Şimdi Ara

SAMSUNG SES YÜKSELTME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda bir çok yazı var formda fakat kafa karıştırıcı. Özellikle ACE kullanıcılarının bazı roomlarda sesin az çıkma sıkıntısı malum...

şimdi nasıl yükseltileceğini ve kesin sonucu birkez daha anlatalım..

Öncelikle *#197328640# yi tuşluyoruz! ( öyle iki kere falan *#*# yapmaya gerek yok)

daha sonra çıkan menüden AUDİO yazısına tıklıyoruz.

(ÖNEMLİ!!!: yanlış girdiğinizde geri tuşuna basmayın menu tuşunun sol tarafındaki dokunmatik tuşa basarak ordan BACK tuşunu kullanın. Aksi halde komple çıkarsınız!)

Şimdi ilk sırada olan HANDSET yazısına sonra, RX VALUE yazısına, sonrada RX CODEC/VOLUME yazısına tıklıyoruz.

ilk sırada olan RX CODEC GAİN yazına tıklayarak solalttaki seçim tuşuna basarak açılan manuden KEY İNPUT yazısına tıklıyor ve oraya istediğiniz desibeli giriyorsunuz. (Ben 8fff yazdım (bu 7db demek) eğer 8 desibel istersenizde 9fff yazmanız yeterli)

şimdi sıra ses seviyelerini düzenlemeye geldi

0 dan 5 e kadar sıralanmıştır 5 en son ses seviyesi 0 en kısık ses...

bize lazım olan 4 ve 5 zaten..
    RX VOLUME 5 yazana tıklıyor ve yine key input tan buraya 7 yazıyoruz. RX VOLUME 4 yazana ise 5 yazdık. dilerseniz RX VOLUME 3 yazana 0 girin. dışarı çok ses çıktıgında yandan kısarsınız rahat olur :)

değerleri girdikten sonra yine sol seçim tuşumuza basarak END yazısını tıklıyoruz.

HAYIRLI OLSUN SESİMİZİ YÜKSELTTİK :)

Güle güle kullanın..

sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz, ben sıkıntı çektim başkası çekmesin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakabey05 -- 7 Şubat 2013; 10:33:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.