Şimdi Ara

Galaxy S3 Mesaj sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonumu aldığım süreden beri belirli aralıklarla, mesaj geldiğinde altta mesaj bildirimini görüyorum. tıkladığımda Mesaj yok yazıyor. Hiç bir mesajı göstermiyor. Ben mesaj yolladığımda da bazen aynı durum oluyor gönderiyorum tüm mesajlar gidiyor bi anda. Mesaj yok simgesi cıkıyor. O zaman mesaj atamıyorum. Ancak telefonu kapatıp açtığımda düzeliyor. Varmı böyle sorunu olan birisi yada çözümünü bilen varmı? Tekrar söylüyorum sürekli olan bi durum değil, ama bazen 2 gunde bir bazen her gun 1 er kez olan bi durum. Aralıklarla tekrar ediyor. Nedir bu problem?

• Buna benzer bir şey bana da oluyordu. Güncelleme var ise onları yükle, eğer olmazsa telefonu sıfırlamanı tavsiye ederim. Hala olmuyorsa servis...
  • Ya bu güncellemeleri peki nerden kntrol edicem? İnternet paketim yoktu dısarıdayken güncelleme geldi bildirimlere. Güncelleyemedim dısarıdayken. Eve glince güncelleme yoktu bildirimlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bYoMaR

Ya bu güncellemeleri peki nerden kntrol edicem? İnternet paketim yoktu dısarıdayken güncelleme geldi bildirimlere. Güncelleyemedim dısarıdayken. Eve glince güncelleme yoktu bildirimlerde

Telefon yanımda değil şuanda bakıpta söyleyemiyorum ama böyle olması gerekiyor sanırım.
    uygulamalar, ayarlar, cihaz hakkında , güncellemeleri denetle
  • Saol baktım ama cihaz güncel diyor. yeni güncelleme yok dedi. :S
  • Ayarlar>Uygulama Yöneticisi>Hepsi>Badgeprovider tılayıp Veriyi Sil deyin
    Cihaz yeniden başlasın,
    sorun çözülür muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bronzeman -- 6 Haziran 2013; 22:15:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.