Şimdi Ara

Samsung TU8500 UHD 4k tv çıt çıt ses sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 50TU8500 uhd 4k uydu alıcılı tv satın aldım.Duvara monte edildi ve televizyonu yeni izlemeye başladım.Fakat telefonu açıp izlemeye başladıktan kısa süre sonra arka kısmından 25-30 saniye aralıklarla sürekli çıt çıt ses geliyor.Bu sorunu herhangi bir tv de yaşayan var mı?Kendiliğinden geçer mi?Samsungun kronik bir sorunu mu?Ürünü alalı 1 hafta oldu ses seyir keyfini engelliyor aşırı rahatsız edici.Lütfen bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam normal değil. 1 haftaliksa servis cagirip ugrasmayin.iade verin aldiginiz yere, yoksa servislerin eline dusmeyin.

• popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Vatanbilgisayar iade almiyor servisten degisim raporu istiyor

• djberkay30 D kullanıcısına yanıt
    hocam gidin sesinizi yükseltin magazada, öyle sey mi olur? samsung servis ses normal dese ne yapacaksınız? 1 haftalik tv yi acacaklar islem yapacaklar, sizin gunahiniz nedir?
    ben burda sunny axen fabrikasinda uretilen samsung ile avrupadaki samsunglar farkli diyince bana saldırıyorlar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 21 Mart 2021; 21:25:2 >
  • Bahsettiğiniz ses, sürekli gelmeye devam ediyorsa eğer bir sorun teşkil ediyor olabilir.

Genelde Kış aylarında bu sorun yaşanır televizyonu yeni de aldıysanız. Televizyon ilk açıldıktan sonra ısınmaya başlayınca ses gelebilir. Kapattıktan sonra soğumaya başlayınca da gelir (en çok da burada olur).

Ancak saatler boyu, aynı aralıklarda ses gelmesi normal bir durum değildir.

• Bu ses hicbirzaman gecmeyecek mi?neden vestel televizyonumda boyle bir ses yok?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL TV SES SORUNU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.