Şimdi Ara

Galaxy S3 Almayı Düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Galaxy S3 I9300 Kullanıcıyım Yaklaşık 2Ay Oldu Size Her Detayı Anlatıcam

1.Soru - Oyunlarda Kastığı Söyleniyo Doğrumu

Cevap: Arkadaşım Bundan 1 Ay Öncesine Kadar Piyasadaki En İyi Özelliklere Sahip Olan Telefon Buydu Kasmasının Tek Sebebi Hafıza Kartıdır Bende Yaşadım Telefonume 2GB Lik Bir Hafıza Kartı Takdıgımda Telefon Temple Runda Takılmaya Donmaya Başladı Şuan Telefonumda Asphalt 7- Mostwanted NFS- Tarzı Oyunlar Var
    Ve Kasma Yok Lag Yok Bazı Arkadaşlar play storeden İndirdigimiz Uygulamalar Kendiliginden Kapanıyo Dior
    Arkadaşlar O Uygulamanın Hatasıdır

2.Soru - IPHONE mu Galaxy S3mü

Cevap: Arkadaşlar Bu Soru İlk Başda Benimde Kafama Takıldı Şuan Gönlünüz Iphone a Kayabilir Benimde Öyleydi Biliyorum Arkadaşlar Çok Yakın Arkadaşımın Iphone u Var Oyüzden Gördükçe Alışmışdım Hoşuma Gitmişdi Bu Telefonla 2 .inci Ayım Ve Okadar Memnunumki Iphone u Elime Alınca Çok Cins Geliyo Bu ne la DiOM Ekranı Küçücük Diom Çok sade Hiç Zevkli Deil Gerçekdende Öyle Bu Telefonun 0.8 " Lik Ekran Farkı İnsanı Katil yapar Şuan Size Söylediklerim Saçma Gelebilir Ama Telefonla 1Hafta Geçirin Gelip Teşekür Ediceksiniz

3.Soru - Şarj Sorunu Nedir Kardeş .d

Cevap: Herşeyi Ayrıntısına Kadar Yazıcam Arkadaşlar Bakın İlk Başda Sakın Hareketli Ekran Koruyucu walpaper Kullanmayın Fena Şarj Yiyo Sonracıma Ekran Parlaklıgını Kısmayın Gerek Yok Tek Temel Kural Bu Dediğimi Mümkünse Refleks Yapın Kendinize Uygulama Veya Oyundan Çıkdığınız An Home Tuşuna Basıp Arka Planda Kapatın Tek Kural Budur .d Film & dizi İzlerken Parlaklığı Yarıya İndirmeniz Şarj Fulken 4 Hatta 5 Film İzlemenize Olanak Tanır Oyunlarda İse Sesi Ve Titreşimi Kapatmanız İş Görebilir Oyunlarda Parlaklıgı Kısmanızı Onermem

4.Soru - Tarayıcı &İnternet Mevzusu

Cevap: O Konuda Çok Şanslıyız Beyler Hiç Bir Sıkıntınız Olmıcak Yani Bi Site Yazdıgınızda "off hadi be" Demiceksiniz "Ya bide Ben Şuan Bu Konuyu Yazıom Ama demin Üye Oldum Umarım Paylaşır Engel Falan Yokdur" Neyse Devam Edelim Benim Tarayıcım Mozilla Firefox Ama Hız veya işlevsellik açısında deil yani sonuçları bilmiyorum zaten Ben Sadece Alışkanlıkdan Diyelim .d

5.Soru - Kamera & Video Performansı

Cevap: Evet Geldik En Hoşlandıgım Bölüme Beyler Ön Kamera VGA Söliyim 3G Görütülü Görüşme Performansnda Berbat Arka Kamera İse Evin İçinde Florasan Veya Sarı Lambanın Altında Zorlasan 3.5 Bilemedin 4 MP Dersin Evin İçinde Gün Işında 6MP Diebiliriz Doğa Resimleri Ve Sokakda Falan İlk Resmi Çekince Oha Diosunuz O Derece Resmem Prof. Bir Makineyle Çekmişcesine Net .d Video Çekiminden Bahedersek Bi Video Kamera Veya 32 GB SD Kart Alın Çünki Ortalama 2-3 Dakkalık 1080 P Video Çekimi 250,300 Mb Ciddiyim Cok Fena

6.Soru - Ses Performansı Ve Ekran Kilidi

Cevap: Ses Performansı İyi Diyebiliriz Ekran Kilidi Mevsuzu ise Yüz Kilidi İçin Yüz Tanıma Sistemi Sizi Delirtebilir İlk Başda Denedim 4-5 Kez İyidi Anında Açdı Ama Önemli Bişey Oldumu Siniz EdiyO Erkekler Anlınızdaki Saçlarınızın Yana Yatık Veya Yukarda İse Sizi Tanımıyo Sesden Bahsetmedik Bidakka Unuttuk oNU Sese Gelelim Müzik Performansı Olarak İyi Filmlerde Ses Arkada Kaldıgı İcin zorluyo Kulaklık Sitemi Güzel

7.Soru - Bu Bölümlük Bu Kadar Her Yazıp Gonderdıgınız Sorunuz Mutalaka Cevaplandırılacakdır Teşekürler

Samet Kılıç

0531-9546636 Konu Kesinlikle Alıntı Deildir Bana Aittir DRagon1997

Galaxy S3 Almayı Düşünenler

• Ne YaniHayır Teşekürü Geçdim Yorum Yazın Eleşdirin Bari
  • Arka Kamera İse Evin İçinde Florasan Veya Sarı Lambanın Altında Zorlasan 3.5 Bilemedin 4 MP Dersin Evin İçinde Gün Işında 6MP Diebiliriz

• Mr. Blacktree M kullanıcısına yanıt
    Şöyle açıkılyım

arka kamera 8 mp ama ışığa ve mekana göre farklılılr gosterebeliyi florasan ışığın altında doğa resimleri kadar tatmin edici deil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.