Şimdi Ara

galaxy s4 ekran yamulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonumun ekranı bi tarafı kalkmış bir şekilde bakınca pekte farkedilmesede dokununca kendini belli ediyor bu neden kaynaklanıyor olabilir ? kullanımda bir zararı yok bi de kalkmış gibide değil aslında bombeleşmiş desem daha doğru olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldando -- 22 Ekim 2013; 14:52:39 >

• Hocam aynı cihaz ile ayni sorun var ve birkaç gün evvel farkettim. Mahkemelik olmadan yenisini nasıl alabilirim onu düşünüyorum cunku cihazin paramparça sökülmesini gördüm hoşuma gitmiyor. Bataryadan huylandım ve resmen şişmiş ve ekranı kaldırmış. Bataryayı düz zeminde çevirdiğinizde dönüyorsa aynı durumdur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz08 -- 24 Ekim 2013; 13:40:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada batarya problemi kabul edildi ve ücretsiz değişim var 3 gunde gönderiyorlar ama ekranı şişirmesini hazmedemiyorum.

• eskiden telefonlar sağlam olurdu be abi. 300-500 e aldığımız telefonlar taş gibi olurdu.

şimdi istersen 1000tl ver istersen 2000tl, birinin kaplaması soyulur, diğeri kendiliğinden durduğu yerde yamulur, biri orasından burasından çatlar, birinin pili şişer ekranı etkiler, birinde kasa açıklığı vardır...

piyasa nereye gidiyo anlamadım. hani hep piyasayla içli dışlı olmuş biri değilim ama yıllar önce oturup sony w810i konusunu takip ettim çok uzun bi süre, fiziksel bir sorun yaşayan hiç hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Ekim 2013; 15:04:23 >
  • cngz08 C kullanıcısına yanıt
    hocam bende pil şişmesi yok ekran sürem de gayet iyi wifi sürekli açık dışarıda 3g açık kullanıyorum anlıyacağın internet sürekli açık calsh of calns oynuyorum sürekli 1 günü rahat çıkarıyorum yalnız ekran şişmesi bende de mevcut malesef ben bataryanın şişip ekranı bombeleştirmesi mantıksız geliyor ısınmadan kaynaklı olarak düşünüyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: N7K

Merhaba arkadaşlar belki bir çok arkadaşımın başınada gelmiştir S4 cihazım batarya şişmesi ve ekran şismesi nedeni ile servise verdim samsung servis bataryayı değiştiriyor ama ekran şişmesine verdiği cevap ise inanılacak gibi değil ''BATARYA ŞİŞMEYE BAŞLADIĞINDA GETİRSEYDİN'' cevap tam bir rezalet ve üstüne kasa değişimi için ücret istiyor. Önce Koredekii Samsung merkeze mail atacam onlar ne diyecek bakalım olmasa Tüketici mahkemesine vermeyi düşünüyorum..

Şikayetvar.com da yazdım
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2076448

Buradada Samsung Batarya Problemini doğrulamış

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/Samsung-Galaxy-S4-batarya-problemini-dogruladi.htm

bu da bi arkadaşın şikayeti bilginiz olsun diye paylaşıyorum
    şikayette belirttiği gibi ekranı para karşılığı değiştiriyorlar malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

eskiden telefonlar sağlam olurdu be abi. 300-500 e aldığımız telefonlar taş gibi olurdu.

şimdi istersen 1000tl ver istersen 2000tl, birinin kaplaması soyulur, diğeri kendiliğinden durduğu yerde yamulur, biri orasından burasından çatlar, birinin pili şişer ekranı etkiler, birinde kasa açıklığı vardır...

piyasa nereye gidiyo anlamadım. hani hep piyasayla içli dışlı olmuş biri değilim ama yıllar önce oturup sony w810i konusunu takip ettim çok uzun bi süre, fiziksel bir sorun yaşayan hiç hatırlamıyorum.

haklısın hocam dediklerine katılıyorum malesef teknoloji geliştikçe sağlamlıkta bir o kadar geriye gitti
  • Bende de aynı sorun var şimdilik başka batarya ile idare ediyorum başka telefon bulamadığımdan. Garantiye götürücem ben de. Konunun takipçisiyim. Umarım samsung hızlı bir çözüm bulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yukarıda bahsetmiştim, s4 batarya şişmesi ile ekran dışa doğru ortadan bonbeleşmişti. Cihazı sıfır çizik ve kutusunda göndermemin etkisi var mıdır bilmiyorum, komple ekran değişimi ile batara değişimi sorunsuz kabul edildi. Bilginiz olsun istedim. İçine sindi mi derseniz sinmedi çünkü cihaza soğukluk geldi, öte yandan ekranı değiştirmeselerdi daha çok ayarım kaçacaktı malum Cihaz elime ulaşınca sonuç hakkında bilgi vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cngz08

Arkadaşlar yukarıda bahsetmiştim, s4 batarya şişmesi ile ekran dışa doğru ortadan bonbeleşmişti. Cihazı sıfır çizik ve kutusunda göndermemin etkisi var mıdır bilmiyorum, komple ekran değişimi ile batara değişimi sorunsuz kabul edildi. Bilginiz olsun istedim. İçine sindi mi derseniz sinmedi çünkü cihaza soğukluk geldi, öte yandan ekranı değiştirmeselerdi daha çok ayarım kaçacaktı malum Cihaz elime ulaşınca sonuç hakkında bilgi vereceğim.

Geçmiş olsun

• cngz08 C kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun cihazın gelmesini merakla bekliyorum :D yalnız bana denk gelen bütün s4 lerde ekran bombeleşmesi artık tesadüf olamayacak şekilde hep aynı yerden karşıma çıkıyor hatta s4 minilerde bile var çoğu kişi bunun farkına da varmıyor. bu bombeleşme bataryayla alakalı bi durum değil bence
  • Teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için. Geç bilgilendirdim kusuruma bakmayın; cihaz balıkesirdeki servise gidip yaklaşık 5 günde elime geçti. Tertemiz gönderdiğim s4 için''kullanıcıya bağlı çizikler + batarya şarj tutmuyor değişim isteniyor'' raporu tutulmuş, halbuki bataryanın ekranı bonbeleştirdiğini bildirmiştim.
    Sonuç şöyle: Cihazın pili ile ekranı ücretsiz değiştirildi lakin ''1 KILCAL ÇİZİK'' bile olmayan telefonumun çerçeve kısmında 2 çizik(hatta kılıfından dolayı asla çizilmeyecek kısımda) + arka kameranın nikelajında ise dolu çizik vardı. Ayrıca cihazın imei kağıdı da tam ortadan hafifçe kabarmış ve katlanmış ama yırtık değil, kağıdın çevresi çok muntazam. Acaba zamanında iadeye gelmiş veya teşhir ürününü zaman tasarrufu olsun diye benim ana kartla mı değiştirdi bunlar bilmiyorum. Bilginiz olsun, yorumlarınız da benim açımdan önemli. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz08 -- 6 Ocak 2014; 2:33:40 >

• Merhaba arkadaşlar son 1-2 gündür ekran benimde gözüme takılmaya başladı sanki şişmiş gibi ama ekran şişer mi çok tereddütteyim ekranın sol üst kısmı nerdeyse çevre kasayla eşitlenmiş durumda , elimi ekrandan kasaya doğru sürttürüyorum sağ kısım sol kısımdan daha derin hissediyorum.Mümkün mü böyle birşey hadi batarya anladıkta ekrar şişer mi ya? yada neden şişer? tam eminde olamıyorum acaba kuruntumu yapıyorum bilemedim
  • garanti yapmaz onu ya öyle kullan yada yenisni al
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

garanti yapmaz onu ya öyle kullan yada yenisni al

ekran şişmesi bizden kaynaklanan sorun değil ki neden yapmasın? o şekil kullansam daha da kötü olmaz mı ilerde?
  • Bende de var sanırım ama elle farkedilmeyecek düzeyde gerçi samsung'a götürdüm, ışık kırılması var dediler doğru olabilir bazı düz cisimler ışıkta kırılıyor.
    Bence garanti yapmazsa hakemlere başvur.

• quote:

Orijinalden alıntı: barinal

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

garanti yapmaz onu ya öyle kullan yada yenisni al

ekran şişmesi bizden kaynaklanan sorun değil ki neden yapmasın? o şekil kullansam daha da kötü olmaz mı ilerde?

kullanıcı hatası diyeceklerini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Bende de var sanırım ama elle farkedilmeyecek düzeyde gerçi samsung'a götürdüm, ışık kırılması var dediler doğru olabilir bazı düz cisimler ışıkta kırılıyor.
    Bence garanti yapmazsa hakemlere başvur.

çok farkedilmiyor zaten bi kaç kişiye gösterdim yok bişey diyolar ama ben aradaki farkı anlayabiliyorum kullanıcıyım sonuçta biraz çay dökülmüştü bir hafta önce anında müdale ettim içine kaçmamıştır diye tahmin ediyorum zaten hiç bi sorun yok kullanımda yada ekranda bilemiyorum şuan garantiye göndersem mi göndermesem mi
  • Abi benim ki yani normal bir adam kullansa hayatta düşünmez benim böyle cisimlere karşı bir algoritma bozukluğum var. Parodi oluşturuyorum kendi kendime rahatsız ediyorsa ver garantiye

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Abi benim ki yani normal bir adam kullansa hayatta düşünmez benim böyle cisimlere karşı bir algoritma bozukluğum var. Parodi oluşturuyorum kendi kendime rahatsız ediyorsa ver garantiye

kullanıcı hatası derlerse diye korkuyorum birde telefon 10 günde elimde olması gerek 10 gün sonra yurtdışına çıkacam 5 ay gelmiycem , şimdi böyle kullansam daha da kötü olur mu bilemiyorum versem gelmez 10 günde telefonsuz ne yapacam kafam da deli sorular :/
  • Resmi garantili cihazların her yerde 1 yıl garantisi var diye biliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.