< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Galaxy S25 vs Galaxy S24 karşılaştırması: Geçilir mi? (2. sayfa)
-
-
S21 kullanan biri olarak söylüyorum. S25'in beni cezbedecek hiç bir özelliği bulunmuyor. Beni mantığımın götüreceği tek yer fiyatı olacaktır. Onu da zamanla göreceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Metin Bey, S24'ün ekranı da 6.2" olabilir mi, tabloda farklı değer var?
çok sevdiğin elma size daha yapay zeka bile vermedi ram yetmiyormuş. satarken de ram apple 'da önemli değil diye satıyorlardı.
-
Gecilmemesinin tek SEBEBİ Fiyati.!! Arada 5-10k fark olsa tipiş tipiş gecilir, gecerlerdi:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar 2 yıldır resimdeki bir alanı çizip Google'da aratmayı yapay zeka kullanım örneği olarak pazarlıyorlar hala daha yapay zeka diyorsunuz. Bunu yapay zeka diye sunmaya utanırsın.
-
Snapdragon 8 Elite'i Snapdragon 8 Gen 3 yerine Exynos 2400 ile kıyaslamak daha mantıklı. Yalnızca ABD pazarındaki S24 - ve S24 Plus'larda - Snapdragon 8 Gen 3 mevcut, dünyanın geri kalanında S24 serisi için Exynos 2400 kullanıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben fiyatları karşılaştırdım. Bence 24 üretimini artırsın samsung
Eğitim programında takasta s24 üstüne 5 7 lira arası denk getirirsem 1 sn beklemem exynos adamı delirtir. S23 den s24 de 1800tl ye geçtim kodla hayatımın hatası oldu exynosun performansı bence yeterli ama sıcaklık ve şarj adamı delirtir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSy! -- 24 Ocak 2025; 9:18:47 >
Enayi gibi gidip bu modeli alan coook kisi olacak. S23'ten S24'e gecen kisiler S25'e gecmez mi. S23'ten S24'e gecerken bir de daha gucsuz islemci ve ayni miktar ram e gecis yaptilar. Simdi Snapdragon Elite ve ekstra 4gb ram ile hayatta kacirmaz bu enayiler.
-
Sizin gibi bilincli kullanicilar olsa cok buyuk ihtimalle zorunluluktan Apple ve Samsung'ta sizin gibi kisiler de yeni telefon almalari icin gozle gorulur iyilestirmeler sunardi ama malesef Iphone'u statu gostergesi olarak goren bir dunyada yasiyoruz. Ben S25'ten cok umitliydim. Kemara sorunlari duzelse kesin alacaktim ve en az 4-5 yil kullanicaktim. Ama S23'e ile ayni kamera 4gb ekstra ram ve oyun oynamayan biri ilarak Snapdragon Elite icin bir dunya para verip Samsung'u zengin edemem. S26'da bakalim ne olacak.
-
Bence gorsel olarak artik firmalar cok bir sey yapamaz. Sonucta arka tarafinda birkac kamera lensi, onunde koacman bir ekran. Samsung'un bence bu sene yapmasi gereken butun seriye S24 Ultra'daki yansimayi azaltan ekrani koymak ve kameralari iyilestirmekti. Bunlari yapsa gozum kapali S25'i alir yillar boyu da mutlu mesut kullanirdim.
-
S24 8 Gen 3'le mi geldi Türkiye'ye de utanmadan etmeden orada Exynos 2400 yazmıyorsunuz. Donanımhaber iyice cıvıttı.
-
m51den s23 ultraya geçesim var. s25 ultraya 100kya gerek yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X