Şimdi Ara

Galaxy s3 sürekli facebook bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Galaxy S3 telefonumda facebook sürekli açık oluyor. Yani mobil veriyi açıyorum, uygulamaya giriyorum çıkıyorum. Resim filan açmıyorum dikkat edin. Giriyorum bir iki bakıyorum çıkıyorum. Mobil veriyi kapatınca 1,50-2 mb internetimi yiyor. Resim açsam neyse. Sırf bu yüzden facebook uygulamasını kaldırım operayı kurdum fakat operada da resim paylaşacağım zaman hafıza kartı gözükmüyor. Böyle bir çıkmaz ikilemdeyim. facebook uygulamasına bir çözüm var mı acaba? Biliyorum iphone alsam da böyle olucaktı, androidde de böyle. Yani bir özellik tamam güzel de, aç-kapaya 2 mb internet yenmez yahu.

• senin hattından kaynaklanıyo muhtemelen aveadan giriyorum bi sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdara

Arkadaşlar benim Galaxy S3 telefonumda facebook sürekli açık oluyor. Yani mobil veriyi açıyorum, uygulamaya giriyorum çıkıyorum. Resim filan açmıyorum dikkat edin. Giriyorum bir iki bakıyorum çıkıyorum. Mobil veriyi kapatınca 1,50-2 mb internetimi yiyor. Resim açsam neyse. Sırf bu yüzden facebook uygulamasını kaldırım operayı kurdum fakat operada da resim paylaşacağım zaman hafıza kartı gözükmüyor. Böyle bir çıkmaz ikilemdeyim. facebook uygulamasına bir çözüm var mı acaba? Biliyorum iphone alsam da böyle olucaktı, androidde de böyle. Yani bir özellik tamam güzel de, aç-kapaya 2 mb internet yenmez yahu.

resimler görüntüleniyor mu gezerken? Bende normalde resim falan açmam ama benim mobil datada her zaman zirvede açık ara facebook bulunur. Facebook fena data yiyiyor bence

• hattim turkcell. avantaj yukleyince 1000 smsle beraber 100 mb gelen interneti cok cabuk bitiyor. face uygulamasini kaldirdim. yani sabah ise giderken servis bekliyorum diyorum bi faceye bakayim. bakiyorum gune kufur ederek basliyorum resmen.

resimler normal gozukuyo. yani ornek veriyorum arkadas karikatur paylasiyo o gozukuyo ona lafim yok fakat ben o resme tiklamiyorum ama 2 mb gidiyor. 5 dkda oluyor bu. opera ile yarim saate yakin takildim 900kbyi gecmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.