Şimdi Ara

Galaxy S3 wifi de kopmalar oluyor neden!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
11.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s3 le wifi ye bağlandığımda ikidebir wifi kendini yeniliyor. çok kısa süreli kopmalar oluyor ve yeniden bağlanıyor. çözümü var mı bunun arkadaşlar?

• çekim kalitesi yüksekken mi oluyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesmania

çekim kalitesi yüksekken mi oluyor bu?
    yazılımda böle sorunlara denk geldim bende sgs de muhtemelen yenı fw de duzelır dert etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

yazılımda böle sorunlara denk geldim bende sgs de muhtemelen yenı fw de duzelır dert etme
    yeni fw derken? yeni güncellemelerle mi yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocoter

quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

yeni fw derken? yeni güncellemelerle mi yani?

Alıntıları Göster
    aynı sorun benden de var çözümü bilen var mı?
  • quote:

s3 le wifi ye bağlandığımda ikidebir wifi kendini yeniliyor. çok kısa süreli kopmalar oluyor ve yeniden bağlanıyor. çözümü var mı bunun arkadaşlar?

Ayaklarınız bu sekildemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

s3 le wifi ye bağlandığımda ikidebir wifi kendini yeniliyor. çok kısa süreli kopmalar oluyor ve yeniden bağlanıyor. çözümü var mı bunun arkadaşlar?

Ayaklarınız bu sekildemi

evt aynen böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Ayaklarınız bu sekildemi

evt aynen böyle

Alıntıları Göster
    benimde ayarlarım aynı resimdeki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: quick-79

benimde ayarlarım aynı resimdeki gibi

Alıntıları Göster
    benim bilgisayar kopuyor telefonda sorun yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

benim bilgisayar kopuyor telefonda sorun yok :D

Alıntıları Göster
    ne sorunlu telefon yada bana mı denk geldi anlamadım

1-wifi sorunlu bi bağlanıp bi kesiliyor

2-arabanın navigasyonundaki bluetooth ile eşleşiyor ama ne müzik çalıyor nede telefonda görüşme yaparken karşıya sesim gidiyor

3-ses bazen karşı tarafa çok bozuk ve ekolu gidiyo

4-tuş kilidi çok çabuk cevap vermiyo bazen takılıyo
  • quote:

ne sorunlu telefon yada bana mı denk geldi anlamadım

1-wifi sorunlu bi bağlanıp bi kesiliyor

2-arabanın navigasyonundaki bluetooth ile eşleşiyor ama ne müzik çalıyor nede telefonda görüşme yaparken karşıya sesim gidiyor

3-ses bazen karşı tarafa çok bozuk ve ekolu gidiyo

4-tuş kilidi çok çabuk cevap vermiyo bazen takılıyo

Alıntıları Göster
    s3 wi-fi sorununu çözen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursuneses

s3 wi-fi sorununu çözen var mı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar wifi de sorun derken telefonda bir sorun görmedim.şimdiye kadar elime 3 tane s3 geçti,hiçbirinde sorun yoktu.hatta wifi çekim gücü galaxy s2 ve iphone 4s e göre çok çok iyiydi hatta 2 kat iyi diyebilirim.wifi deki problem bazı wpa yada wpa2 şifrelemeden kaynaklandığını söylüyorlar,benim hem mağazamdaki airties hemde evimdeki zyxel modem wpa2 de ama sorun yaşamadım.aracımdaki bt ile eşleştirdim sorun yok.aracım Peugeot 308cc.daha önce galaxy s2 ile de sorun olmamaıştı galaxy s ilede.bence wifideki problemler telefondan kaynaklanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

arkadaşlar wifi de sorun derken telefonda bir sorun görmedim.şimdiye kadar elime 3 tane s3 geçti,hiçbirinde sorun yoktu.hatta wifi çekim gücü galaxy s2 ve iphone 4s e göre çok çok iyiydi hatta 2 kat iyi diyebilirim.wifi deki problem bazı wpa yada wpa2 şifrelemeden kaynaklandığını söylüyorlar,benim hem mağazamdaki airties hemde evimdeki zyxel modem wpa2 de ama sorun yaşamadım.aracımdaki bt ile eşleştirdim sorun yok.aracım Peugeot 308cc.daha önce galaxy s2 ile de sorun olmamaıştı galaxy s ilede.bence wifideki problemler telefondan kaynaklanmıyor.

Alıntıları Göster
    telefonumu dün itibariyle servise verdim sorunlarım çözülürse haber veririm ayrıca bluetooth sorunu yaşayan başkaları da var

http://androidforums.com/samsung-galaxy-s3/559400-galaxy-s3-bluetooth-problem.html

http://www.sgmerc.com/topic/9389-galaxy-s3-bluetooth-problem/

• quote:

telefonumu dün itibariyle servise verdim sorunlarım çözülürse haber veririm ayrıca bluetooth sorunu yaşayan başkaları da var

http://androidforums.com/samsung-galaxy-s3/559400-galaxy-s3-bluetooth-problem.html

sorun bluetooth değil wi-fi sorunu

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    wpa şifrelemede farklı yontemler var. "WPA-TKIP" , "WPA-AES" ve "WPA-AES+TKIP" vardı sanırım. Modeminizden şifrelemeyi degistirip bi denerseniz belki cozum olabilir. WEP yapın demiyorum, WPA şifrelemesini deiştirin diorum. Daha once bazı cihazların belli şifreleme tekniklerine karşı hassas oldugunu gormustum.

• quote:

quote:

benim sorunum sadece wi fi değil daha önceki yazdığım bluetooth sorunu ile ilgili yazdım onu yazdığımı tekrar okursan görebilirsin

ayrıca telefonumu yetkili servisten aldım sorunu çözemediler dap raporu düzenlediler yenisiyle değiştereceğim

• quote:

quote:

quote:

benim sorunum sadece wi fi değil daha önceki yazdığım bluetooth sorunu ile ilgili yazdım onu yazdığımı tekrar okursan görebilirsin

ayrıca telefonumu yetkili servisten aldım sorunu çözemediler dap raporu düzenlediler yenisiyle değiştereceğim

Alıntıları Göster
    İlk iki sorunuzun çözümlerini bilemiyorum, kimse de bilemez, çünkü neredeyse soyut sorular, belli bir yanıt vermek çok zor yani, ancak bildiğim birşey var ki o iki sorunun hiçbiri telefondan kaynaklanmıyor.

DAP raporu düzenlemeleri iyi olmuş. Yeni telefonunuzda aynı sorunlar olacak mı, bilgilendirirseniz sevinirim.

Öte yandan 3. sorunu parazit gidermeyi kapatarak/açarak çözebilirsiniz. Hoparlör kullanmamaya çalışmalısınız.
    4. sorun ise normal. Tüm Android telefonlarda olan birşey. Tuş kilidine bastığınızda 1 sn kadar sonra geliyor. Benim anlamadığım, neden yıllardır düzeltilmiyor bu garip şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 29 Haziran 2012; 18:05:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

İlk iki sorunuzun çözümlerini bilemiyorum, kimse de bilemez, çünkü neredeyse soyut sorular, belli bir yanıt vermek çok zor yani, ancak bildiğim birşey var ki o iki sorunun hiçbiri telefondan kaynaklanmıyor.

DAP raporu düzenlemeleri iyi olmuş. Yeni telefonunuzda aynı sorunlar olacak mı, bilgilendirirseniz sevinirim.

Öte yandan 3. sorunu parazit gidermeyi kapatarak/açarak çözebilirsiniz. Hoparlör kullanmamaya çalışmalısınız.
    4. sorun ise normal. Tüm Android telefonlarda olan birşey. Tuş kilidine bastığınızda 1 sn kadar sonra geliyor. Benim anlamadığım, neden yıllardır düzeltilmiyor bu garip şey.

cevaplarınız için teşekkürler

yeni telefonumu dün aldım wi fi sorunum yok

bluetooth sorunumda ortadan kalkdı

teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

cevaplarınız için teşekkürler

yeni telefonumu dün aldım wi fi sorunum yok

bluetooth sorunumda ortadan kalkdı

teşekkürler

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczaci20 -- 1 Temmuz 2012; 21:32:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

.

Alıntıları Göster
    birde arkadaşlar aldıgın yer kayıt işlemini biz yaptıracağız dedi.1-2 gün içinde kayıtlı olur.sonrasında herhangi bir sorunla karşılaşılabilir mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.