Şimdi Ara

GALAXY S4 CIZIRTI SORUNU (Ücret iadesi alındı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
38.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet kurdum sorun ortadan tamamen kalktı sorun yazılımsal bir problem cızırtı sorunu yaşıyanlar boşuna teknik servise göndermesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

Evet kurdum sorun ortadan tamamen kalktı sorun yazılımsal bir problem cızırtı sorunu yaşıyanlar boşuna teknik servise göndermesinler.

hangi sürümünü yükledin kardeşim birde yükleyince teldeki herşey siliniyormu ?
  • Evet rusya rom yukleyince hic bir sorun kalmiyor.hatta bende birde video cektikten sonra cektigin videoyu izlerken bile cizilti oluyordu.simdi hic bir sorun yok. Tamamen turkiye romdan kaynaklaniyor cizilti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sm82 -- 14 Temmuz 2013; 22:46:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu romu yükleyince google play store türkce dimi üygülamalar falan birde tel resetliyormu kendini yani herşey siliniyormu ?
  • ilyas2107 İ kullanıcısına yanıt
    N11.com -Dubai den aldığım S4 ü iade etmek için son günüm.
    Radyo olmaması ve güncelleme yapamamak benim canımı sıkan en önemli eksiklikler. Bendeki fw: "I9500XXUAMDK".
    Güncellemeyi ne telefondan ne de kies den yapmıyor. Bekleyince güncelleme yapar mı?
    Eğer güncelleme hiçbir zaman yapamayacaksak I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR fw i mi atmalıyız? Bu fw i atarsak bundan sonraki TR güncellemelerini alabilir miyi?
    Bir de cızırtı yapma - kamerayı açınca reset atma - ısınma gibi problemler I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR.zip ile gidiyor mu bilen var mı?

Son olarak:
    Aşağıdaki işlemi yapınca paralel ithalat telefon garanti dışı kalır mı?
    Teşekkürler

Ülke Kodu konusunda sıkıntı yaşayanlar için

-Önce Sammobile ya da herhangi bir yerden orjinal TUR Ülke Kodlu FW'yi indiriyoruz.
    -ODIN ile bunu flashlıyoruz.
    -Telefon açıldıktan sonra arama yerine gelip *#272*IMEIKODUNUZ# yazıyoruz.
    -Çıkan ekranda TUR seçeneğini işaretleyip INSTALL diyoruz. UNUTMAYIN, BU TELEFONDA BULUNAN BÜTÜN VERİLERİ VE AYARLARI SİLECEKTİR.
    -Daha sonra KIES'i açın. Araçlar menüsü altında "Üretici yazılımı yükseltmesi veya başlatma durumuna getirme" seçeneğine tıklayın.
    -Açılan menüde Model bölümüne GT-I9500 yazın, onaylayın.
    -Şimdi sizden S/N kodunu isteyecek. Bunun için Telefonun bataryasını çıkartın.
    -Bataryanın altındaki (Telefonun kasasına yapıştırılmış.) barkodun altında S/N yazar, onu KIES'e yazın.
    -Tekrar onayladıktan sonra telefonu Download Mode'a almanız gerekecek. (Yani orta tuş ve ses kısmaya basarken telefonu açın.) Ekran gelince ses açma tuşuna bir kere basın ve telefonu bilgisayara USB ile bağlayın.
    -KIES en güncel yazılımı indirecek ve telefona kuracaktır.
    -Artık Türkiye güncellemelerini KIES'ten alabilirsiniz.

• Play store deki uygulamalar yine turkce olanlar turkce.
    Bendeki telefonda paralel ithalat.rusya rom yukleyince butun sorunlarin cozulur.
    Ayrica garantiye vereceksen yine orijinal tr rom yukleyince br so run olmaz

• tamam kardeşim şimdi rusya I9500XXUBMF8 romunu indiriyorum 1.569 gb biraz uzun sürüyor indirmesi bende 3 saat gözüküyor indikten sonrada yukarıda videoda anlatıldıgı gibi odin ile güncelleyecegim birde benim telde oyun oynarken kamera kısmında ısınma oluyor bu sorunde gidermi sizdede olduysa gittimi?
  • Kasa açıklığı benim kullandığım Note2 de var. Demek S4 de de varmış. 4 telefon iade değişim yaptım ama hepsinde kasa açıklığı vardı artık değişim de kabul etmiyorlardı ben de kabullendim kullanıyorum bu şekilde.
  • rusya I9500XXUBMF8 güncelleme yaptım bütün sorunlar cözüldü ve telefon daha hızlandı...
  • arkadaşlar rusya güncellemesi yapınca telefonda bulunan programlar felan siliniyormu acaba teşekkürler
  • bu sürüm türkiyeye gelmeyecek mi?
  • Yazılımsal olmasına sevindim. Yoksa bende servise verecektim. Aynı sorun aldığımdan beri bende de var. Üstelik kulaklıkla konuşurken de yapıyor.Yeni güncellemeyi bekleyeceğiz anlaşılan.
  • Arkadaşlar konuşurken ekranda yeşil bi ikon vardı.önceden o pek işe yaramıyordu ama son güncellemeden sonra orda net ses ,yumuşak ses vb. 4 tane özellik eklenmiş.Dün onu farkettim ve menüden net sesi seçtim ve anında cızırtı gitti,üstelik ses ayarı sonuna kadar açık.
  • ben telefona rus güncellemesini yükledim..... bugun bana birde 30 mb bir güncelleme geldi
  • En son seviyedeyken, güncelleme öncesi ses şiddeti ile güncelleme sonrası ses şiddeti aynı ve cızırtı ortadan kalkmışsa sorunun çözüldüğüne anca o zaman inanırım.

Arkadaş neler düşündürüyorlar adama, Samsungdan iyice soğumamın getirdikleri sanırım bunlar

• Bugün 370 mb'lık bir güncelleme geldi. Yukledim fakat cızırtı sorunu devam ediyor. Güncelleme yükleyen diğer arkadaşlar da kontrol edebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Bugün 370 mb'lık bir güncelleme geldi. Yukledim fakat cızırtı sorunu devam ediyor. Güncelleme yükleyen diğer arkadaşlar da kontrol edebilirler.

ben de de cızırtı vardı net ses ayarı ile düzeliyordu. bu güncelleme sonrasında tamamen düzeldi net ses ayarı yapmasaam da cızırtı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Bugün 370 mb'lık bir güncelleme geldi. Yukledim fakat cızırtı sorunu devam ediyor. Güncelleme yükleyen diğer arkadaşlar da kontrol edebilirler.

ben de de cızırtı vardı net ses ayarı ile düzeliyordu. bu güncelleme sonrasında tamamen düzeldi net ses ayarı yapmasaam da cızırtı yok.

Maalesef bende düzelmedi.
  • Hala cızırtının donanımsal olduğunu iddia ediyorum. Bu sorunun cevabını sanırım parça değişimine giden biri yanıtlayabilecek.
  • Kesinlikle donanımsal degil sorun bu gün eşimin cihaza bu 370 mb lık güncellemeyi yükledim cızırtı başladı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.