Şimdi Ara

Galaxy s3 ön camı değişimi hakkında yardım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
7
Favori
78.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S3'ümü geçtiğimiz Pazar günü akşamı şarjdayken çok kötü düşürdüm ve şarj cihazı bozuldu. Ama telefonu yine başka şarjlarla veya PC'den usb kablo ile şarj edebiliyorum. Daha öncede telefonu montumun cebinden çok sert bir şekilde asfalta düşürdüm yerde 2-3 takla attıktan sonra cam üstü düştü etmediğim dua kalmadı telefona birşey olmasın diye sadece telefonun yan tarafları nokta boyutunda kazıldı.. Ve bu sabah alarm çalarken telefonu yine yere düşürdüm neyseki hiç bişey olmadı artık silikon kab kullanmaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araya toz giriyor diye korkan arkadaşlar loca adıyla satılan UV yapıştırıcan alıp
    uygulayabilirler, böylece toz girme olasılığı sıfırlanıyor.

http://www.ebay.com/itm/50-grams-UV-Glue-LOCA-Liquid-Optical-Clear-adhesive-for-Samsung-HTC-iPhone-glass-/111111960280?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item19dec9f6d8

Galaxy s3 ön camı değişimi hakkında yardım

Bu da uygulama videosu

• camım kırıldııı:( teknik servise göndersem acaba ne kadar tutar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anurx

camım kırıldııı:( teknik servise göndersem acaba ne kadar tutar?

Min 450-500 TL istiyorlar diye dumuştum. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: anurx

camım kırıldııı:( teknik servise göndersem acaba ne kadar tutar?

Min 450-500 TL istiyorlar diye dumuştum. Geçmiş olsun

şaka gibiiii yeni tel alsam daha mantıklıı
  • Aynen öyle, zaten o yüzden bu başlık var, insanlar 50-60 TL'ye mal ederek kendileri çözüyorlar bu sorunu.
  • bildiğiniz yerler var mı istanbul içi tavsiye edebileceğiniz
  • Benim ekran da kırık hem de uzun zamandır, hatta değiştireceğim diye yeni ekran da aldım
    ancak UV solüsyon kullanmadan ekranı değiştirdiğinizde 2 parmakla aynı anda ekrana bastıgınızda
    ekran donuyormuş, onu öğrenince işi askıya aldım. Benim kırıklık şu an köşede, yani ekranı etkilemiyor
    o yüzden şimdilik değiştirme gereği duymadım. Bu başlıkta birileri telefon falan paylaşmıştı sanırım ama
    kimse yaptırdı mı bilemiyorum, biraz geriye dogru giderek 3 sayfayı da okuyun.
  • okudum herkes yaptıracağım demiş ama sonuç yok:) bende bakırköye yakın uygun bir yer arıyorum
  • Yaptırırsanız buraya da sonucu yazın lütfen. Ayrıca dediğim gibi UV solüsyon olmadan
    yaptırırsanız 2 parmakla ekrana bastıgınızda ekran kitleniyor, büyük bir sorun değil,
    güç düğmesine basınca açılıyor tekrar ama titiz biriyseniz canınızı sıkar diye belirttim.
  • Merhaba! Telefonu dikkatli kullanmayacaklar size tavsiyem Galaxy mini su an s4 e gectim o kadar da ezik degilim :D havuza gidiyodum e direk sort var ustumde sonra dus aldim girmeden once tel cepte sonra iste tam suya atlamak icin zipliycaktim bi baktim telefon cebimde hemen kostum sildim hicbisey olmamis zaten kilif da vardi hani terliyken telefonla konusunca olan su varya onun gibi olmus sildim su an hala calisiyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Merhaba! Telefonu dikkatli kullanmayacaklar size tavsiyem Galaxy mini su an s4 e gectim o kadar da ezik degilim :D havuza gidiyodum e direk sort var ustumde sonra dus aldim girmeden once tel cepte sonra iste tam suya atlamak icin zipliycaktim bi baktim telefon cebimde hemen kostum sildim hicbisey olmamis zaten kilif da vardi hani terliyken telefonla konusunca olan su varya onun gibi olmus sildim su an hala calisiyo :D

biraz şans işi bence ama hep duyuyorum miniden herkes çok memnun
  • http://teknikservis.tamirdunyasi.net/samsung-gt-i9300-galaxy-s3-dokunmatik-on-cam-degisimi-infrared-sistemi/
    burada değişim garantili yapılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 27 Ağustos 2013; 20:17:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

http://teknikservis.tam...isimi-infrared-sistemi/
    burada değişim garantili yapılıyor..

Link hatalı yalnız.

Siz yaptırdınız mı ya da yaptıran var mı?
  • http://teknikservis.tamirdunyasi.net/samsung-gt-i9300-galaxy-s3-dokunmatik-on-cam-degisimi-infrared-sistemi/
    Bu site de yaptıranlar ve de nasıl yapıldığı.kaça yapıldığı ile ilgili açıklamalar var.O yüzden burayı yazdım.allah korusun S3ü benimki daha kırılmadı:::)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 27 Ağustos 2013; 20:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

http://teknikservis.tamirdunyasi.net/samsung-gt-i9300-galaxy-s3-dokunmatik-on-cam-degisimi-infrared-sistemi/
    Bu site de yaptıranlar ve de nasıl yapıldığı.kaça yapıldığı ile ilgili açıklamalar var.O yüzden burayı yazdım.allah korusun S3ü benimki daha kırılmadı:::)))

Burası dikkatimi çekti. Enteresan şekilde yaptıkları hizmetin arkasında
    duruyorlar ama işte teli hiç bilmediğimiz insanlara emanet etmek kolay
    değil bana göre

• nerden girdim bu konuya :/ galaxy mega almayi dusunuyordum ama s3 un ki bu kadar pahaliysa mega daha da pahalidir :s ustelik s3 gibi herkes de degil 5-10 kiside var; cikmasi zor bulunur sanirim :@ bu arada ekran buyudukce risk artiyor.. gorilla denen sirkette cami kalinlastiracagina inceltiyor.. bakti galaxy s lerin ekrani kolay patlamiyor para kazanmak icin yeni nesil s lere en incesinden takiyorlar.. telefon 2-3mm kalin olsa ne olmasa ne :@

• Ben bursada bir telefoncuya 100TL ye on cam degisimi yaptirdim ekrana sert bastirinca dokunmatik kitleniyor ve kilidi acip kapatmak gerekiyor aradaki sivi olmadigi icin bu engellenemiyomus dediler ve ekranda hafif beyaz kucuk bir leke var maalesef

Serviste 380tl verip taksitle yaptirmanizi oneririm en azindan 0 ı gibi olur

• Yavaştan ekrana toz girmeye de başladı

• galaxsys3mini kore malı ön panel ve dokunmatik degişmi 400 tl diyor netde 50 100tl degiştremmemi tuş kildim kapalı fotmarta atamıyorum data recoveryden

Şarj seviyenizin tam veya tama yakın olması gerektiğinden emin olun
    Telefonumuzu kapatalım, Ses + Menü ve Açma-Kapama tuşuna basılı tutarak recovery menüsüne girelim

wipe data/factory reset menüsünü seçelim,yes diyerek onaylayalım
    Aynı menünden reboot system now diyerek cihazı yeniden başlatalım
    Fabrika ayarlarına sıfırlanacağı için açılış süresi biraz uzun sürebilir
    Not: Batarya şarj oranı %50 olması gerekebilir ve telefondaki tüm veriler silinecek
    Bazı Galaxy için Hard Reset : Menü + Güç tuşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay_123 -- 29 Kasım 2013; 2:48:23 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.