Şimdi Ara

Galaxy s3 Ekran ve Batarya Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Galaxy s3ün hiç bitmeyen sorunlarından biriyle karşı karşıyayım ve çözüme dair fikrinizi almak istiyorum servise göndermeden önce.

Sorun şu ki, şarjım %50'den fazla değilse fotoğraf çekemiyorum. fotoğraf ekranı renkli çizgilerle dolmaya başlıyor ve fotoğraf öyle çekiliyor efektliymiş gibi. tabii bu sorunsuz yani, çoğunlukla fotoğraf çekmeye çalışırken telefon kilitleniyor ya bataryayı çıkarıp takıyorum ya da telefon yeniden başlıyor. iki şekilde de sonuç aynı: %30-40'lardaki şarj ya sıfırlanıyor ya da tek haneleri sayılara iniyor. aynı şekilde, şarj artık doğal yollardan %30-40'lara hatta %50lere inince de ekran titremeye ve sinyal gücünü tamamen kesmeye başladı bu günlerde. Uçak moduna girermiş gibi bütün sinyali, 3g'yi, wi-fi'yı kesiyor ve ekran titremeyr başlıyor. Bunların olduğu esnada da, şarj boşalmaya başlıyor ve birkaç dakika içinde sıfırlanıyor, telefon kilitleniyor. Ancak telefonum şarjda olduğu sürece ne ekran titremesi, ne kilitlenme ne de fotoğraf çekme sorunu yaşamıyorum. Hatta gayet normal şekilde, hızla şarj oluyor. Bu yüzden diyorum ki, sorun bataryamla alakalı olabilir mi, yeni bir batarya alsam çözebilir miyim bu sorunu? Çünkü servise göndermek istemiyorum, telefonum paralel ithalat ve getiren şirket tarafından 2 yıl garantili ve hala garanti kapsamında ama ben hem tamir ücretinden korkuyorum hem de her işimi telefondan hallettiğim için ayrı kalmak istemiyorum.

Bu bahsettiğim sorunları daha önce yaşayan/duyan var mı? Nedir fikriniz? Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• krasnaya K kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle pil bozulmuş, pili değiştirip dene. Olmazsa servise verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 27 Nisan 2014; 13:51:19 >
  • Deji bayarya al orjinalin yarı fiyatına orjinalden daha çok gidiyor ben çok memnunum

• kemalboran kullanıcısına yanıt
    Aslında tam aynı düşünceyle batarya almak için gittiğim Bimeks'te, Samsung standında görevli kişi servise vermemi söyledi. Batarya da kalmamıştı alamadım.

• goodman76 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim araştırırım.

• buradan okuduklarımdan sonra batarya mı değiştirdim ve sorunun çözüldüğünü sandım. çünkü şarjın bitmesi normal süresindeydi fakat pil durumu %10a düştüğünde aynı şeyler tekrar oldu. ekran titremesi ve donma. ne yapmam gerekir.

şimdiden çok teşekkür ederim....
  • Kusura bakmayın, mesajınıza dair mail bugün geldi, ondan geç yazıyorum cevabı. Ben telefonumu servise gönderdim, ekran sistemi komple değişti 400 lira ödedim. Sorun böyle çözüldü, bataryada da sıkıntı yokmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.