|
Galaxy S25 vs Galaxy S24 karşılaştırması: Geçilir mi?
-
-
S23 serisinden bile geçilmez. Samsung u bu sene cezalandırmak lazım ki s26 serisinde aynı hataları yapmasınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki geçilmez samsung telefonlar apple gibi değildir. Yıllandıkça güzelleşen telefolardır.
bu yeni çıkmış s25 ultra için konuşursak mesela bu telefon dünyanın en güçlü gpu cpu ve nöral işlem birimine sahip işte bu sistemler günümüz teknolojisi ile değil belki 5 6 sene sonranın teknolojileri ile ancak kullanılabilecek.
mesela eskiden snapdragon 860 zamanlarında yav bu kadar güçlü işlemciye ne gerek var deniliyordu dört beş sene sonra pubg lol wild rift gibi oyunlar çıkmaya telefonda render yapan programlar çıkmaya başladı.
işte bu dünyanın her yönden en güçlü işlemcisi 4 5 sene sonra işe yaryacaktır. bunun yanında s23 serisini bile tam anlamıyla kullanan çok az program oyun var.
apple ise böyle değildir apple cihaz 5 sene sonra yeni özelleikleri alamaz 8 sene sonra da çöp olur çünkü app store erişimini kaybeder. apple geriye dönük yapay zeka desteği vermez. mesela geçen sene apple alanlara vermediler yapay zeka özelliklerini bunun yanında slow motion gibi özellikleri de vermediler. apple her zaman yeni ve zengin kullanıcıyı hedefler. samsung ise 2 yıl önceki telefona bile getirdi çoğu ai özelliği.
bunun yanında google play erişimi de öyle 8 senede 10 senede kalmaz kalksa bile apk kurulur yine kullanılır android telefonlar.
bir android telefon alın ve elinizde yaşlansın bu çok güzel oluyor.
bende hala s10 var mesela telefon çok güzel eskiyor hala çok stabil kaldıramadığı program yok denediklerimden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux Super User -- 23 Ocak 2025; 18:02:24 >
-
en büyük fark olan ram miktarından, metin içerisinde hiç bahsedilmemiş olması sizce olmuş mu sayın dh ?
-
Uyarı için teşekkürler, ilgili kısma eklemeyi unutmuşum. 8'den 12 GB'a çıkması özellikle yapay zeka özellikleri için önemli bir gelişme.
-
S24'un bir renginden baska bir rengine gecsen aynı yeniliklerle karşılaşırsın 😂 Noldu sana Samsung ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkçası bu durum sadece Samsung özelinde de değil. OS fark etmeksizin iki üç yıldır kayda değer bir gelişme olmuyor. Yapay zeka sığınağı olmasa ne olacaktı merak ediyorum.
-
Şu duruma bakarsak ancak VAZGEÇİLİR.
-
s23 kullanıyorum, s25ye geçmek için hiçbir neden göremiyorum. 3 nesildir işlemci güncellemekten başka bir şey yapmıyorlar. Uzun yıllardır mobil sektörde inovasyon durdu zaten ama hiç olmazsa eskiden cpu güncellemenin yanında kamera paketi de yenilenirdi, artık o da bitti kaç nesildir kameralar bile değişmiyor.
-
proscaler, düz S25'te yok. plus ve ultra'da mevcut.
-
Pro Vision 2K modellerde geçerli. Düz S25te bu destek yok. Siteye girip alttaki küçük yazıları okumaya zahmet edeydiniz bari.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı tasarım ve genel olarak aynı özellikler, niye geçilsin.
-
Okumaya gerek yok tek işlemci farkı var ama aradaki fiyat farkı çok fazla. Ölü doğdu. Zamanında s23 256 almadığıma pişman oldum. 25 i beklemek büyük hata oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENTÜRKTEYNMENT -- 23 Ocak 2025; 20:54:13 >
-
Ülkemizde ve bir çok ülkede Galaxy S24 de Snapdragon işlemci yok ki Exynos işlemci var. Sadece o işlemci farkı bile diğerine geçmeye değer.
-
S24'ü bırakın S23'ten bile geçilmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
galaxy s8 ilk ön siparişle almıştım, nisanda 8 yıl bitecek. s24+ 37000 iken geçen ay alsam iyiymiş.
ve ek olarak samsungu 24+ ve 25+ serisinin 512 gb depolama seçeneği ile getirmemesini kınıyorum. bu yaptığı ırkçık gibi!
-
Yazıp yazıp sildim ne kadar saçma bir yorum olmuş, neresinden tutsan elinde kalıyor. Şunu demek yeterli herhalde: 2 senelik Galaxy S23’ü Samsung bile geri almak istemez. iPhone alırken de kullanırken de satarken de her zaman daha değerlidir.
S24+ plus exynos kullanıyorum, biraz ikilemde kaldım. Ama sanıyorum s26 yı bekleyeceğim, eğer onu exynos ile çıkarırlarsa bu sefer s25 alır geçerim. Ama bekleyeceğim gibi.
Gayet de geçilir. Ultra haricinde konuşursak Exynos’tan Snapdragon’a geçiliyor ki bu bile yeterli sebep. Tüm seri tek bir çip ile geliyor. Güncellemeler Exynos ve Snapdragon olarak iki başlılık göstermeyecek. Daha hızlı gelecek. Durumu olan kesinlikle geçmeli. Harika bir seri olmuş. İşlemci gücünde ciddi bir gelişim oldu. Gerek yok diyenler var da bakın bakalım nasıl render alıyor cihaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
S23 serisinden bile geçilmez. Samsung u bu sene cezalandırmak lazım ki s26 serisinde aynı hataları yapmasınlar.
|
Tabiki geçilmez samsung telefonlar apple gibi değildir. Yıllandıkça güzelleşen telefolardır.
bu yeni çıkmış s25 ultra için konuşursak mesela bu telefon dünyanın en güçlü gpu cpu ve nöral işlem birimine sahip işte bu sistemler günümüz teknolojisi ile değil belki 5 6 sene sonranın teknolojileri ile ancak kullanılabilecek. mesela eskiden snapdragon 860 zamanlarında yav bu kadar güçlü işlemciye ne gerek var deniliyordu dört beş sene sonra pubg lol wild rift gibi oyunlar çıkmaya telefonda render yapan programlar çıkmaya başladı. işte bu dünyanın her yönden en güçlü işlemcisi 4 5 sene sonra işe yaryacaktır. bunun yanında s23 serisini bile tam anlamıyla kullanan çok az program oyun var. apple ise böyle değildir apple cihaz 5 sene sonra yeni özelleikleri alamaz 8 sene sonra da çöp olur çünkü app store erişimini kaybeder. apple geriye dönük yapay zeka desteği vermez. mesela geçen sene apple alanlara vermediler yapay zeka özelliklerini bunun yanında slow motion gibi özellikleri de vermediler. apple her zaman yeni ve zengin kullanıcıyı hedefler. samsung ise 2 yıl önceki telefona bile getirdi çoğu ai özelliği. bunun yanında google play erişimi de öyle 8 senede 10 senede kalmaz kalksa bile apk kurulur yine kullanılır android telefonlar. bir android telefon alın ve elinizde yaşlansın bu çok güzel oluyor. bende hala s10 var mesela telefon çok güzel eskiyor hala çok stabil kaldıramadığı program yok denediklerimden. |
S24'ü bırakın S23'ten bile geçilmez
|
Açıkçası bu durum sadece Samsung özelinde de değil. OS fark etmeksizin iki üç yıldır kayda değer bir gelişme olmuyor. Yapay zeka sığınağı olmasa ne olacaktı merak ediyorum.
|
Şu duruma bakarsak ancak VAZGEÇİLİR.
|
s23 kullanıyorum, s25ye geçmek için hiçbir neden göremiyorum. 3 nesildir işlemci güncellemekten başka bir şey yapmıyorlar. Uzun yıllardır mobil sektörde inovasyon durdu zaten ama hiç olmazsa eskiden cpu güncellemenin yanında kamera paketi de yenilenirdi, artık o da bitti kaç nesildir kameralar bile değişmiyor.
|
Yazıp yazıp sildim ne kadar saçma bir yorum olmuş, neresinden tutsan elinde kalıyor. Şunu demek yeterli herhalde: 2 senelik Galaxy S23’ü Samsung bile geri almak istemez. iPhone alırken de kullanırken de satarken de her zaman daha değerlidir. |
Pro Vision 2K modellerde geçerli. Düz S25te bu destek yok. Siteye girip alttaki küçük yazıları okumaya zahmet edeydiniz bari.
|
Gayet de geçilir. Ultra haricinde konuşursak Exynos’tan Snapdragon’a geçiliyor ki bu bile yeterli sebep. Tüm seri tek bir çip ile geliyor. Güncellemeler Exynos ve Snapdragon olarak iki başlılık göstermeyecek. Daha hızlı gelecek. Durumu olan kesinlikle geçmeli. Harika bir seri olmuş. İşlemci gücünde ciddi bir gelişim oldu. Gerek yok diyenler var da bakın bakalım nasıl render alıyor cihaz.
|
Benzer içerikler
- aynı hanede ikamet eden kişi silme
- bedava mavi tik
- whatsapp arama kapatma
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- gmail toplu mail silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X