisinin yeni bir sürümünü piyasaya sürmeyeceğine dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Güney Koreli şirket, Galaxy Note'u piyasaya sürmek yerine Galaxy Z serisini geliştirmeye odaklanacak.

Ayrıca Bkz.Oppo, kendi geliştirdiği 125W hızlı şarj teknolojisinin tehlikeli olduğunu kabul etti

Samsung resmi web sayfasından, bu yıl yeni bir Galaxy Note modeli beklememesi gerektiğini resmen doğruladı. Blog yazısında şirket, Galaxy Note'dan bazı özellikleri Galaxy Z serisine getireceğini belirtiyor. Bunun muhtemelen Galaxy Z Fold 3 için S Pen stylus desteği ile ilgili olması muhtemel. Şirketin konuyla ilgili açıklamasında ise şu ifadeler yer alıyor:

"Teknoloji dünyasına öncülük etmek ve daha fazla kullanıcıyı yepyeni ve heyecan verici deneyimler dünyasıyla tanıştırmak üzere yola çıktık. Yeni Galaxy Z ailemizi ve katlanabilir telefonlar için tasarlanan S Pen’in de dahil olduğu katlanabilir cihaz yeniliklerini paylaşırken, hepinizi bizlere eşlik etmeye davet ediyorum. Yeni bir Galaxy Note geliştirmek yerine, en sevilen Note özelliklerini daha fazla Samsung Galaxy cihazında kullanılabilir hale getiriyoruz. Neler olacağını görmek için 11 Ağustos tarihini şimdiden takvimlerinize işaretleyebilir ve o tarihte Unpacked etkinliğimize katılabilirsiniz."

Samsung, bu yıl yeni bir Galaxy Note çıkarmayacağını resmen doğruladı

Yeni Galaxy Note önümüzdeki yıl gelebilir

Samsung'un Galaxy Note serisini tamamen sonlandırdığını doğrulamadığını belirtmekte fayda var. Daha önce, şirketin yonga eksikliği nedeniyle bu yıl Galaxy Note'u piyasaya sürmeyeceği bildirilmişti. Samsung'un önümüzdeki yıl Galaxy Note serisine devam etmesi ise muhtemel.

Kaynak:https://news.samsung.com/us/unfold-next-era-of-smartphone-innovation/

• Ben bu sizlerde ki güncelleme aşkını anlamıyorum noluyor fazladan 1 sürüm alınca ? Acamadigin uygulama mi var ? Neredeyse her marka her amiral cihazda 2.buyuk android güncellemesinde cihaz hep geri gitmiştir gerek batarya gerek akıcılık anlamında.Hatta iPhone da dahildi buna bir süreye kadar.

OnePlus 6 Android 11 alıyor şimdi 8 le çıkmıştı , telefonun içine edecekler , 7T pro 10 la çalışırken 7 saat screen on time verirken 11 de 5 saate düştü resmen , 8 pro kullanıyorum ben Android 12 de alacak 13 de , ama 12 ye guncellemeyecegim mesela.

Umarım geçicidir yoksa ilk alternatif çıktığı gün samsung'u bırakırım umurumda bile olmaz sadece Spen için kullanıyorum, zaten amiral gemisi diyerek desteği çok kısa tutuyor buna rağmen, Bu yüzden katlanabilir telefon yapayım derken elindeki pazarıda kaybetmesi an meselesi olur. Sadece bir alternatif Yeter ki çıksın bakalım o zaman böyle kararlar alabiliyor mu.. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
  • Umarım geçicidir yoksa ilk alternatif çıktığı gün samsung'u bırakırım umurumda bile olmaz sadece Spen için kullanıyorum, zaten amiral gemisi diyerek desteği çok kısa tutuyor buna rağmen, Bu yüzden katlanabilir telefon yapayım derken elindeki pazarıda kaybetmesi an meselesi olur. Sadece bir alternatif Yeter ki çıksın bakalım o zaman böyle kararlar alabiliyor mu.. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olmaz.. çok üzüldüm...

• NIGRA kullanıcısına yanıt
    Bende note serisini severek kullanıyordum sözde dediğiniz gibi amiral gemisi ama güncelleme desteğini çabuk kesiyorlar ben samsung un yerinde olsam çoğu modeline s pen özelliği getiririm şuan S20 modeline geçtim baştan garipsedim ama alıştım güncelleme olarak Android 12 yi de destekliyor olması büyük avantaj

• alphonzo16 kullanıcısına yanıt
    Spen olmasa android 12 için samsung s20 yi almazdım ben, kalemden vazgeçersem eğer, muhtemelen google ın kendi modellerine gecebilirim. Ama haklısınız keşke tüm modellere dahili spen getirse. Bizde ona gore seçebilsek. Bu konuda tekel olması beni çok rahatsız ediyor.. çünkü önemsemiyor tüketiciyi. Yanlış bir politika kesinlikle.

• Sırf bu yüzden note 5 e veda edip note 10 aldım. (Note 20 davul gibi) Belki de S-Pen yuvası olan son güzel telefon olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: NIGRA

Umarım geçicidir yoksa ilk alternatif çıktığı gün samsung'u bırakırım umurumda bile olmaz sadece Spen için kullanıyorum, zaten amiral gemisi diyerek desteği çok kısa tutuyor buna rağmen, Bu yüzden katlanabilir telefon yapayım derken elindeki pazarıda kaybetmesi an meselesi olur. Sadece bir alternatif Yeter ki çıksın bakalım o zaman böyle kararlar alabiliyor mu.. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

android ekosisteminin amiral gemilerine en uzun güncelleme veren 2 3 şirketinden biri samsung.desteği kısa tutuyor derken neyi kastettiniz? 2018 model telefona bile 3 yıla yakın destek verdiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke her sene model çıkarmak yerine 2 senede bir ama ciddi ciddi geliştirilmiş telefonlar çıkarsalar sanki daha iyi olur.telefonlar eskiyemeden suni olarak eskitiliyor.tabi bu şirket karını düşüreceği için bunu yapmazlar.

• aycibin A kullanıcısına yanıt
    Mesela amiral gemisi diye tanıtmış olduğu note 9'a bir buçuk yıl maksimum 18 ay bandında güncelleme verdi üst sürüm güncellemesinden bahsediyorum ondan sonra gitti note 10 lite çıkarttı şimdi note 10 lite e Android 11i bile verdi ki çekirdek yapısı aynı diye biliyorum note 9 hala aynı kalıyor Android 10da şimdi siz buna en çok güncelleme çıkartan kurumu diyorsunuz ben hiç öyle olduğunu zannetmiyorum note 9 aynı çekirdek yapısına sahip olan telefonun aldığı güncelleme alamıyorsa ben öyle güncelleme desteği ni... ne yapayım 😁

• NIGRA kullanıcısına yanıt

Ben bu sizlerde ki güncelleme aşkını anlamıyorum noluyor fazladan 1 sürüm alınca ? Acamadigin uygulama mi var ? Neredeyse her marka her amiral cihazda 2.buyuk android güncellemesinde cihaz hep geri gitmiştir gerek batarya gerek akıcılık anlamında.Hatta iPhone da dahildi buna bir süreye kadar.

OnePlus 6 Android 11 alıyor şimdi 8 le çıkmıştı , telefonun içine edecekler , 7T pro 10 la çalışırken 7 saat screen on time verirken 11 de 5 saate düştü resmen , 8 pro kullanıyorum ben Android 12 de alacak 13 de , ama 12 ye guncellemeyecegim mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Güncelleme aşkım yok aslında sorun eskide bıraktıklari cihazlarida batiriyorlar, güncelleme ile kurtulabilir düşüncesi aslinda bizimkisi 😁

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt

E zaten samsung 3 yıl sürüm 2 yıl güvenlik, toplam 5 yıl güncelleme veriyor daha ne isityorsun ki?

• Keşke Apple, iphonelar için özel kalem üretse. Kalem isteyen alıp kullanırdı.

• Note 20 12gb ram kullanıyorum güncelleme ile telefonun içine ettiler sırf kalemi için kullanıyordum ama artık yeter
    Sonraki telefonum realme oppo oneplus olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: italian delight

Note 20 12gb ram kullanıyorum güncelleme ile telefonun içine ettiler sırf kalemi için kullanıyordum ama artık yeter
    Sonraki telefonum realme oppo oneplus olacak

ferrariden inip keçiye mi bineceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: NIGRA

Mesela amiral gemisi diye tanıtmış olduğu note 9'a bir buçuk yıl maksimum 18 ay bandında güncelleme verdi üst sürüm güncellemesinden bahsediyorum ondan sonra gitti note 10 lite çıkarttı şimdi note 10 lite e Android 11i bile verdi ki çekirdek yapısı aynı diye biliyorum note 9 hala aynı kalıyor Android 10da şimdi siz buna en çok güncelleme çıkartan kurumu diyorsunuz ben hiç öyle olduğunu zannetmiyorum note 9 aynı çekirdek yapısına sahip olan telefonun aldığı güncelleme alamıyorsa ben öyle güncelleme desteği ni... ne yapayım 😁

bende de s9 var. note9'dan 6 ay önce android 8'le çıktı ve 33 ay ana güncelleme alarak en son android 10 one ui 2.5 aldı (kasım 2020'de aldı).note9 da temelde aynı telefon olduğundan aynı güncellemeleri aldı.6 ay takvim farkından 27 ay ana güncelleme almış olmalı.belki sırf android sürümü güncellemesini ana gücelleme diye saydınız ama öyle değil. one ui 2.0 , sonra one ui 2.1 ve en son one ui 2.5 alması ana güncelleme sayılır. s9/note9 döneminde 2 nesil android güncellemesi sözü vardı.2019 ve sonrası modellerde 3 nesil android güncelleme sözü veriyor.tabi one ui güncellemeleriyle 3 buçuk yıl civarı ana güncelleme demek.

örneğin; s9/note9'a one ui 2.1'le gelen ön/arka kamera gece modu bugün sadece iphone12'de var. one ui 2.5'la gelen kablosuz dex de note20'yle duyurulan bir özellikti. sonradan eklenen özellikleri listesi uzar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 28 Temmuz 2021; 11:14:31 >

• YshtolaRhul7017 Y kullanıcısına yanıt
    Normal sürüşte motoru deli gibi ısınan ferrariye binermisin

• Note serisi ayrı bir sınıf. Çıkarmamasına üzüldüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.