Şimdi Ara

GALAXY S4 CIZIRTI SORUNU (Ücret iadesi alındı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
37.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de böyle bir sorun var ne yapılabilinir ?

Garanti kapsamına giriyor mu ?

+ ek olarak tamir ücreti ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

4.3 güncellemesi ile yaşadığım cızırtı problemi düzeldi.

Hocam güncelleme ile ilgimidir bu sorun

?

4.4.2 kit kat kullanıyorum daha önce böyle bir sorun yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lysydn

Merhaba, benimde benzer bir sorunum var.

*Ayarlar-Cihazım-Arama-Arama Sesini Kişiselleştirme, menüsünden "Net ses"i seçince belirgin bir düzelme oldu.

Donanım sorunu olup olmadığını anlamak için;

*Hızlı Test Menüsü'ne girerek ( *#7353# ) "1.Melody"e tıkladıktan sonra çalan müziği dinledim, burada hiç sorun yok ama çalan müzik oldukça tiz.
    Emin olmak için;
    *Google play store'den Earpiece programını indirdim, bu program ile kulak hoparlöründen müzik çalarak test ettim. Yine oldukça kaliteli, normal ses geldi. (sizde denerseniz sesi fazla açmamaya dikkat edin, programda "hasar oluşabilir, kullanıcı sorumludur" benzeri bir uyarı var.)

Bendeki sorun donanımsal değil sanırım, inşallah yeni gelecek güncelleme ile bu sorun tamamen düzelir.

Benimkide donanımsalmış vay be :S

Nasıl gidirelir bu şimdi

• bu cızırtı sorunu benim s3 minide var yukarıda dediginiz *#7353# 1.melodiy tıkladıktan sonra calan müzigi dinledim onda sorun yok ama telefonla görüşme yaparken cızırtı yapıyor sorunu nasıl cöze bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

bu cızırtı sorunu benim s3 minide var yukarıda dediginiz *#7353# 1.melodiy tıkladıktan sonra calan müzigi dinledim onda sorun yok ama telefonla görüşme yaparken cızırtı yapıyor sorunu nasıl cöze bilirim

Yazılımsal Bu yüzdem yazıılım güncellemesi yapmanız gerekir.
  • yazılım güncellemesi olsa yapacagım ama s3 mini icin 4.1.2 en son bu buyüklü telefonda zaten samsung yeni yazılım cıkarmayıp herkesi kendinden sogutacak bu gidişle yazılımsal oldugunu nerdne anladınız acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 17 Nisan 2014; 18:07:06 >
  • quote:

yazılım güncellemesi olsa yapacagım ama s3 mini icin 4.1.2 en son bu buyüklü telefonda zaten samsung yeni yazılım cıkarmayıp herkesi kendinden sogutacak bu gidişle yazılımsal oldugunu nerdne anladınız acaba ?

Googleden araştırma yapın. böyle olduğunu göreceksiniz ;)
  • yapıyorumda bazıları yazılımsal bazılarım donanımsal diyor ayrıca otest müziginde ufak bir cızırtı yok dediginiz gibi yazılımsal olabilir sizde durum ne acaba yazılım filan yüklediniz mi
  • quote:

yapıyorumda bazıları yazılımsal bazılarım donanımsal diyor ayrıca otest müziginde ufak bir cızırtı yok dediginiz gibi yazılımsal olabilir sizde durum ne acaba yazılım filan yüklediniz mi

Test ettiğinizde sıkıntı yoksa yazılımsaldır bunun başka bir seçeneği yok :) Zaten o test o yüzden seçek halinde belirtilmiş.
  • yani haklısınız yeni güncelleme verirse samsung iyi olacak
  • ben de yeni s4 mini aldım dün cızırtı var bu nedir yaaa
  • mahone17 M kullanıcısına yanıt
    4,4,2 Yüklümü?
  • benimde arka hopetlerinden cizirti geliyor.hic muxik dinlemem ama tel birgun uzun calmistâi ondan sonra hoperlerinden patlak sesi gelmeye vasladi.donanimsal sorun belli . Servise gondermeyi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüklü.

Ben yazılınla alakalı bir problem oldunu sanmıyorum. aynı anda iki tane satın aldım bu telefondan diğerinde problem yok. Ayrıca hoparlörden gelen sesin cızırtısından bir şeylerin birbirine çarparak ses çıkardığını anlayabiliyorum, eski patlak hoparlörlerin mini versiyonu diyebilirim. Sonuç olarak değişim isteyeceğim.
  • Merhaba,
    Yine S4 mini. Yine cızırtı sorunu.

Ancak cızırtı sadece benim tarafda değil. Karşı tarafdaki kişilerde sesimin mekanik ve cızırtılı geldiğini söylüyorlar.
    Ayrıca, sesli video kayıtlarında da sesler yine mekanik ve cızırtılı gibi geliyor.

Bu sorunu yaşayan arkadaşlarda aynı durum var mı, yorum yapabilirlerse çok sevinirim..

Yazılım filan son versiyona yükseltilmiş durumda.
    Servis yolu mu göründü ?. :(
  • Merhaba S4 mini aldım cizirti sorunu bendede var garantiye gönderdim sorun yoktur diye geri geldi ispat edemiyorum. Tüketici hakem heyetine başvurmayi düşünüyor um ama aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum nasıl ispat edebilirim ben bu çizgiyi bana yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme : Sorun büyüyerek devam etti. Karşıya ses gitmeme sorunu da başladı. 2 defa servise girdi çıktı telefon. Birincisinde, 2 saat bile sürmedi, yazılımı güncelleyip verdiler, İkinci defa servise girdiğinde anakartı değiştirdiler. IMEI numarası filan da değişti, ama ses gitmeme sorunu devam ediyor. İki servis de farklı idi. İkisine de aynı durumu ifade ettim : hoparlör ile konuşulduğunda, veya bluetooth kulaklık vs. ile konuştuğunuzda sorun yok. Sorun, normal konuşmada aktif olan mikrofonda (hoparlör ile konuşulduğunda ikinci bir mikrofon daha devreye giriyor, nerdeyse tüm yeni cep telefonları için geçerli). Samsung servislerinde nasıl tipler çalışıyorsa artık, bu açıklamaya rağmen sorunu çözemiyorlar. Bıktık artık. Telefonun başına bir kaza gelmesini bekliyoruz. Daha taksiti bitmeden çöpe atacağız bu gidişle. Samsung bir daha tövbe. HTC den de dilimiz yandı. Bakalım, adam gibi telefon arayışlarımız devam ediyor. Takoz Nokia'ların kıymetini bilememişiz.

• Bende A7 Kullanıyorum Daha 1 Aylık Telefon Hoparlör den Cızırtı Geliyor Hoparlör Açıkken Telefonla Görüşemiyorum Servise Verdim Şuan Bekliyorum
  • Arkadaşlar benimde galaxy s4 var 3 yıldır kullanıyorum değiştiğim tek parçası sarj soketiydi onu hallettim ancak bu sizin hızlı test modunda bahsettiğiniz testi yaptım orada bile cızırtı var ve görüşme ses düzeyi düştükçe ahizeden gelen ses tamamen kayboluyor sonuna kadar açınca cızırtı geliyor ses az geldiği için cızırtı oluyor bende aynı şekil kulaklık girişide kulaklıgı takıp telefonla müzik dinlemek istedigim zaman slow parçalarda full cızırtı ama boyle muzık baskılı ve bass şiddeti varsa çok net çalıyor yani sorun sadece ahizede değil bende hem ahizede hem kulaklık girişinde problem var ve bunun la kalmıyor ekranın parlaklık derecesini düşürdüğüm zaman ekran acaip şekilde pır pır ediyor ekran ışığı ama parlaklığı yükseltince sorun tamamen kayboluyor cihazın elektiriksel yol donanımında bi problem olduğunu düşünüyorum yani anakartta varmı forum arkadaşlarımız arasında başına böyle bir problem gelmiş ve sorunu çözebilmiş arkadaşlarımız beni bilgilendirirseniz çok makbule geçer iyi forumlar.

• bendede kulaklıktan ve ahızeden cızırtı gelıyo cozebılen yok mu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.