Şimdi Ara

LG WEbos TV ARC ile Dolby truehd ses alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg tv sahibiyim arc ile sesi onkyo nr 646 ya verebiliyorum am tv çözüyor, öyle veriyor çözmeden direk avr ye göndersek sesi o çözüp speakerlara verse böyle bir şansım yok mu?yoksa bu şekilde dts x ma yada true hd ses alamayacağım hiç

• Zaten öyle yapmanız gerekir.
  • Avr ses çözmek için geliştirilmiş bir üründür. Neden televizyona gönderiyorsunuz ki? Çözümü zaten kendiniz yazmışsınız bu arada :)

Tvye tek hdmi bağlı olur bir çok avr kullanıcısında. Avr girişleriyle işi çözerler
  • travers kullanıcısına yanıt
    Gece uykulu anlatamadım :) usb tv ye takılı tvden truehd ses e sahip film izleyeceğim ama tv sesi avr ye kendisi dolby digital çözüp yolluyor yani tv true hd desteklemediği için avr desteklese bile truehd izleyemiyorum. Lg uc970 tv var bu sesi tv ye hiç çözdürmeden avr ye aktaramadım sanırım olmuyor. Media player almadan olacak dibi değil :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV'nin çözüp çözememesi ile alakalı değil, protokol olarak hiç bir şekilde Optik ve ARC aktarım ile HD ses alamazsınız.

En fazla Dts ve dolby digital alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the wade -- 27 Ocak 2017; 9:15:0 >
  • the wade kullanıcısına yanıt
    ARC ile hd ses alınır diye duymuştum yanlış duymuşum demek ki. Peki Giresun'da Samsung Teknosa ve vatan var bunların birinden alabileceğim bluray okuyucular usb Side olanlar var yada media player tarzı önerebileceğiniz bişey var mı ? Alayım bu gün bari :(

• quote:

Orijinalden alıntı: the wade

TV'nin çözüp çözememesi ile alakalı değil, protokol olarak hiç bir şekilde Optik ve ARC aktarım ile HD ses alamazsınız.

En fazla Dts ve dolby digital alırsınız.

hocam şu an giresunda 2 seçeneğim var bunlar işe yarar mı ses işini avr ye bırakıp beni rahatlatırlar mı ?

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-bd-j5500tk--3d-smart-bluray-oynatici.html#genel-bakis

http://www.hepsiburada.com/lg-bp-450-3d-bluray-oynatici-p-EVLGBP450?magaza=Art%C4%B1%20Elektronik&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla.ses-goruntu-sistemleri&gclid=Cj0KEQiA_KvEBRCtzNil4-KR-LIBEiQAmgekFyuDCsxn8LxWJHCKZFUgAYnfq9rX7lDTCzCC5jtthfwaAr118P8HAQ

evet işe yaralarsa hangisini önerirsiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlarla usbden her dosyayı onayatamazsınız.

Amacınız film indirip izlemekse android media player / tv box bakın.
  • HIMEDIA Q3 QUAD CORE MEDIA PLAYER - 4K - H265 şu cihazın 200 veya 250 tl ikinci elini alın bütün formatları desteklesin ve 3d iso destekliyor sizin işinizi fazlasıyla görücektir

eğer bütçeniz uygunsa bu cihazın büyük abisi himedia Q10 quad core olanınıda alabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 27 Ocak 2017; 13:38:39 >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Alacağım bir media player ama alana kadar Giresun'dan alabileceğim bir bunları bulabildim bu akşam yada bu ay filan idare etse beni amazondan bir tane alacağım himedia yada nvidianın playerını

• nvidia şhild ben kullanıyorum pahalı diye tavsiye etmedim bütçeniz musait ise hiç başka cihaz bakmanıza gerek yok zaten nvidia alıp jubile yaparsınız
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar gerekli cevapları vermişler yukarıda. Ben media playerle uğraşmamak adına pc bağladım sisteme :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.