Şimdi Ara

Galaxy s3 ön camı değişimi hakkında yardım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
7
Favori
78.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kadar değiştirdim yada değiştireceğim diyen var.

Birinizmi bir foto yada video eklemez lütfen fotoları ekleyelim..
  • benim dış cam sağlam ama içeride çizik veya çatlak var. ne saçmalık bu böle ya sinirden deliricem. kılıfta vardı telefonda.
  • Sevgili arkadasım ekran zaten ısı verip kırarak cıkarılıyor bu 1 . 2 cisi de ekran takarken kırmak zor. Yere düsürürsen kırılır . 3 sü de verdigin fiyat çin ekran fiyatıdır bu piyasanın içindeyim yıllardır sadece bu forumda yeniyim millete orjinal ekran taktıgını mı ifade ediyorsun ben mi anlamadım 200$ ın üstünde halen ekran ve cerceveli ful ekran ve dokunmatik lens ile birlikte geliyor dokunmatik lens ile ekran arasına toz girme imkanı yok ayrı olarak dokunmatik değişimlerinde bu maalesef söz konusu 4 sü ekran ve dokunmatik bir bütün ve orinal fiyatı 250 $ ve işcilikle beraber +50 tl şunuda ekleyeyim ekranın bandı yapışkan yüzeyide vardır benim kazancım bu milli servettir ve cöpe gitmesin paranıza yazık milletin kazancım benim bundan 50 tldir özel pm ve de msj istemiyorum iyi arastırın ve hakkınızı yedirtmeyin ortalık telefoncu dolu arayın bir helal süt emmiş birini pazarlık yapın iyi forumlar cümleten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZORAS83 -- 18 Ocak 2013; 2:36:24 >

• @ZORAS83, anlamadım söylemek istediğinizi tam olarak, şimdi siz ekranı biz verirsek
    50 TL'ye sadece ön camı değiştirebildiğinizi mi söylüyorsunuz yani?
  • Arkadaşlar.

forumdan bir arkadaştan 50 tl ye ön camı tedarik edip kendim taktım. en ufak bir sorun yok. bir arkadaş foto veya video ekleyin demiş. ama burda verilen video dan bakarak yaptım bende. inanın zor değil. zaten yutubtaki takan adamında eli pek becerikli değil. sizde onun kadar yapabilirsiniz. sakın buradaki 150 liraya ön camı tedarik ederim diyen arkadaşlara kanmayın. ebay den dealextreme den sipariş verin ve bekleyin daha iyi. insan düşmeye görsün. 150 liraymış...
  • Ekran Konusunda bende madurum arkadaşlar. Ben telefonu Turkcell den aldım. Alırken kasko yaptırmak istedim ama şu an işlem yapamadıklarını genel merkezden yeni kayıt alma işlemlerinin bir süreliğine durdurulduğunu söylemişlerdi. fatura kesim tarihinden 1 ay sonrasına kadar yeni kayıt açma işlemi yapılabiliyormuş ama bir türlü sistemi açmadıklarından yaptıramadım. Ekranın fotolarını yükledim. Ekran değişimi için servisi aradım. bana verdikleri cevap 500 tl civarına değiştirebileceklerini ancak net fiyatını telefon ellerine geçtiğinde söyleyebileceklerini ilettiler. Ben zaten 2300 tl kadar bir para vermişim bu telefona birde ekrana 500 tl vermek zoruma gitti açıkcası. Su anda dokunmatikte ve ekran görüntüsünde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Kullanımını etkilemiyor. Belki net üzerinden bulabilirim ekranı diye araştırırken bir sitede s3 ün fiyatının 699 tl olduğunu gördüm. ilanı veren numarayla görüştüm. Orijinal samsung malı olduğunu ancak üretim yerinin Vietnam olduğunu belirttiler. Ana Üretim yeri Kore imiş. Kore çıkışlı istediğimiz zaman fiyatı 1800 tl olduğunu söylediler. Anlayacağınız türkcell den sağlam bir kazık yedim bu konuda. Şimdi bir de servisten aynı kazığı yemek istemiyorum. Netten ekran buldum ancak işe yarar mı düzgün çalışır mı bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

Galaxy s3 ön camı değişimi hakkında yardım

• @smazil19, öncelikle geçmiş olsun.

Sanırım heyecanla yorum yaptığınız başlığı tam okumadan sormuşsunuz sorunuzu, burada zaten
    sizin gibi herkes aynı dertten muzdarip ancak bu işi garanti verip, güvenilir şekilde yaparım diyen
    bir arkadaş çıkmadı henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

@smazil19, öncelikle geçmiş olsun.

Sanırım heyecanla yorum yaptığınız başlığı tam okumadan sormuşsunuz sorunuzu, burada zaten
    sizin gibi herkes aynı dertten muzdarip ancak bu işi garanti verip, güvenilir şekilde yaparım diyen
    bir arkadaş çıkmadı henüz.

Garanti veremem herhangi bir ucrette talep etmem. Istanbul da bulunan arkadaslara yardimci olabilirim. Kendiminkini degistirdim. On cami temin ederseniz gorusebiliriz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben camı aliexpress den en kalitelisini 21 dolara aldım
    gözünüzde büyütmeyin siz de yaparsınız
    ihtiyacınız iki tane gitar penası
    saç kurutma makinesi
    ekran temizliği için mikrofiber bez ve alkol

ve de sabır

yalnız ıstma işini iyice yapın korkmayın bir şey olmaz ve bir arkadaşınızdan yardım alın birisi sürekli ısı vermeye hazır olsun

benim işim 30 dk da bitti ve cillop gibi oldu
    toplam masrafım 35 lira
    youtube video ları size yeterli olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheuse

ben camı aliexpress den en kalitelisini 21 dolara aldım
    gözünüzde büyütmeyin siz de yaparsınız
    ihtiyacınız iki tane gitar penası
    saç kurutma makinesi
    ekran temizliği için mikrofiber bez ve alkol

ve de sabır

yalnız ıstma işini iyice yapın korkmayın bir şey olmaz ve bir arkadaşınızdan yardım alın birisi sürekli ısı vermeye hazır olsun

benim işim 30 dk da bitti ve cillop gibi oldu
    toplam masrafım 35 lira
    youtube video ları size yeterli olacaktır

Geribildirim için teşekkürler rica etsem satıcının ismini verir misiniz? En azından bildik bir saticican aliriz.

• http://www.aliexpress.com/item/Blue-Digitizer-Touch-Outer-upper-front-Glass-lens-Screen-FOR-Samsung-Galaxy-S3-SIII-i9300-Replacement/607964862.html

Bu macvi renk ama beyaz aynı satıcıda var
    Çift taraflı bant yeterli olmaya bilir onu siz edinin

• evet kardeşim 50 tl değişim işcigim
  • Düşüren arkadaşlar yazsaydı bir de,kılıflı mı düştü,çıplak mı düştü,biz de ona göre önlemimizi alalım..
  • Merhaba arkadasım olacak varsa olur nasıl düstügü cok önem teskil etmiyor.Telefonu sizin nasıl korudugunuz daha önemli, kılıf sert bir kılıfsa darbeyi emmez ve telefonun gövdesine yahut ekranına baskı yapar ve kırılır.Ne cok sikayet edenlerde olsa güzel bir telefon ama yatarken bile yastık altına konulmayacak kadar da hassas bir telefon Malımıza sahip cıkmadan hor kullanırsak dikkatsiz olursak her eşyada benzer tahripler karsımıza cıkabilir iyi forumlar hepinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheuse

http://www.aliexpress.com/item/Blue-Digitizer-Touch-Outer-upper-front-Glass-lens-Screen-FOR-Samsung-Galaxy-S3-SIII-i9300-Replacement/607964862.html

Bu macvi renk ama beyaz aynı satıcıda var
    Çift taraflı bant yeterli olmaya bilir onu siz edinin

Teşekkürler. Siz de mi şu meşhur 3M'in bandından aldınız? Türkiye'de var mı?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004WIQW3U/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1LIPEIH1AWJ20

• amazondan sipariş etmedim tekzen veya praktiker de bulabilirsin olmaz sa sen ince bir şekilde keser hazırlarsın
    ama bir kaç gitar penası al
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Düşüren arkadaşlar yazsaydı bir de,kılıflı mı düştü,çıplak mı düştü,biz de ona göre önlemimizi alalım..

kılıflı düştü arkadan geçmeli flip cover, baya korunaklı görünüyordu hem sert arka kapağı hem de cam üstü düşmeler için.
    ama 30 cm'den kırıldı.

su an çakma spigen aldım 20 tl'ye ve üzerine 2 kere düşürdüm (birini fabrikada baya 1.5 m'den ama tahta üzerine) hiç bir şey olmadı.
    kabın en büyük sıkıntısı ses açma ve kilit tuşu zor basıyor, orjinallerinde de bazen sorun çıkarabiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Düşüren arkadaşlar yazsaydı bir de,kılıflı mı düştü,çıplak mı düştü,biz de ona göre önlemimizi alalım..

kılıflı düştü arkadan geçmeli flip cover, baya korunaklı görünüyordu hem sert arka kapağı hem de cam üstü düşmeler için.
    ama 30 cm'den kırıldı.

su an çakma spigen aldım 20 tl'ye ve üzerine 2 kere düşürdüm (birini fabrikada baya 1.5 m'den ama tahta üzerine) hiç bir şey olmadı.
    kabın en büyük sıkıntısı ses açma ve kilit tuşu zor basıyor, orjinallerinde de bazen sorun çıkarabiliyormuş.

Ben de normalde silikon kilifla kullaniyorum fakat yine de arada killaniyorum ki herhangi bir durumda sakata gelir mi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jan.Valjan.

Ön Camı Kırık S3 Cep telefonlarını Satın Alabilirim. Fiyatı siz verin.

Ayrıca, telefonun sadece camı değişir. Tabi risk büyük telefonu o kadar ısıtmak hem telefona hem de lcd ye zararlı, tabi piyango bu sen değiştirirsin bir şey olmaz o değiştirir telefon kullanılamaz hale gelir.

Bana gelince ben telefonu daha önce teknik serviste çalışmış bir elemana satmak için almak istiyorum. İlla da fiyat isteyenler PM den ulaşsın.

800 liraya note 2 var bir arkadasimzda. Dusunurseniz görüşürüz.

• Evet 25.12.2012 de e-bay dan sipariş ettiğim s3 ön camı sonunda geldi 10$ videoları birçok kez izledim biraz olsun deneyim yaptım bir arkadaş s2 sinin komple önü lcd paneli değişmişti bende çıkan parça da ufak bir test yaptım ön camı sökmeye çalışırken lcdyi kırdım hatamın ısıyı az vermiş olduğunu anladım ısıyı baya bir vermek lazım yapışkanları iyi erimezse çıkartırken ön cam kasıyor ve lcd paneli çatlatıyor bol ısı ve yawaş yawaş hiç acele etmemeye dikkat edin şimdi sıra s3'ümün camını değiştirmeye geldi bu işlemi yaparken videoya kaydedeceğim sizinle paylaşırım tecrübelerimi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.