Şimdi Ara

Galaxy s3'ü satıp lumia 920 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar galaxy s3 ile lumia 920 başabaş takas yapmak istiyor arkdaşım.. ne yapmam gerek ben s3 kullanıcısıyım... lütfen yardım bekliyorum

• Attan inip essege binmek olur bence. Herseyden once windows phone 8 isletim sistemi tam oturmamis durumda. Cogu uygulama yok olanlarda ingilizce. Butun ozelliklerde s3 cok daha iyi. Tabi bu benim fikrim. Ben iki isletim sisteminide kullandim.hatta su an lumia 820 ariyorum ama tamamen bilimsel nedenlerden :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wp8 telefon alma fikri bir kaç gündür benimde aklımda var. Yaptığım sadece video çekmek, fotograf cekmek, mesajlasmak ve internete girmek lumia 920'yi inceleme fırsatım oldu ve hosuma gitti tabi kısa sureli bir incelemeydi, uzun kullanımda ne sonuc verir bilmem.

• S3ten Lumia 920ye gecmis birisiyim. Cok memnunum. Kullandigim seyler kamera, internet, sosyal aglar. (Denildigi gibi bildirim sikintisi yok, cok yakinan arkadas gordum buyuk ihtimal pil tasarrufu acik oldugu icin bildirimleri gitmiyordur). Tasarim olarak da cok guzel, en azindan 1500 lira verdim ele geliyo saglam telefon hissi veriyor
    Sormak istedigin birsey varsa soyleyebilirim, cunku S3um de duruyor karsilastirabilirim de. Hatta iphone 5 de var gerekirse o da eklenebilir karsilastirmaya.

not: S3teki custom rom vs olaylarini ozlemiyor degilim arada. Eger cok seviyorsaniz Lumia biraz sıkabilir o konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

S3ten Lumia 920ye gecmis birisiyim. Cok memnunum. Kullandigim seyler kamera, internet, sosyal aglar. (Denildigi gibi bildirim sikintisi yok, cok yakinan arkadas gordum buyuk ihtimal pil tasarrufu acik oldugu icin bildirimleri gitmiyordur). Tasarim olarak da cok guzel, en azindan 1500 lira verdim ele geliyo saglam telefon hissi veriyor
    Sormak istedigin birsey varsa soyleyebilirim, cunku S3um de duruyor karsilastirabilirim de. Hatta iphone 5 de var gerekirse o da eklenebilir karsilastirmaya.

not: S3teki custom rom vs olaylarini ozlemiyor degilim arada. Eger cok seviyorsaniz Lumia biraz sıkabilir o konuda

Yerinizde olsam 3 telefonu bir videoda incelerim, 3 platformu karsılastırmıs olursunuz guzel ve yararlı bir inceleme olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

S3ten Lumia 920ye gecmis birisiyim. Cok memnunum. Kullandigim seyler kamera, internet, sosyal aglar. (Denildigi gibi bildirim sikintisi yok, cok yakinan arkadas gordum buyuk ihtimal pil tasarrufu acik oldugu icin bildirimleri gitmiyordur). Tasarim olarak da cok guzel, en azindan 1500 lira verdim ele geliyo saglam telefon hissi veriyor

Yerinizde olsam 3 telefonu bir videoda incelerim, 3 platformu karsılastırmıs olursunuz guzel ve yararlı bir inceleme olur.

Musait bir zamanda yapmak aklimda hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Musait bir zamanda yapmak aklimda hocam

Takipteyim o zaman hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar biraz daha bilgilendirirseniz. çünkü çok hoşuma gitti lumia 920 ve kararsızım :(
  • Donanimsal olarak karsilastrilamayacak kadar byuk bir fark var 2 telefon arasinda. S3 gbi bir tel lumia ile takas edilmez bnm fikrim bu.Wp8 kullanmadim ama windows mobile kullanmslgm var gerckten windows basa bela idi.Tabi dedgm gbi wp nn eski versyonunu kullandm cok degismstr.Sozun kisasi arkadaslarin da dedgi gbi wp8 e gcmek icin daha erken ki s3 le takas etmek mantiksizlik olur.Benim fikirlerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

Donanimsal olarak karsilastrilamayacak kadar byuk bir fark var 2 telefon arasinda. S3 gbi bir tel lumia ile takas edilmez bnm fikrim bu.Wp8 kullanmadim ama windows mobile kullanmslgm var gerckten windows basa bela idi.Tabi dedgm gbi wp nn eski versyonunu kullandm cok degismstr.Sozun kisasi arkadaslarin da dedgi gbi wp8 e gcmek icin daha erken ki s3 le takas etmek mantiksizlik olur.Benim fikirlerim...

zaten stabillik olsun hız olsun s3 le kıyaslanamaz bile lumia tek konuşulabilecek kıyaslanabilecek şey sadece market zaten marketi kıyaslayacak olsaydın o beğenmediğin windows mobile 100/1 android marketi rahatca gecerdi bilgin olsun kullanmadığın görmediğin bir cihaz hakkında pek yorum yapılmaması taraftarıyım bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awerz

quote:

Donanimsal olarak karsilastrilamayacak kadar byuk bir fark var 2 telefon arasinda. S3 gbi bir tel lumia ile takas edilmez bnm fikrim bu.Wp8 kullanmadim ama windows mobile kullanmslgm var gerckten windows basa bela idi.Tabi dedgm gbi wp nn eski versyonunu kullandm cok degismstr.Sozun kisasi arkadaslarin da dedgi gbi wp8 e gcmek icin daha erken ki s3 le takas etmek mantiksizlik olur.Benim fikirlerim...

zaten stabillik olsun hız olsun s3 le kıyaslanamaz bile lumia tek konuşulabilecek kıyaslanabilecek şey sadece market zaten marketi kıyaslayacak olsaydın o beğenmediğin windows mobile 100/1 android marketi rahatca gecerdi bilgin olsun kullanmadığın görmediğin bir cihaz hakkında pek yorum yapılmaması taraftarıyım bu arada

Windows mobile ,android marketi gecer mi daha once wm kullandnz mi?

• eh biraz kullanmışlığım var şurda lafı edenler gibi değil 2003 den beridir kullanmışlığım var market den kastım program anlşamışsındır sayı olarak fazlası ile var ama gel görki wm de stabillik ve hız yok hep sıkıntılı idi şimdiki wp gelene kadar kullan seveceksin sende basitliğini hızını stabilliğini aynı donanımdaki android kasılırken wp yağ gibi kayıp gidiyor
  • quote:

eh biraz kullanmışlığım var şurda lafı edenler gibi değil 2003 den beridir kullanmışlığım var market den kastım program anlşamışsındır sayı olarak fazlası ile var ama gel görki wm de stabillik ve hız yok hep sıkıntılı idi şimdiki wp gelene kadar kullan seveceksin sende basitliğini hızını stabilliğini aynı donanımdaki android kasılırken wp yağ gibi kayıp gidiyor

Uygulama sayisinn androidi gececgni pek sanmam duyumlarim bu yonde yani.Bn de bir omnia kullancsym yani androidn yaninda ydek olarak ve biliorsundur suan wm marketin kullanimina son verdiki marketi genis de degildi telefonda oynucak oyun dahi yoktu deneblr.Akicilik ve stanllkyen zaten eser yok.Ama dedgn gbi wp de isler degsms olablr tandklarda var tabi.Ama akiclgn sebebi arayuz islemciyi yormasi soz knusu ble olamaz.

• Yani s3 mi 920 mi

• quote:

quote:

eh biraz kullanmışlığım var şurda lafı edenler gibi değil 2003 den beridir kullanmışlığım var market den kastım program anlşamışsındır sayı olarak fazlası ile var ama gel görki wm de stabillik ve hız yok hep sıkıntılı idi şimdiki wp gelene kadar kullan seveceksin sende basitliğini hızını stabilliğini aynı donanımdaki android kasılırken wp yağ gibi kayıp gidiyor

Uygulama sayisinn androidi gececgni pek sanmam duyumlarim bu yonde yani.Bn de bir omnia kullancsym yani androidn yaninda ydek olarak ve biliorsundur suan wm marketin kullanimina son verdiki marketi genis de degildi telefonda oynucak oyun dahi yoktu deneblr.Akicilik ve stanllkyen zaten eser yok.Ama dedgn gbi wp de isler degsms olablr tandklarda var tabi.Ama akiclgn sebebi arayuz islemciyi yormasi soz knusu ble olamaz.

Arkadaşlar ne windows mobile zamanında ne de şimdi windows phone zamanında marketteki uygulama sayısı ios yada androidden fazla olmalı. Market eksik windowslarda bunu kabul etmemek yanlış olur, ancak gelişmekte olan bir platform olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekir.

Market dışında şuan piyasadaki en kullanışlı telefonlardır Windows Phone telefonlar. Teklemezler, takılmazlar, rastgele reset atmazlar, kamera olarak piyasanın büyük kısmından kaliteliler, ses konusunda Nokia'da Dolby var HTC'de Beats, arayüz olarak basit, kolay öğrenilebilir vs...

@kubra6600 telefonu ne için kullanıcaksınız. Ona göre seçim yapmak daha mantıklı olur

• Daha önce İOS da Android de kullandım tek kullanmadığım Windows Phone telefon kaldı. Bununla ilgili bir kaç şey sormak istiyorum.

1. Sosyal ağları çok fazla kullanan insanım her insan gibi ve bildirim olayı benim için çok önemli. Whatsapp, Fb, Twitter vs. bildirimler sıkıntısız geliyor mu? Bununla ilgili bir ayar var mı? Yani kapatılıp açılabiliyor mu?
    2. Asphalt 7, GTA Vice City, Subway Surf gibi oyunlar Windows Phone'da da mevcut mu?

Geriye kalan özellikler beni pek ilgilendirmiyor. Sorularıma cevap verirseniz sevinirim. Lumia 920 almayı düşünüyorum 2. el.

Çok fazla araştırma imkanım olmadı kusura bakmayın soruyorum.
  • galaxy s4 geliyor sıkın dişinizi
  • samsungların hepsi berbat kasa olarak bu ne ya oyuncak gibi aynı sey s4 içinde geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubra6600

samsungların hepsi berbat kasa olarak bu ne ya oyuncak gibi aynı sey s4 içinde geçerli

Maalesef haklısınız hocam.
    Bizler aldıkça bunlar daha çoook plastik kasa dayarlar bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: kubra6600

samsungların hepsi berbat kasa olarak bu ne ya oyuncak gibi aynı sey s4 içinde geçerli

Maalesef haklısınız hocam.
    Bizler aldıkça bunlar daha çoook plastik kasa dayarlar bize

Kolayı var hocam almayın olsun bitsin android cihaz alacak olsam htc one yada xperia z alırdım şahsen...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.