Şimdi Ara

Galaxy S4 Beni çıldırtıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 ay önce Samsung Galaxy S4 aldım. Telefonu yere düşürdüm. Dış kabında az bir parça kırıldı. Neyse dedim. Ondan sonra yaklaşık 1 ay kullandım bir sıkıntım yoktu. Şimdi karşıdakinin sesi çok tuhaf geliyor. Aynı şekilde benim de sesim karşı tarafa tuhaf gidiyor. Bir de batarya'da şişme var. Gözle görülür bir şekilde. Elimde patlayacak diye korkuyorum.. Bu tür sorun yaşayan arkadaşlar var mı?

Ayrıca telefonun kaskosu yok. Bu sorundan dolayı telefonu servise göndersem bana sıkıntı yaratırlar mı ?

Yardımlarınız için teşekkürler...

• Batarya şişmesi bazı serilerde var ve servis bataryayı değiştiriyor diye biliyorum.
    Ama sizin durumda kırıktan dolayı ona da kullanıcı hatası demesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotcu

Batarya şişmesi bazı serilerde var ve servis bataryayı değiştiriyor diye biliyorum.
    Ama sizin durumda kırıktan dolayı ona da kullanıcı hatası demesinler.

Batarya'nın şişmesi düşmeyle ilgili olmaz herhalde, olmamalı en azından...
  • Değildir. Kronik sorun zaten batarya şişmesi samsung da kabul etti ve götürenin pilini değiştiriyorlar diye biliyorum.
    Kötü bi ihtimal diye belirttim ben.

• Ses için arama yaptığında ekranın ortasında bi ağız hareketi gibi bi amblem var,ses netleştirme gibi ona bas sonra konuş ,eğer bundan kaynaklı değilse problem galiba düşmedende olabilir

• Orada bulunanlara bastım ama yine değişen birşey olmadı.
  • 4 aylık ekranı çatlak onun dısında hiçbir çiziği olmayan siyah samsung galaxy s4 + orjinal flip cover kılıf satmak istiyorum. kutusu ve faturası var teknosadan almıştım.
  • beş kuruş verilmez şu telefonlara 1500-2000 tl para ver bir düşmeye ekran kırıldı yok camı çatladı yok şarjı gitmez ısınır yeminle bir kuruş etmez şu cihazlar aklınız varsa almayın artık ya gidin boğazınıza harcayın evinize eşya alın üstünüze başınıza harcayın şunlara vericeğiniz parayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.