Şimdi Ara

Galaxy S25 Edge’in Avrupa versiyonu, lansmandan önce Geekbench’te göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S25 Edge’in Avrupa versiyonu, lansmandan önce Geekbench’te göründü

Samsung, Galaxy S25, S25 Plus ve S25 Ultra modellerini geçtiğimiz ay tanıttı. Etkinlikte ayrıca Galaxy S25 Edge adında yeni bir modelin geleceği duyurulmuştu. Şimdi ise bu modelin Avrupa versiyonu, Geekbench’te ortaya çıkarak bazı teknik detaylarını netleştirdi.

SM-S937B kod adlı Avrupa modeli, özel olarak optimize edilen Snapdragon 8 Elite for Galaxy işlemcisiyle güçlendiriliyor. Daha önce çıkan söylentiler, bu modelin Exynos versiyonunun olmayacağını işaret ediyordu ve Geekbench kaydı da bunu doğruluyor. 12 GB RAM ile desteklenen telefon, Android 15 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Tek çekirdek testinde 2806, çoklu çekirdek testinde ise 8416 puan alarak amiral gemisi seviyesinde bir performans sergiliyor.

Ayrıca Bkz.Tesla'nın otonom sürüşü yine tartışmada: Cybertruck, FSD kullanırken kaza yaptı!

Galaxy S25 Edge, ultra ince tasarımıyla dikkat çekiyor. Sadece 5.84 mm kalınlığında olan cihaz, 6.7 inçlik S-AMOLED LTPO ekranla geliyor. 120 Hz yenileme hızı sunan bu ekran, 2600 nit parlaklığa kadar ulaşarak güneş ışığında bile net bir görüntü sağlıyor.

Pil tarafında, 3900 mAh kapasiteli bir batarya yer alırken, 25W kablolu ve kablosuz şarj desteği sunuluyor. Kamera kurulumunda ise 200 MP Samsung HP2 ana sensör ve 12 MP ultra geniş açılı kamera bulunuyor. 12 GB RAM ve 512 GB’a kadar depolama seçenekleriyle gelecek olan Galaxy S25 Edge, One UI 7 arayüzüyle kullanıcı deneyimini daha da geliştirecek. Cihazın nisan veya mayıs ayında piyasaya çıkması beklenirken, detayların önümüzdeki haftalarda netleşmesi bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/02/12/samsung-galaxy-s25-edges-european-variant-appears-on-geekbench-well-before-launch/

• Çöp.

• Windows 11 kullanıcısına yanıt
    Neye gore cop, ben ilgileniyorum, alabilirim begenirsem

• BlackAttack1 B kullanıcısına yanıt

neyini beğeneceksiniz?

ana hatları şimdiden belli, kamera ve pil konusu hüsran.

önceliğiniz ince kasa ise o zaman tamam, ama bunun dışında pek bir şey sunamayacak.

hele de S25+ dan daha pahalı olacaksa bence tamamen anlamsız oluyor.

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    İnsanlar yeni bir tasarım istiyor. Artık dönüp duran şu aynı tasarımlarından bıktık. Bende alacak olsam S25 Edge alırdım. Diğerleri yine geçen yılların aynısı neden alayım ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

buna katılıyorum ama üreticiler de hem tasarım hem performans sunmamakta kararlı.

illaki birinden taviz vermek gerekiyor, genelde de tercih edilen performans oluyor (kamera dahil).

Samsung buna güvenerek kaç nesildir artık hep aynı tasarımı kullanıyor ve buna rağmen iyi satışlar yapıyor.

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef böyle bir durum var. Apple kullanıyorum, Apple da yıllardır aynı tasarım bıktım artık. İlk farklı tasarımı adamakıllı yapan özellikleri de iyi olan markaya geçerim. (Çinli durmadan üreten ucuz markalar hariç -bknz : Vivo)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.