Bildirim
Galaxy s4 cynogenmod kurulumu yardım!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ya yardım edecek kimse yok mu??? -
S4 un yazilimi neyinize yetmiyor da cm gibi sorunlari olan bi romu yuklemek isteyesin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
şarj sorunu var ve bence sistem stabil değil. cm için bi yardım edin... -
quote:
Orijinalden alıntı: Not Today!
S4 un yazilimi neyinize yetmiyor da cm gibi sorunlari olan bi romu yuklemek isteyesin.
CM gibi sorunları olan bir ROM derken? Custom ROMlardaki sorunlar tamamen o ROMu cihaza derleyen adamın hatalarıdır,CyanogenMod un değil.
quote:
Orijinalden alıntı: zibbidie
Arkadaşlar ben günlerdir aradım ve bulamadım galaxy s4 e cynogenmod nasıl yüklenir ve nerden indirilir de yüklenir, bi yardım edin lütfen...
Eğer cihaz i9505 ise XDA gibi sitelerde CyanogenMod gibi ROM lar mevcut,fakat cihaz i9500 ise ne yazıkki yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
quote:
CM gibi sorunları olan bir ROM derken? Custom ROMlardaki sorunlar tamamen o ROMu cihaza derleyen adamın hatalarıdır,CyanogenMod un değil.
quote:
Orijinalden alıntı: zibbidie
Arkadaşlar ben günlerdir aradım ve bulamadım galaxy s4 e cynogenmod nasıl yüklenir ve nerden indirilir de yüklenir, bi yardım edin lütfen...
Eğer cihaz i9505 ise XDA gibi sitelerde CyanogenMod gibi ROM lar mevcut,fakat cihaz i9500 ise ne yazıkki yok.
+1
S2 de cyanogen tabanlı romlar kullanıyorum.Roma göre değişiyor. Şu an mesela JellyBam de hiçbir sorun yok gözüme çarpan. Kaldı ki fabrika yazılımları daha sorunlu. Akıcı değil cm kadar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
quote:
Evet cm gibi sorunları olan bir rom.Official cm benim kullandığım telefonlarda hiçte sorunsuz değildi, kaldı ki stabil olsun.Ama cm tabanlı custom romlarda oldukça başarılı romlar vardır, bir çoğunu da kullandım.Arkadaşta official cmden bahsediyorsa onun yerine cm tabanlı custom romlara yönelsin. -
peki cm tabanlı önerebileceğiniz bir rom ve indirebileceğim bir yer önerir misiniz?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- rootlanmış cihaz e nabız nasıl açılır
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- telefon ekranında beyaz çizgiler nasıl geçer
- telefon görüşmesinin konferans olduğu nasıl anlaşılır
- numara engelli değil ama telefon çalmıyor
- snapdragon 778g
- one ui 7 alacak telefonlar
- one ui 7 özellikleri
- samsung a35 ne zaman çıktı
- samsung s25
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X