Şimdi Ara

Galaxy S3 Odin Fail Hatası Telefon Açılmıyor [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Rusya'dan aldığımız orjinal S3 telefonuma root atmak için kies programını bilgisayardan kaldırıp yeniden başlattım ve telefonu download moda aldım ve odin programı ile dosya yüklemeye kalkıştım fakat hata aldım ve yükleme yarıda kaldı. Daha sonra telefonun pilini söktüm ve yeniden taktım ama telefon açılmıyordu. Kies e bağlayıp sıfırlamamı istiyordu. Kies i yükledim ve telefonu sıfırlayıp en güncel sürümü yükletmeye başladım. Her %1 5 dakika da yükleniyordu. %31 de takılı kaldı. 4 saat boyunca elimi bile sürmedim fakat %32 ye geçmedi. Forumlarda her konuya girip her söyleneni yaptım fakat başarılı olamadım. Bu işlerle pek içli dışlı değilimdir. Bir kez bir telefona root yapmıştım o kadar. Hatanın neyden kaynaklandığı ve nasıl düzeltilebileceği konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa, benden dualarını kat kat alırlar...

Bu arada bir şey fark ettim. Odin hata verdiği an telefonda sol üst tarafın en alt satırında şöyle bir yazı çıkıyor: unsupport dev_type

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyaotml01 -- 14 Şubat 2015; 23:48:16 >

• nyaotml01 N kullanıcısına yanıt
    Chazınız GT-I9300I veya GT-I9301I, resimden pek belli olmuyor. Eğer GT-I9301I ise I9301IXWUANJ7, GT-I9300I ise I9300IXWUBNL1 nolu ROM'u yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Chazınız GT-I9300I veya GT-I9301I, resimden pek belli olmuyor. Eğer GT-I9301I ise I9301IXWUANJ7, GT-I9300I ise I9300IXWUBNL1 nolu ROM'u yüklemeyi deneyin.

Sizin mesajı görmeden önce Kies'ten yeniden ''Üretici Yazılımı Yükseltmesi ve Başlangıç Durumuna Getirme'' işlemini uyguladım. %31 de takılır diye bekliyordum yine, eğer takılırsa dediğiniz gibi yapacaktım. Bu sefer şaşırttı ve tamamladı. Şu an telefonum açıldı ve kullanabiliyorum. Hiç bir verim silinmemiş, tıpkı kapandığı gibi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa şayet, önce Kies'ten deneyin. Eğer takılma sorunu olursa büyük ihtimalle internet sağlayıcınızdandır. Modeminizi resetleyin ve öyle tekrardan başlatın. Başka bir işlem yapmayın internet ile ilgili. Eğer olmaz ise forumber'in dediği gibi yazılımı yükleyip cihazınıza yazdırın. Umarım sizler de problemlerinizi çözersiniz. Teşekkürler -forumber-

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.