Şimdi Ara

Galaxy S3 açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum kendiliğinden kapandı ve açılmıyor. Galaxy s3 yazısı geliyo öyle kalıyor . recovery moduna da geçmiyor yine galaxy s3 yazısında donup kalıyor. odin mode a geçiyo ama onda da downlading do not turn of target yazısında kalıyor yaklaşık 5 dkdır bekliyorum . daha beklemem mi gerek anlamıyorum . ne yapmam lazım . daha öncede olmuştu böyle kendi düzeldi ama bu sefer düzelmedi . telefonumda root falan herangi bişey yok . recovery moduna niye geçmiyodur

• uppppppppppppppp
  • wipe factory reset yap
  • Flash entegresi değişmesi lazım. Tahmini 60 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunt91

arkadaşlar telefonum kendiliğinden kapandı ve açılmıyor. Galaxy s3 yazısı geliyo öyle kalıyor . recovery moduna da geçmiyor yine galaxy s3 yazısında donup kalıyor. odin mode a geçiyo ama onda da downlading do not turn of target yazısında kalıyor yaklaşık 5 dkdır bekliyorum . daha beklemem mi gerek anlamıyorum . ne yapmam lazım . daha öncede olmuştu böyle kendi düzeldi ama bu sefer düzelmedi . telefonumda root falan herangi bişey yok . recovery moduna niye geçmiyodur

Aynısı Benimde Başıma Geldi DÜn Servisten Aldım Telefonu 30 liraya yaptılar
  • teşekkürler cevabınız için ayrı bi moral oldu çünkü anakart cart curt çöpe at yorumları geldi hep pazartesi servise vericem bakalım
  • arkadaşlar dün servise götürdüm telefonu ve bugun yapılmış olarak aldım . anakart değişimi yapılmış ve garanti kapsamı içinde yapılmış . eğer bu sorunu olan varsa bilgisi olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.