Bildirim
GALAXY S3, IPHONE 5,HTC ONE X ??
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xylmn
Yeni telefon almayı düşünüyorum fakat sizce hangisini almalıyım uzun süre kullanıcam ve eskiden 2,5 sene iphone 3g kullanıyodum yavaşladğı için sattım. Fiyatı sorun değil değerlendirmeyi fiyatına bakarak yapmayın dediğim gibi uzun süre kullanıcam oyüzden fiyat dert değil
fiyatı sorun değilse 3299tlye iphone 5 alabilirsin tabi bence diyorum çünkü telefon daha gelmedi ne gibi sorunları var bilmiyorum. Ama hemen alıcam diyorsan bana göre 1. htc one x 2. sgs3 çünkü çok büyük bir telefon galaxy pek sevmem büyük tel tabi sen bilirsin -
Kardeşim taşırım ederim diyorsan ekim ortalarında galaxy note 2 geliyor piyasadaki kral telefon olacak gibi duruyor iphone a 3300 vereceğine 2400 tl den falan note 2 al iphone 5 alırsan parana yazık etmiş olursun -
saol önerin için fakat taşıyabileceğim en büyük telefon heralde s3 olur ve yurtdışındayım yani iphone 5 daha gelmedi fakat çok daha ucuz buralar oyüzden fiyatı farketmez çok ve şimdi 5 gelince 4s almayı felanda düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: esatcangurkan
quote:
Yeni telefon almayı düşünüyorum fakat sizce hangisini almalıyım uzun süre kullanıcam ve eskiden 2,5 sene iphone 3g kullanıyodum yavaşladğı için sattım. Fiyatı sorun değil değerlendirmeyi fiyatına bakarak yapmayın dediğim gibi uzun süre kullanıcam oyüzden fiyat dert değil
fiyatı sorun değilse 3299tlye iphone 5 alabilirsin tabi bence diyorum çünkü telefon daha gelmedi ne gibi sorunları var bilmiyorum. Ama hemen alıcam diyorsan bana göre 1. htc one x 2. sgs3 çünkü çok büyük bir telefon galaxy pek sevmem büyük tel tabi sen bilirsin
teşekkür ederim ve iphone düşünüyorum yurtdısındayım zaten daha ucuz olucak
-
quote:
quote:
quote:
fiyatı sorun değilse 3299tlye iphone 5 alabilirsin tabi bence diyorum çünkü telefon daha gelmedi ne gibi sorunları var bilmiyorum. Ama hemen alıcam diyorsan bana göre 1. htc one x 2. sgs3 çünkü çok büyük bir telefon galaxy pek sevmem büyük tel tabi sen bilirsin
şu anda sakın alma daha hiçbir simkart iphonea uymaz 1-2 aya gelir türkiyeye ozaman al
-
İphone 5 tabiki ama s3 te ola bilir -
quote:
quote:
quote:
quote:
şu anda sakın alma daha hiçbir simkart iphonea uymaz 1-2 aya gelir türkiyeye ozaman al
Avea nanosim yapabiliyor artık
-
Avea kullanacaksan, kontratsız iPhone 5 alabilirsin. 12tl Micro-Sim idi, bu taş çatlasa 29tl'dir -
yurtdısındayım arkadaslar avea kullanmıyorum oyüzden fakat büyük ihtimal ikinci el bi 4s düşünüyorum iphone 5in sıfırını almaktansa -
en guzel telefon -
5 aldım bikaç ay önce ama konuyu güncellememistim özür -
quote:
5 aldım bikaç ay önce ama konuyu güncellememistim özür
memnun musun hocam bende alacam 1-2 gün içinde
bide 16 mı 32 mi aldın? -
telefon olan iPhone 5. Diğerleri çöp. -
quote:
Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ
quote:
bide 16 mı 32 mi aldın?
gayet memnunum telefondan hiç bir yavaslıgını yada hatasını görmedim ve kusura bakmayın geç cevap için. -
quote:
Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ
quote:
bide 16 mı 32 mi aldın?
ve 16 gb aldım gayette yetiyor, film felan yüklemediginiz sürece 16 gb dolmuyor kolay kolay
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung a15 alınır mı
- pwm dimming nedir
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- guide sticker ne demek
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X