Şimdi Ara

Galaxy S3 hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar galaxy s3 alacağım kısa sürede. Sorum şu kutu içeriğinde hafıza kartı dahil mi? Bütün kutu açılımlarını izledim sayılır bu konuya değinmemiş kimse. Birde en uygun ve güvenli nereden satın alabilirim e-ticaret şeklinde?

• Kartla ilgili bir fikrim yok ama şu anda Teknosa'da kampanya var - 1250 lira. Samsung'un kendi firmasında bile daha pahalı. Nedenini de farklı farklı açıklamaya çalışıyorlar. Ama en iyisi e-ticaret yerine görüp gidip kendin Teknosa'dan rahat rahat al. Kurumunu da yazılım güncellemesini de yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sickedestnerd

Kartla ilgili bir fikrim yok ama şu anda Teknosa'da kampanya var - 1250 lira. Samsung'un kendi firmasında bile daha pahalı. Nedenini de farklı farklı açıklamaya çalışıyorlar. Ama en iyisi e-ticaret yerine görüp gidip kendin Teknosa'dan rahat rahat al. Kurumunu da yazılım güncellemesini de yapsınlar.

Taksitle alacağım. Benim kartımı 12 taksite desteklemiyor teknosa yoksa orayıda düşündüm :) Hepsiburada'da 1.109 tl falan sanırım 12 taksitle alabiliyorum.
  • Ben 1000 tl'ye gitti gidiyordan iki yıl garantili aldim.sen de ordan araştir bulursun.1 aydir kullaniyorumhicbir sorunu yok.ilk bir ay düserse kirilirsa falan değişim yapıyorlar,yalniz hangi mağaza oldugunu hatirlamiyorum.ablam almis cünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinasoglu

Ben 1000 tl'ye gitti gidiyordan iki yıl garantili aldim.sen de ordan araştir bulursun.1 aydir kullaniyorumhicbir sorunu yok.ilk bir ay düserse kirilirsa falan değişim yapıyorlar,yalniz hangi mağaza oldugunu hatirlamiyorum.ablam almis cünkü.

Gitti gidiyor'a pek bulaşmak istemiyorum. Güvensizim oraya karşı :) Büyük ihtimalle hepsiburadayı kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HectorHera

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinasoglu

Ben 1000 tl'ye gitti gidiyordan iki yıl garantili aldim.sen de ordan araştir bulursun.1 aydir kullaniyorumhicbir sorunu yok.ilk bir ay düserse kirilirsa falan değişim yapıyorlar,yalniz hangi mağaza oldugunu hatirlamiyorum.ablam almis cünkü.

Gitti gidiyor'a pek bulaşmak istemiyorum. Güvensizim oraya karşı :) Büyük ihtimalle hepsiburadayı kullanacağım.

Sen bilirsin öneri olsun diye dedim.ama denk geliyo bazem güvenilir mağazalar gitti gidiyorda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.