Şimdi Ara

Galaxy S4 ekranım kırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim, artık servislerle son bir tur daha görüşeyim en olmadı bahsettiğiniz linke başvuracağım :)
  • iphone bi kere ikinci ranzadan düştü, yolda kaldırıma düştü ve hicbirsey yok ekran sapasaglam sadece az çizildi o kadar. Yazık ya samsungun bu sorunu sırf yedek parçadan dunyanın parasını kazanıyor firma. Kimi taniyorsam 3 te birinin android telefonu ekranı kırık. Bence bilerek hassas yapmışlar resmen rant yolu bu ekran samsungta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IInnAAnnCC

Ben samsung genel merkezi, samsung kadıkoy yetkili servisi ve kadıkoy başarı teknik servisiyle görüştüm o kadar. Başka kimlerle görüşebilirim? Delta servis ile de görüşmedim, yarın arayacağım. Teşekkürler bu arada

Öncelikle bu durumu samsung müşteri hizmetlerine (444 77 11) arayın anlatın size yönlendirme yapacaklardır. Delta servis paralel ithalat telefonları tamir eden firmadır sizinki de paralel ithalat cihaza girdiği için yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Onun yanısıra c5 elektronik, brightstar ve bu işte önemli yol kataden koyuncu holding ile de görüşebilirsiniz...
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Samsung müşteri hizmetlerini (444 77 11) defalarca arayıp "kardeşim ben ne yapacağım" diye defalarca sordum, kimse beni yönlendirmedi Delta Servis vs diye. Bugün içinde arayacağım Delta Servisi, teşekkür ederim.
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Biraz önce Delta Servisi aradım. Ellerinde şu an için uygun ekran olmadığını ancak cihazı onlara teslim etmem durumunda uygun ekran için piyasa araştırması yapabileceklerini söylediler. Yani internetten falan sipariş verecekler anladığım kadarıyla. Fiyat durumunu sorduğumda 600 TL diyince bir durdum açıkçası. İnternetten $195-$200 civarında siparişi yapıp (yani 400 TL), sadece 5 dakikalık ekran takma işi için 200 TL fiyat istediler yani. O bana biraz fazla geldi.
  • Off için sızladı geçmiş olsun
  • geçmiş olsun
  • O zaman diğer yerleri de arayın; koyuncu holding, c5, brightstar
  • Doğubank'ın arkasında REM gsm var, hesaplı ve orjinal parçalar kullanıyorlar. Biz de Galaxy S telefonun amoled ekranı kırıldığında orada yaptırmıştık; orjinal servisin yarısından ucuza malolmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 30 Eylül 2013; 17:53:08 >
  • shaq t S kullanıcısına yanıt
    Orjinal parçanın satışı amazonda vs zaten $200 yani 400 TL. Orjinal parça kullanıyorsa nasıl o kadar ucuz olabiliyor ki kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IInnAAnnCC

Orjinal parçanın satışı amazonda vs zaten $200 yani 400 TL. Orjinal parça kullanıyorsa nasıl o kadar ucuz olabiliyor ki kardeş?

türkiyeden bahsediyorum, ebay-amazondan değil. İnternetten aldığınız parçada dokunmatik filmi takarken aksilik çıktı geçmiş olsun 200$ a
  • IInnAAnnCC I kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Belirttiğiniz fiyatın TR için geçerli olduğunu sanmıyorum.Eğer bu internet sitesi Türkiye içindeyse dikkat edilmesi gereken husus, ön camın sonradan takılmış olup olmadığıdır.Ön camı kırık olan ekranlar tekrar onarılıp satışa sunuluyor ancak garantili cihazda buı ekranları kullanmamız mümkün değil.Bahsettiğiniz fiyattan daha yüksek maliyetimiz bulunmaktadır.Verilen fiyata KDV 'nin dahil olduğunu da dikkate almanızı öneririz.

Saygılarımızla,
    DeltaServis
  • Delta Servis kullanıcısına yanıt
    Bugün servisinize bizzat gittim fakat elinizde uyumlu ekran yokmuş ve tedarik edebilecek durumda da değilmişsiniz. Bu yüzden yardımınız dokunamadı maalesef. Eğer ekranı kendim internetten vs temin edebilirsem monte edilmesinde yardımcı olabileceğinizi belirttiler. Hoş ekran takılsa bile çalışacağı garanti değil ya öyle bir derdim de var.
    Merhaba,

Evet bu gün gördüm ürünü,mesajı okurken modele dikkat etmedim kusura bakmayın.i9500 ve i9505 uyum sağlamadı cihazınıza ve konu da "Galaxy S4 Ekran Kırıldı" olunca bu gün gelen ürünle bağdaştıramadım,benim hatam tekrar kusura bakmayın.

Başka bir problem olup olmayacağı konusunda bakabildiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delta Servis

Merhaba,

Evet bu gün gördüm ürünü,mesajı okurken modele dikkat etmedim kusura bakmayın.i9500 ve i9505 uyum sağlamadı cihazınıza ve konu da "Galaxy S4 Ekran Kırıldı" olunca bu gün gelen ürünle bağdaştıramadım,benim hatam tekrar kusura bakmayın.

Başka bir problem olup olmayacağı konusunda bakabildiler mi?

Araya girdiğim için özür dilerim fakat, size özel msj attım Delta Servis,gelen kutunuzu kontrol etme şansınız var mıdır acaba ?
    Ben aslında oradayken özellike rica (biraz da ısrar) ettim başka problem olup olmadığına bakabilirsiniz diye. Hatta bu konudaki bir arkadaşın tavsiyesi üzerine özellikle mhl kablo takıp bir monitorden ya da teknisyenlerin bildiği başka bir yolla kontrol etmelerini rica ettim fakat ekran olmadan bir şey söyleyemeyeceklerini belirttiler. Açıkçası biraz bana pek de uğraşmak istemediler gibi geldi maalesef.

Bugun mesela hattımı telefonuma taktıgımda arkadaşımdan benim telefonumu arayabiliyorum, telefon çalıyor ve titreşiyor ama ekran gozukmediginden açamıyorum tabii. Diğer notificationları da alabiliyorum, yani telefon normal çalışıyor gibi ama sadece ekran yok. Ancak yeni ekran takıldıgında düzelir mi, umarım düzelir.
    Ben bilgisini verdiğiniz modeli biraz araştırıp ekran farklılığı konusunda daha net bilgi verebilirim.2 gün içerisinde pm olarak bilgi geçeceğim.
    Teşekkür ederim, haber bekliyor olacağım
  • Leppävaara kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Cevapladım siz de kontrol edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    DeltaServis
  • Bende galaxy gio ' yu düşürdüm , çok ufak bi çatlak oluştu . Rahatsız etmiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.