Şimdi Ara

Galaxy s3'ü satıp lumia 920 almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kilinctugba

Ben de iyi dedim ama vazgeçtim alma bence Foruma resim ekleme gelmiş mobilden. Onu bile ekleyemiyorum. Pişmanım ben. Akıllı telefon ama şarkı müzik falan atamıyosun Bluetoothla radyo yok.telefon kapalı olduğu halde alarm çalmıyor.telefonun açık olması gerek. Mağazası zayıf. Bi ios Bi android degil. Ben de yazın iphone alıcam

Foruma sonradan böyle mesajlarla gelecekseniz almayın.

Yeni çıkan bir işletim sistemini almak biraz da cesaret, sabır işidir. 3 gün içinde herşeyin çıkmasını beklerseniz ohoo... Ama tabii iPhone'la 3gs yada 4 ile tanışınca iOS öyle doğdu sanıyor insanlar.
    Yalnız şunu belirtmekte fayda var. ''İLK iPHONE ÇIKTIĞINDA APP STORE YOKTU, iOS 3 İLE EKLENDİ''

Sorununuza gelirsek,
    1-Radyonun yaza kadar gdr2 güncellemesi ile geleceği bütün forumda bas bas bağırıyolar.
    2-iPhone'da da dosya gönderemezsiniz, eski symbianlar gibi. (Yada Cydia'dan tam olarak çalışmayan tweaklere para verecekseniz, jailbreak yapıp.)
    3-Bilgisayara bağladığınızda sürükle bırak ile direk atabilirsiniz müziği. (iOS'ta iTunes olayını hatırlatayım, başka bilgisayardan tek şarkı bile atamazsınız.)
    4-Yukarıda dediğim gibi mağazası tabii ki zayıf olacak. 5-6 senelik işletim sistemleriyle 1 senelik sistemi kıyaslamayın artık. Ki beklenenden hızlı gelişiyor, en azından saçma sapan uygulamalar dolmuyor.

*iPhone'unuz şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Konu sahibi yada alacak arkadaşlara sesleniyorum!
    Teknoloji meraklısı yada sabırlı değilseniz, almayın. Sadece dış görünüme yada adına aldanmayın. İyice araştırın, işinize yarayacak telefonu alın.

(Not: Lumia savunuculuğu yapıyorsun diyen olursa, S3, iP5 ve Lumia'ya da sahibim. Ben de diyorum bazen S3'e dönüş yapsam diye ama Lumia'nın da bir süre sonra aynı hatta daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasates -- 4 Mayıs 2013; 23:56:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

Ben de iyi dedim ama vazgeçtim alma bence Foruma resim ekleme gelmiş mobilden. Onu bile ekleyemiyorum. Pişmanım ben. Akıllı telefon ama şarkı müzik falan atamıyosun Bluetoothla radyo yok.telefon kapalı olduğu halde alarm çalmıyor.telefonun açık olması gerek. Mağazası zayıf. Bi ios Bi android degil. Ben de yazın iphone alıcam

Foruma sonradan böyle mesajlarla gelecekseniz almayın.

Yeni çıkan bir işletim sistemini almak biraz da cesaret, sabır işidir. 3 gün içinde herşeyin çıkmasını beklerseniz ohoo... Ama tabii iPhone'la 3gs yada 4 ile tanışınca iOS öyle doğdu sanıyor insanlar.
    Yalnız şunu belirtmekte fayda var. ''İLK iPHONE ÇIKTIĞINDA APP STORE YOKTU, iOS 3 İLE EKLENDİ''

Sorununuza gelirsek,
    1-Radyonun yaza kadar gdr2 güncellemesi ile geleceği bütün forumda bas bas bağırıyolar.
    2-iPhone'da da dosya gönderemezsiniz, eski symbianlar gibi. (Yada Cydia'dan tam olarak çalışmayan tweaklere para verecekseniz, jailbreak yapıp.)
    3-Bilgisayara bağladığınızda sürükle bırak ile direk atabilirsiniz müziği. (iOS'ta iTunes olayını hatırlatayım, başka bilgisayardan tek şarkı bile atamazsınız.)
    4-Yukarıda dediğim gibi mağazası tabii ki zayıf olacak. 5-6 senelik işletim sistemleriyle 1 senelik sistemi kıyaslamayın artık. Ki beklenenden hızlı gelişiyor, en azından saçma sapan uygulamalar dolmuyor.

*iPhone'unuz şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Konu sahibi yada alacak arkadaşlara sesleniyorum!
    Teknoloji meraklısı yada sabırlı değilseniz, almayın. Sadece dış görünüme yada adına aldanmayın. İyice araştırın, işinize yarayacak telefonu alın.

(Not: Lumia savunuculuğu yapıyorsun diyen olursa, S3, iP5 ve Lumia'ya da sahibim. Ben de diyorum bazen S3'e dönüş yapsam diye ama Lumia'nın da bir süre sonra aynı hatta daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. )

Güzel cevap vermişsin bana. Şarkı atmak derken telefondan telefona atmıyor demek istedim. Ben Nokia yı bildim bileli magazası kötü. Telefonu da ben almadım isteyerek, babam aldı. Umarım gelişir. Ama ben dönmem Nokiaya.

• biraz daha yarım arkaşlar :( biliyorum uzattım ama almalımıyım başabaş takas etmek istiyor arkadaşım oda bayan benim gibi temiz kullanmış
  • sıkıldığınız için değiştirmek istiyorsunuz herhalde. ama şöyle diyeyim, wp8'li telefonlarda arayüz haricinde çok da büyük farklılık bulamayacaksınız. bulduğunuz farklılıklar da açıkçası bana daha dolambaçlı, kullanması daha zor geliyor. ha arayüz derdindeyseniz de android'e aynen wp arayüzü var. birebir oluyor. hatta wp8'de çoğu şeye izin verilmezken android'de metro arayüzünü bayağı bayağı değiştiredebiliyorsunuz. ayrıca android işletim sistemi en sıkılınmayacak sistem. ios sıkıcı, hiç bir şeye müdahele yok. wp8 de sıkıcı. neyi değiştirebiliyorsunuz ki wp8'de? yine kapalı kutu. hep aynı telefona bakacaksınız. android'de ise kaliteli 3 4 farklı arayüz kullanabilirsiniz. chameleon var, apex, nova, holo gibi saf android görünümü var, go launcher var ki go, apex vesaire çok çok farklılaştırılabiliyor. çünkü başkaları tema yapıyor, marketten bulup deniyorsunuz.

sonuca gelirsek, benim de başıma geldi bu. wp arayüzünü gördüm çok beğendim. o ara galaxy s'im vardı, galaxy nexus almak üzereydim, bekleyeyim windows phone alayım diye düşündüm ama bir şekilde vazgeçtim. sonra android'e bu wp arayüzleri çıkmaya başladı. yükledim, 1 gün bile kullanmadım, kaldırdım. 1 günde sıktı açıkçası beni.

• s3 ün kasma sorunundan sıkıldıysan takas yap derim ama çok oyun oynayan biriysen düşün yerinde olsam değişirdim
  • Üç sistemi de kullandım şu an android var, 620yi kardeşime verdim oyun oynamiyorsan düşünmene gerek yok hemen takas et, stabilite, internet hızı, kullanıcı dostu arayuzu hepsini geçtim o tasarım o farklılık başlı başına sebep ben en kısa zamanda dönücem wpye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogo316 -- 5 Mayıs 2013; 11:38:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dakika bile durma değiştir hemen... Üste para istemediğine dua et :) ayrıca ios için kapalı sistem diyenleri anlamıyorum jb yap bakalım ios nasıl hallere geliyor aksine jb yapılınca en özelleştirilebilir işletim sistemi ios ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogu-E -- 5 Mayıs 2013; 12:18:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubra6600

ne yapayım şimdi s3 mü lumia 920 mi ?

farklı olmak istiyorsan, piyasadaki en iyi kamera bende olsun diyorsan alabilirsin.

Ben kulanıyorum. Çok memnunum.

tüm popüler uygulamalar var ya da çıktı çıkacak.
  • DAHA ÖNCE BAŞK Bİ YERE YAZMIŞTIM BURAYA COPY PASTE YAPIYORUM

İNSTAGRAM: yok diyenler var ama bi nevi var, 2 farklı uygulama olarak var, bitanesinde efekleyip yükleme yapıyosun, diğerinde ise sayafada gezinme begenme yorum yapmavs. cogu şey var ama ikiside ücretli toplamda 8 tl ye falan geliyo

FACEBOOK :var, yeni bi beta sürüm geldi cokta güzel olmuş ilerki güncellleme ile tam kıvamına gelir

TWİTTER : var on numara calışıyo bildirimler falan anında geliyo

FOURSQUARE: var idare eder ama haberlere göre 1-2 hafta içinde cok güzel bi güncelleme alıcak (onun yerine 4th&mayor bi uygulama kullanıyorum cok güzel calışıyo)

WHATSAPP :var güzel ve türkce, tek kötü tarafı var bazen baya bi geç acılıyo ama onada bu ay içierisinde bug düzeltme güncellemesi gelicek

VİBER : yeni geldi cok güzel calışıyo

TANGO :yok, ama onun yerine skpye var iş görür yani

OYUNLARA gelicek olursak şu linkten bi göz atabilirsin, yavaştan kaliteli oyunlar gelmeye başldı link :http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/top-rated-games?signin=true

Ben telefonu kasımda aldım, ilk alanlardanım ve bu 6 ay içierisinde windows phone platformu cok hızlı bi gelişim gösterdi, sonra 6 ay içierisinde dahada katlanarak gelicektir diye tahmin ediyorum

kamera konusa girmiyorum bile, video olarak zaten tartışılmaz suna dünya üzerinde en iyisi belki htc one kapışabilir

mesela şu videoyu 1080p acıp izle derim
    http://www.youtube.com/watch?v=5ShCTWWbG2s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 5 Mayıs 2013; 21:17:10 >

• benim yaptığım eylem . Tamam hız konusunda kağıt üzerinde s3 ama iş pratiğe gelince öyle olmuyor . Androidin o rehbere ve arama ekranına girerken , menüde gezerken takılması sinir bozucu . Lumia 920 işletim sistemi olarak inanılmaz akıcı . Fotoğraf kalitesi ve video performansı gerçekte inanılmaz . Örnek videolara ve flickr tarzı sitelerde fotoğraf örneklerine bakabilirsin . İhtiyaçların neler ? mesela bana s3 oyuncak gibi geliyordu lumia öyle değil,güneşli günde telefon ekranını görebilmek için ne sıkıntılar çekiyordum lumia da öyle bir sorun yok güneşte dahi ekran gözüküyor. Titreşim önleyici sayesinde hareketli videolar daha net .. İhtiyaçlarını göz önünde bulundur . S3te kullandığım uygulamaların hepsi vardı lumia da oyun çok fazla oynamıyorum . Aksesuar sıkıntısıda çok yok aslında zaten kılıfsız kullanıyorum ekranda film var o kadar ona bile gerek yoktu aslında ama çok parmak izi kalıyordu . Birde yanlış anlaşılmasın ama s3 herkeste var artık . Ben lumia kullanıcı olarak tasarım olarak çok daha fazla sevdim s3'e göre . İhtiyaçlarını göz önünde bulundur tarzını belirle genel olarak yaptıkları iş aynı ekran boyutuda gayet yeterli . Birde Wp8 de son çıkan facebook uygulaması appstore da ki kadar iyi son güncelleme ile ki şu anlık beta. Genelde fotoğraf paylaşırım bu kadar hızlı paylaştığım başka bir platform olmadı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim

quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim

Daha önce İOS da Android de kullandım tek kullanmadığım Windows Phone telefon kaldı. Bununla ilgili bir kaç şey sormak istiyorum.

1. Sosyal ağları çok fazla kullanan insanım her insan gibi ve bildirim olayı benim için çok önemli. Whatsapp, Fb, Twitter vs. bildirimler sıkıntısız geliyor mu? Bununla ilgili bir ayar var mı? Yani kapatılıp açılabiliyor mu?
    2. Asphalt 7, GTA Vice City, Subway Surf gibi oyunlar Windows Phone'da da mevcut mu?

Geriye kalan özellikler beni pek ilgilendirmiyor. Sorularıma cevap verirseniz sevinirim. Lumia 920 almayı düşünüyorum 2. el.

Çok fazla araştırma imkanım olmadı kusura bakmayın soruyorum.

Soruma cevap verebilecek yok mu?

Sosyal aglar guzel, ama bildirim olayi stabil degil, asp 7 disinda yazidigin oyunlardan yok.

Değişik yollarla ücretli uygulamaları ücretsiz yüklemek mümkünmü(iphone jb,android root) ?

Asphalt 7 şuan wp store da kaç tl?

• quote:

Orijinalden alıntı: kubra6600

biraz daha yarım arkaşlar :( biliyorum uzattım ama almalımıyım başabaş takas etmek istiyor arkadaşım oda bayan benim gibi temiz kullanmış

O kadar kararsızsan önce "1 haftalığına" değiş ve öyle karar ver.
    Bir de kişisel kanaatim, S3'ün 2.el fiyatı, Lumia'nın 2. el fiyatından daha hızlı düşer. (Mesela bi telefoncuda 5 aylık temiz lumia 920 1100 TL, 6 aylık temiz s3 900 TL idi.) Yukarıdaki bir arkadaşın da dediği gibi: üste para istemediyse, şanslısın bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.