Şimdi Ara

GALAXY S4 için KAPAKLI KILIF-10 TL-2 ADET KALDI -ANTALYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Ace
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar Merhaba,

Kılıflarda kredi kartı koyma yeri mevcuttur.Detaylı olarak resim çekmeye çalıştım.Resimler bana aittir

Bir adet siyah @rraistlinn nickli arkadaşa satılmıştır.Güzel sohbeti için kendisine çok teşekkür ederim.
    Bir adet Beyaz @daswett nickli arkadaşa satılmıştır.Teşekkür ederim.

Fiyatı 10 TL dir.

GALAXY S4 için KAPAKLI KILIF-10 TL-2 ADET KALDI -ANTALYA GALAXY S4 için KAPAKLI KILIF-10 TL-2 ADET KALDI -ANTALYA GALAXY S4 için KAPAKLI KILIF-10 TL-2 ADET KALDI -ANTALYA GALAXY S4 için KAPAKLI KILIF-10 TL-2 ADET KALDI -ANTALYA GALAXY S4 için KAPAKLI KILIF-10 TL-2 ADET KALDI -ANTALYA GALAXY S4 için KAPAKLI KILIF-10 TL-2 ADET KALDI -ANTALYA GALAXY S4 için KAPAKLI KILIF-10 TL-2 ADET KALDI -ANTALYA
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passat1905 -- 9 Ekim 2015; 9:49:47 >

• elden alma şansımız varmı ayrıca filmde bulunurmu sizde, pm bekliyorum..
  • Arkadaşdan 1adet siyah aldim adrese teslim kendisi getirdi saolsun. Aynisina 35 tl demislerdi. fiyatta üründe arkadaşda 4/4lük. çok tesekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • mesaj atıyoruz bir cevap yok satıldı ise belirtiniz .
  • daswett kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Pm olarakta cevap verdim, şehir dışında olduğum için yanıtlayamadım.Zaten gönderdiğiniz mesajda okundu kısmına dikkat ederseniz az önce okuyabildim mesajınızı.

İyi Akşamlar
  • passat1905 kullanıcısına yanıt
    Bir adet beyaz renk @daswett nickli arkadaşa satılmıştır.

Bir beyaz bitanede siyah renk kalmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.