Şimdi Ara

galaxy s4 ekran yamulması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de var ayni sorun ki farkedilebilecek kadar degil aslinda ben farketmedim bile esim farketti :) pil sorunuyla 2 ay dolmadan servise gonderdim pilde de disa dogru bi sisme sezmedim bile pil degisti ancak ekrani soylememe ragmen aynen geldi apple dan samsunga donduk donmeyeyeydik iyiydi :) saglamlik ve garanti konusuna gelince bosuna tedirgin oluyoruz general mobile elite i korkusuz almak lazim samsung samsung da ne oluo hepsi ayni..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ekranda ki bombeliği yapan şişen pil arkadaşlar.pilde ki şişliği bariz bi şekilde fark etmesekte 1 mm lik bi şişlik bile ekranda bombeye neden olacaktır.Benimde pil şişmişti ve aynı sorun bendede vardı ekranda çok hafif bir bombelik mevcuttu biraz parmaklarımla baskı uygulayarak düzeltimiştim yada ben öyle sanıyordum taki geçen haftaya kadar.cebimde seramik zemine düştü tlf ve ekran pert.dış cam sağlam ama amoled ekran kırıldı.şahsi yorumum ise cihazda 1 mm lik sapmalar olsa dahi hiç alakasız düşmelerde ekranın kırılmasına neden oluyor,özelliklede ses açma kapama tuşlarının olduğu bölge,yabancı forumlardada bu konuda şikayetler var çünkü.bataryayı sık sık kontrol etmekte fayda var arkadaşlar dediğim gibi zaten her moku milimetrelik yerleştirilen cihazla gene milimetrelik sapmalar olursa büyük sıkıntılara sebep olur.bkz benim cihaz

galaxy s4 ekran yamulması galaxy s4 ekran yamulması

• lewent20 L kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ben artik servise verecem pazartesi başka bi sorun için bu sorunu da nota ekleyecem değişir gelir olduğu gibi gelir orasını bilmem yalnız bildiğim bsy var ki bu son aldığım samsung cihazı olacak

• Gecmis olsun dedigim gibi apple den vazgecmicektik :) benim ekranda da iki gundur video izlerken goruntu karisir gibi oluyo ancak bu bi tane uygulamada oldu daha video denemedm amoled ekrani gorunce aklima geldi var mi acaba boyle bir sorun yaasayan arkadaslar??

• Ben de var o sorun dan malesef video izlerken yapıyor
     galaxy s4 ekran yamulması galaxy s4 ekran yamulması galaxy s4 ekran yamulması

• quote:

Orijinalden alıntı: jay_M

Gecmis olsun dedigim gibi apple den vazgecmicektik :) benim ekranda da iki gundur video izlerken goruntu karisir gibi oluyo ancak bu bi tane uygulamada oldu daha video denemedm amoled ekrani gorunce aklima geldi var mi acaba boyle bir sorun yaasayan arkadaslar??

Resim olarak attım guncellemeden sonra olan bir sorun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.