Şimdi Ara

Galaxy s3 ön camı değişimi hakkında yardım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
7
Favori
78.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • NAPIYORUZ ARKADAŞLAR CAMLARIMIZI KENDİMİZ Mİ SÖKÜP DEĞİŞTİRİYORUZ YOKSA TIRSIP 20 TL LİK İŞİ 150 TL YE Mİ YAPTIRIYORUZ ARTIK KONUYU NETLEŞTİRELİM VE KENDİMİZ DEĞİŞİM YAPICAKSAK BUNA ODAKLI PAYLAŞIMLAR YAPALIM
    BEN CİHAZI İKİNCİ EL ALDIM CAMI DEĞİŞMİŞ AMA İÇİ PARMAK İZİ LEKE VE PARTAKÜL DOLU NİYETİM KENDİM KIRMADAN SÖKÜP TEMİZLEYİP TAKMAK DEĞİŞİM YAPAN ARKADAŞLARDAN RİCAM CAMI YAPIŞTIRMAK İÇİN ÇİFT TARAFLI BANT TAVSİYESİNDE BULUNMANIZ
  • s3 cihazımın ön camını söktük temizledim çift taraflı bant ile tekrar yapıştırdım kokulacak birşey yok bir sıcak hava üfleme cihazı evinizde varsa çocuğunuz için kullandıgınız TEMASSIZ ISI ÖLÇER yani ateş ölçer birde büyük boy bir maket bıçağı.
    sıcak havayı camın üzerinde cihazın etrafında gezdirerek ısıtın ısı ölçerde camın tam orta kısmında 80 c görünceye kadar camı ısıtın sonra cihazın üst kısmından maket bıçağının ucu ile geçin ve bıçağı cihazın üstkısmından cam ile kasa arasına daldırın cam iyi ısındıysa çok kuvvet uygulamadan kasadan ayrılacaktır bıçak cam ile kasa arasına girdikten sonra acele etmeyin bir elinizle ısı vermeye devam ederek bıçağı iktirin ve camın kendiliğinden ayrılmasını bekleyin kısa sürede sorunsuzca çıkarabilrsiniz takama kısmı uygun bir bant bant çok ince olmalı yoksa cam yükseklik yapıyor gerisi kolay videolardaki gibi yapın.
    ben yaptım herangi bir dokunmatik sorunu toz girme falan fişman yok sadece cam biraz yukarıda kaldı.

• nice

more hd wallpapers
    http://www.5djpg.com/1080x1920/
  • telefon zaten 1200 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam degisimini kendisi yapmak isteyen arkadas cam i iyi isitmali fakat ilerde toz girme olayi filan yasayan olur isewww.dokunmatikekrancamdegisimi.com u ziyaret edebilir yardimci olmaya calisiriz

• Arkadaşlar yakın zamanda teknik serviste yaptıran varmı ne kadar ücret alıyorlar ?
  • Atakan Bey ile iletişime geçip fiyat isteyebilirsiniz.

http://www.tablettamircisi.com/ipadiletisim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cestvrai C kullanıcısına yanıt
    S4 kullanıcısı olarak gerçekten de öyle. Kılıf olmazsa tek düşüşte ölür.

• Şuan elimde S3 var dış camı tamamen kırıldı 3 gün önce. Servise gimedim bile çünkü ne söyliceklerini tahmin etmiştim. Küçük bir ilçedeyim bildiğim çok ucuza tamir etmeyen bir telefoncuya sordum 120 lira olur dedi. Eğer içte hasar olup ekran çalışmasa bu fiyat 320 ye çıkıyormuş. Birazdan bikaç inernet sitesine girip S3 ekran ve tamir seti alıp kendim yapıcam. Bu arada s3 2 senedir kullanıyorum. telefon 1 yıldır hem ekran koruyucusuzdu hemde kılıfsız saf bir haldeydi. bence o kadar düşürmeme, o kadar rootlamama, rom atmama, 3 kez batarya değiştirmeme iyi dayandığını söyleyebilirim. Ama eğer ekranı yapamazsam gidiceğim yer teknosa mağazası. Şikayet için değil zaten samsung türkiyeden aldım telefonumu, gitme nedenim iphone 6 yada 6+ almak. Ama şimdilik inşallah o ekranı yapabilirim ve umarım toz girmez. kolay gelsin
    (my first comment)
  • konu biraz hort olacak ama evde kendim yapmak istiyorum bu işlemi. fakat bu loca uv jeli evde kurutma şansım yok sanırım. yabancı videolarda adamlar jel kullanmamış doğruda yeni ekranı takmış. bizimkiler jel de sıkıyorlar. jel sadece toz kaçmasını engellemek için midir? sıkmasak bir zararı var mı? ya da bunun yerine oca film var. bu daha kolay uygulanabilir gibi. bu ürünü kullansak yeterli olur mu sizce?
  • Henüz 15 dk önce ebay dan aldığım camı kendim takmak istedim .

Malasef ön camın altındaki cam da kırılmış (dokunmatik kısım oluyor bu sanırım ? )

Ekranın kendisi sağlam , nasıl bi yol izlemem gerek simdi?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.