Şimdi Ara

Galaxy S3 Kullanılamayacak Derecede Ağır Çalışma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşin aslını başlıkta özetledim arkadaşlar. Bu durum telefonun genelini kapsıyor ancak, ben en çok müzik hizmetinden şikayetçiyim. Ben telefondan kulaklıkla müzik dinlemeyi çok severim ve çok dinlerim. Bir yıla yakın bir süredir (alalı yaklaşık 1,5-2 sene oluyor) müziklerde takılmalar, kasmalar yaşıyor, kesik kesik dinliyorum. Bugün söz konusu olan bu kasmalar epey azdı. Sabırlı biri olmasam, çoktan duvara fırlatmıştım. Artık müzik çalarken kendiliğinden başka müziklere atlıyor, hiç çalmıyor, hatta ortadaki tuşa bastığımda ekranı hiç açılmıyor. Fabrika ayarı ve program indirme dışındaki bütün yönlendirmelerinize açığım. En kısa zamanda dönerseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackFendeR

İşin aslını başlıkta özetledim arkadaşlar. Bu durum telefonun genelini kapsıyor ancak, ben en çok müzik hizmetinden şikayetçiyim. Ben telefondan kulaklıkla müzik dinlemeyi çok severim ve çok dinlerim. Bir yıla yakın bir süredir (alalı yaklaşık 1,5-2 sene oluyor) müziklerde takılmalar, kasmalar yaşıyor, kesik kesik dinliyorum. Bugün söz konusu olan bu kasmalar epey azdı. Sabırlı biri olmasam, çoktan duvara fırlatmıştım. Artık müzik çalarken kendiliğinden başka müziklere atlıyor, hiç çalmıyor, hatta ortadaki tuşa bastığımda ekranı hiç açılmıyor. Fabrika ayarı ve program indirme dışındaki bütün yönlendirmelerinize açığım. En kısa zamanda dönerseniz çok sevinirim.

Dn4 veya blekota rom yukle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackFendeR

İşin aslını başlıkta özetledim arkadaşlar. Bu durum telefonun genelini kapsıyor ancak, ben en çok müzik hizmetinden şikayetçiyim. Ben telefondan kulaklıkla müzik dinlemeyi çok severim ve çok dinlerim. Bir yıla yakın bir süredir (alalı yaklaşık 1,5-2 sene oluyor) müziklerde takılmalar, kasmalar yaşıyor, kesik kesik dinliyorum. Bugün söz konusu olan bu kasmalar epey azdı. Sabırlı biri olmasam, çoktan duvara fırlatmıştım. Artık müzik çalarken kendiliğinden başka müziklere atlıyor, hiç çalmıyor, hatta ortadaki tuşa bastığımda ekranı hiç açılmıyor. Fabrika ayarı ve program indirme dışındaki bütün yönlendirmelerinize açığım. En kısa zamanda dönerseniz çok sevinirim.

samsung almakla başına gelene şaşırmamalısın :)

Bence o telefonu sat, üzerine biraz para ekle sana xperia SP alalım :)

• Ya şimdi samsung kotuculer gelmeden bir sey söyleyim telefonlar kaliteli fakat yazilimlari asiri kötü ve baştan sağma o nedenle rom atmaniz lazim ki s3 1gb ramli bir telefon zaten size 800 küsür veriyor touchwiz de 500 kullaniyor zaten sadece ram değil yani telefonu kasiyor hafif bir yazilim lazim tavsiyem rom atmaniz fakat on da da format opsiyonunu gerceklestirmeniz lazim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 29 Aralık 2014; 16:47:10 >
  • boefla kernel diye arattır adamların kendi sitelerinden bu kerneli indir ve kur hocam benim problemim bu şekilde düzeldi telefonu hızlandırıyor ne bir format ne bir wipe yapmadan bunu yapabilirsiniz farkı göreceksiniz kefilim
  • Hocam rootla gereksiz tüm sistem uygulamalarını sil tamamiyle sil hatta touchwiz i de sil hafif bir launcherla yoluna devam et sd karttaki medyalarıda aynı şekilde bir gözden geçir onlar arsındada telefonu yorabilecek şeyler olabilir bunları yap telefon yeniden doğmuş gibi olacaktır. Birde arkadaşın dediği gibi iyi bir kernel kurarsan çok çok iyi olacaktır.

Ama bence herşeyi boşver verileri yedekle güzel bir rom at telefon uçuşa geçsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 ana konusunda tw arayüzü nasıl hızlandırılır var. O videoyu izle çok kolay rom felan uğraşmazsın. Clean masterla telefonu temizle ramı boşalt telefonu kapat aç. Aklıma gelenler bunlar. Samsung şuymuş buymuş diyenlere aldırma. Gitmiş xperia sp önermiş birkaç gün önce şunu aldım iyimi yapmışım hangi telefon diye konu açan adam sony alınca markanın fanboyu kesiliyor.

• Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Daha önce birçok kez Rom ile karşılaştım. Ancak, Rom'u nasıl yükleyeceğimi hiç bilmiyorum. Bu uygulamanın hafızayı sildiğini yazmışsınız. Önce telefondaki verileri SD karta taşımalıyım. Özel mesaj veya yönlendirme ile Rom olayında beni detaylı bir şekilde aydınlatırsanız çok sevinirim. Tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.