Şimdi Ara

Samsung TV soundbara düşük ses veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung 58ru7100 TV kullanıyorum. Ayrıca LG sj3 soundbar kullanıyorum.

Soundbarı daha önce vestel TV de optik giriş ile kullanırken sıkıntı yoktu ancak Samsung TV ye aynı şekilde optik ile de Bluetooth ile de bağlayınca ses düşük geliyor. Soundbarı telefona Bluetooth ile bağlayınca ise hiçbir sıkıntı yok ses gayet yüksek. Yani soundbar kaynaklı bir sorun yok. Sorum TV'de.

Benzer sorun yaşayan oldu mu. Sorun neden kaynaklı olabilir. TV'nin ses çıkışı mı düşük. Aklıma takılan şey Vestel TV'den gayet iyi ses alırken Samsung'da neden böyle bir sorun var.

Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler yardım için. İyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Selam, ben de aynı problemi yaşıyorum. Sorun yayınlardan kaynaklı sanırım. Trt4k'yı açıp ses ayarlarında dolby digital seçeneğini seçerseniz sesin diğer kanallara göre daha hacimli geldiğini göreceksiniz. En azından benim deneyimlerimde böyleydi.
    Samsung'un servis menüsünden çözebilir miyim diye düşündüm ama bilmediğim yerleri karıştırıp tv'yi bozmaktansa biraz daha sese abanmanın daha iyi olacağını düşündüm :)

Sevgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YT kullanıcısına yanıt
    As hocam. Sanırım yayınlardan kaynaklı değil. Çünkü youtubeden video falan açınca da aynı şekilde sesi az veriyor. Aynı videoyu telefondan açıp soundbara bağlayınca belirgin şekilde fark var. Sanırım Samsung kaynaklı bir sorun. Ses çıkışı ile alakalı ve servis menüsü de dahil ne yaptıysam düzelmedi. Artık böyle kullanacağız yapacak bir şey yok 🙄😊

• yokusasagi Y kullanıcısına yanıt
    Ben televizyona eski creative sistemimi bağlamıştım gidip optik çıkışı analoğa çeviren dac alıp, ses seviyesi çok düşük gelmişti. O yüzden gidip samsung soundbar aldım geçen hafta, onda da açıkçası hüsran oldu.
    Tek tesellim trt4k, ara sıra açıp ses kalitesi çok iyi olduğu için saçma sapan dizilere bakıyorum orada 😂
    Çözüm bulursanız bana da haber verin ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.