|
Galaxy S25 Edge’in Avrupa fiyatları belli oldu: Sürpriz etiketler

-
-
Sözde 1000$ etiket fiyatı ile çıkacaktı. Görünen o ki; fiyatı yükseltmek için lansmanı ertelemişler.
-
alanlar olur mutlaka, bence bu fiyata kesinlikle değmez...
-
Totosu kirli akıllı telefonların geldiği noktaya bakın. Güya sadece telefon bunlar...
-
Çıktıktan 8 ay sonra 700$'a alınır.
-
s25 plus zaten 7.3 mm ile gayet ince bir cihaz bu modeli çok manasız buluyorum
-
bu kadar reklamı yapılıp da alanlar hüsrana uğrarsa şaşırmam çünkü batarya küçük ve işlemci performanslı olunca illaki batarya çabuk bitecektir; bu telefonun güç yönetimini merak etmemek elde değil gsm arena bu telefona mutlaka işkence edecektir,fiyatı çok değil 1 ay sonra yarı yarıya düşmese bile çok büyük düşüş gösterektir; zamanında galaxy alpha telefonu ilk çıktığı tarihten 1.5 yıl sonra alma imkanım olmuştu çok çok ucuza premium aldığım ilk telefonumdu şuanda aynı telefonu biraz geliştirip o halde satsalar yine alırım telefonun ekranı 5 inç ten büyük olmamalı, hadi en fazla 5.5 inc diyelim, fazlası olunca cebinizde koyacak yer bulmakta zorlanırsınız...
-
S25+ kullanıyorum. S25+ bu haliyle bence gayet ince üretilmiş. 4900 mAh pil e sahip 7.3 mm gayet iyi bir kalınlık. Şimdi 5.84 mm gerçekten çok iddialı bir incelik ama inceliğin getirdiği avantajla birlikte pil deki verimsizlik dezavantajını da düşünmek lazım. Tamam ince istiyoruz ama pil yetmeyecek. 3900 mAh gerçekten yetersiz. Samsung çok fazla reklamıni yaptı ama rağbet göreceğini sanmıyorum. S25+ dan daha pahalı satılmasına pek olasılık vermiyorum. İnsanlar almaz bu haliyle yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konu tercih meselesi. S25+ kullanıyorum ekranı 6.7 inç. Evet büyük ama böyle istediğim için tercih ettim. Cebe de gayet sığıyor. Şimdi S25 Ultra 6.9 inç. Ekranlar 7 inç in üstüne çıkmalı artık diye bekleyen de var. Ama burada bence sınır tabi 7 inçdir. 7 inç in yukarısı artık hem cebe sığmaz hem de tek el ile kullanılamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam zamanında sony nin compact serisi telefonları vardı hatırlarsınız belki, amiral gemisi özelliklerini küçültüp başka kitlelere satıyorlardı, heh işte o kitlelerden biriside bendim ben telefonun büyük olmasındansa icaraatı olan ama cepte rahatça bulabileceğim compakt bir boyutta olmasını tercih ederim, 7 inc siz hangi cebe sığdıracaksınız merak etim mont cebine mi yoksa çanta cebine mi? tek el kullanmayı zaten geçtim kaç kişinin eli tek el kullanmaya müsait büyüklükte? zaman geliyor mecburen iki elinizi birden kullanıyorsunuz en basit örnek fotoğraf çekerken! büyük telefon istiyorsanız sizin tercihiniz ama büyük telefon her zaman kullanışlı değildir... büyük ekran istesem gider tablet alırdım.
-
Apple "iPhone Air" diye bir model çıkarak ya... Ondan önce davranmak istiyorlar ama Samsung'un alıcı kitlesi koyun değil bunu hala anlayamadılar.
Korelilerin kafası çalışmıyor.
Apple toz bezi çıkarıp milyonlar satar, senin BATARYA konusunda ayrışman gerekiyor. Kimse "Samsung ince telefon yapmış" diye sana o kadar para vermez.
-
Alpha neydi öyle ya. Farklı renk kullanmak için beyaz satip mavi almıştım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Çıktıktan 8 ay sonra 700$'a alınır. |
Totosu kirli akıllı telefonların geldiği noktaya bakın. Güya sadece telefon bunlar...
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X