quote:Orijinalden alıntı: huseyinasogluupAlıntıları Göster Gelmedi.Güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: furkantasdemirGelmedi.Güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz.Alıntıları Göster hayır sadece 4.2.2 sızıntı var
quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin hayır sadece 4.2.2 sızıntı var s3 mini kullanıyorum yazılım güncellemesi var diyor telefon sürümüm de 4.1.2 şimdi bu güncellemeyle 4.2.2 mi oluyor ve tavsiye eder misiniz ?
quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin hayır sadece 4.2.2 sızıntı var s3 mini kullanıyorum yazılım güncellemesi var diyor telefon sürümüm de 4.1.2 şimdi bu güncellemeyle 4.2.2 mi oluyor ve tavsiye eder misiniz ? o 4.2.2 degil sadece performans gumcellemesi
quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin hayır sadece 4.2.2 sızıntı var s3 mini kullanıyorum yazılım güncellemesi var diyor telefon sürümüm de 4.1.2 şimdi bu güncellemeyle 4.2.2 mi oluyor ve tavsiye eder misiniz ? o 4.2.2 degil sadece performans gumcellemesi telefonu yeni almıştım zaten faydası olur mu ?
quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin hayır sadece 4.2.2 sızıntı var s3 mini kullanıyorum yazılım güncellemesi var diyor telefon sürümüm de 4.1.2 şimdi bu güncellemeyle 4.2.2 mi oluyor ve tavsiye eder misiniz ? o 4.2.2 degil sadece performans gumcellemesi telefonu yeni almıştım zaten faydası olur mu ? 3 saate kadar uyariyi ayarlarsin ama önüne cikipp duruur ama istersen yukle
quote:Orijinalden alıntı: messimessipuyol quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin hayır sadece 4.2.2 sızıntı var s3 mini kullanıyorum yazılım güncellemesi var diyor telefon sürümüm de 4.1.2 şimdi bu güncellemeyle 4.2.2 mi oluyor ve tavsiye eder misiniz ? o 4.2.2 degil sadece performans gumcellemesi telefonu yeni almıştım zaten faydası olur mu ? 3 saate kadar uyariyi ayarlarsin ama önüne cikipp duruur ama istersen yukle yok yukardan ekranı aşığı indirince bildirim olarak gözüküyor sıkıntı vermiyorda kursam mı ki
quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoNquote:Orijinalden alıntı: messimessipuyol quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin hayır sadece 4.2.2 sızıntı var s3 mini kullanıyorum yazılım güncellemesi var diyor telefon sürümüm de 4.1.2 şimdi bu güncellemeyle 4.2.2 mi oluyor ve tavsiye eder misiniz ? o 4.2.2 degil sadece performans gumcellemesi telefonu yeni almıştım zaten faydası olur mu ? 3 saate kadar uyariyi ayarlarsin ama önüne cikipp duruur ama istersen yukle yok yukardan ekranı aşığı indirince bildirim olarak gözüküyor sıkıntı vermiyorda kursam mı kiAlıntıları Göster ben de performans güncellemesini şimdi kuruyorum.peki 4.2.2 ne zaman gelecek?
quote:Orijinalden alıntı: huseyinasoglu ben de performans güncellemesini şimdi kuruyorum.peki 4.2.2 ne zaman gelecek? 4.2.2 düşük olasılık şuan 4.2.2 vermeyip 4.3 verilecek gibi haberler vardı beklemedeyiz
4.2.2 sızıntı güncelleme orjinal romdan daha iyi tavsiye ederim. Hem sayaçta artma olmuyor yükleyince.
quote:Orijinalden alıntı: FataIErroR quote:Orijinalden alıntı: huseyinasoglu ben de performans güncellemesini şimdi kuruyorum.peki 4.2.2 ne zaman gelecek? 4.2.2 düşük olasılık şuan 4.2.2 vermeyip 4.3 verilecek gibi haberler vardı beklemedeyiz İnşallah bir an önce gelir.
quote:Orijinalden alıntı: unflattering 4.2.2 sızıntı güncelleme orjinal romdan daha iyi tavsiye ederim. Hem sayaçta artma olmuyor yükleyince. Ya ben bu root rom işinden pek anlamıyorum. Eğer cihazın garantisi biterse bu root rom işine girebilirim.
quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin hayır sadece 4.2.2 sızıntı var s3 mini kullanıyorum yazılım güncellemesi var diyor telefon sürümüm de 4.1.2 şimdi bu güncellemeyle 4.2.2 mi oluyor ve tavsiye eder misiniz ? o 4.2.2 degil sadece performans gumcellemesi telefonu yeni almıştım zaten faydası olur mu ? Yukleyin gitsin
quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin hayır sadece 4.2.2 sızıntı var s3 mini kullanıyorum yazılım güncellemesi var diyor telefon sürümüm de 4.1.2 şimdi bu güncellemeyle 4.2.2 mi oluyor ve tavsiye eder misiniz ? o 4.2.2 degil sadece performans gumcellemesi telefonu yeni almıştım zaten faydası olur mu ? Yukleyin gitsin Teşekkürler iyi bayramlar
quote:Orijinalden alıntı: Galatasaray quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin hayır sadece 4.2.2 sızıntı var s3 mini kullanıyorum yazılım güncellemesi var diyor telefon sürümüm de 4.1.2 şimdi bu güncellemeyle 4.2.2 mi oluyor ve tavsiye eder misiniz ? Performansı arttırmak için o güncelleme hocam. anladım peki kursam herhangi birşey değişir mi telefonumda bazı programları falan devre dışı bırakmıştım yerine gelmesin sonra ?
quote:Orijinalden alıntı: Galatasaray quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: Galatasaray quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin hayır sadece 4.2.2 sızıntı var s3 mini kullanıyorum yazılım güncellemesi var diyor telefon sürümüm de 4.1.2 şimdi bu güncellemeyle 4.2.2 mi oluyor ve tavsiye eder misiniz ? Performansı arttırmak için o güncelleme hocam. anladım peki kursam herhangi birşey değişir mi telefonumda bazı programları falan devre dışı bırakmıştım yerine gelmesin sonra ? Oyle bir şey olacağını sanmıyorum. Mesela ben her gelen güncellemeyi kururum, hiçbir zaman bir dosyam zarar görmedi. peki teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin quote:Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN quote:Orijinalden alıntı: kemaloztin hayır sadece 4.2.2 sızıntı var s3 mini kullanıyorum yazılım güncellemesi var diyor telefon sürümüm de 4.1.2 şimdi bu güncellemeyle 4.2.2 mi oluyor ve tavsiye eder misiniz ? o 4.2.2 degil sadece performans gumcellemesi telefonu yeni almıştım zaten faydası olur mu ? Yukleyin gitsin Teşekkürler iyi bayramlar sizede iyi bayramlar