Şimdi Ara

galaxy s3 nova 3 yüklemede sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nova 3 ne yaptıysam yükleyemedim hep bunu diyor '' your device is not compatible with this game please request a refund '' .

• telefonun dilini ingilzce yap.Ingiltere ingilicesi olsu.Bide oyle dene.Olmassa baska bi apk dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemediğim apk dosyası kalmadı .s
  • Al bendende okadar dostum herseyi yaptım olmadı sgs3 e uyduramadim
    Bilen varsa yardimci olabilirmi

• Aynen denemedigim apk kalmadı ayrıca oyunda bende yüklüydü malum hafıza yüzünden silmek zorunda kaldım geçenlerde tekrar yüklemek istedim fakat yuklenmedi bazı apk ler sizin yazdiginiz hatayı veriyor bazılarında ise bir yuvarlak çıkıyor boş boş dönüyor.

• Ya yapabilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norvexses

Ya yapabilen yok mu?
  • bendede aynı sorun var bi arkadaş çalışan apk yükleyebilirmi lütfen s3e olur dedikleri apkları indirdim en az 10 farklı apk denedim hep aynı hata :S
  • ben 0.25 cent iken almıştım yüklemede de hiç sorun yaşamadım
  • arkadaslar bu tarz sorunlar internette cok goruyorum. acaba google play'den ucretli indirirsem boyle sorunlar yasama ihtimalim olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

arkadaslar bu tarz sorunlar internette cok goruyorum. acaba google play'den ucretli indirirsem boyle sorunlar yasama ihtimalim olur mu?

Olmaz Batman TDKR internette indirmediğim apk kalmadı ve oyun çalışmadı ama google store'dan aldım ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
  • Şu nova 3 sorununa bir çözüm yok mu. Bekliyorum hala

• ben data dosyalarını apkmaniadan almıştım. apkyide filecrop tan bulmuştum. çalışıyodu daha sonra işte hafıza kartına taşıma vesaire oldu sildim falan tekrar yükleyemedim çalışan apkyi bi türlü bulamadım keşke silmeseydim
  • soruna el atacak yokmu ??
  • Bende calisan apk var. Daha once kurup oynamistim. Konuyu gorunce tekrar kurayim dedim. Ancak dediginiz mesaji veriyor. Sanirim oyunu malum yollarla oynamanin onunu gecmisler bir sekilde simdilik.

• Bizim insanımız alem telefona 2000 tl veriyor oyuna 5 lira veremiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.