Arkadaşlar telefonumu 2-3 hafta önce vodafoneden aldım ve o tarihten bu yana da jailbreak ile kullanıyorum versiyonu 4.1 .
Pil çok gitmesin diye interneti kullanmadığım zamanlar 3g yi kapalı tutuyorum bişey olduğu zaman açıyorum işimi hallediyorum ancak son 1-2 günden beri 3g yi etkinleştirdiğimde hemen sinyal yok yazıyor sol üst köşede ve sonrada aranıyor yazıyor. Kısacası 3g yi etkinleştirdiğimde bir şebeke sorunu var ama son 1-2 gündür niyeyse ortaya çıktı sebebini anlayamadm.Bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım ??
fikri olan yok mu hiç ?
arkadaşım bendede tam tersi bi sorun var telefonun 3G sini kapatınca sinyal gücü dahada artıyor ama 4-5 dakika sonra bazen daha geç sinyal tamamen yok oluyor. bidahada geri gelmiyor ancak 3g yi açınca sinyal geri geliyor.
Ben de 3g açtığım zaman internete baglanamiyorum sbsettingsteki data ip address N/A yazıyor 3g kapatinca da hemen baglanmiyor bir sure sonra düzeliyor neden olduğunu çözemedim çok sinir bozucu jb var ve restore yapmama rağmen devam ediyor fikri olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme