Şimdi Ara

Galaxy S4 Kamera Donma,Siyah Ekran ve Reset atma. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
12.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalkorkmaz

Telefonum samsung türkiye garantili ithalatcı firma C5

kardeş bence hiç düşünmeden servise götür.adamlar bilgisayardan yazılım atıyorlar.factory reset fln yazılımı değiştirmiyor.eğer kendin yaparsan garantisi bozulabilir.bence servise götür 3-4 gün idare et.
  • Gelecek olan güncellemeler ile düzelme şansı yok mu ? İlla ki servise mi yollamam gerek ?
  • Tamam Pazartesi göndereyim o zaman servise en yakın servis konya da ...
  • güncellemeyi beklemek veya servise göndermek sizin elinizde.beni servise gönderdiğimde sorun düzeldi dedim.güncellemede bekleniyor.belki yarın gelir belki 1 ay sonra gelir.karar yine sizin.bence servise gönderin sonuçta 2000liralık cihaz kullanıyoruz.
  • Kamera tekrardan çalışmaya başladı nasıl oldu anlamadım... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: twkadir

telefon servisten geldi.yaklaşık 6 saattir kullanıyorum defalarca kameraya girdim test ettim,herhangi bir sorun olmadı sanırım düzeltmişler.sizede aldığınız yere götürmenizi ve şikayet etmenizi tavsiye ederim.

Peki ısınma sorunu var mıydı servise gitmeden önce şimdi nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twkadir T kullanıcısına yanıt
    Ben de internetten satınaldım telefon 8.gün kamera başarısız hatası verdi ve bir daha kamerası çalışmadı ve bende yetkili servise değiştirilme talebiyle cihazı verdim. Bugün 10.gün değişmesi onaylandı bunun üzerine bir 10 gün daha bekleyeceğim yeni telefon gelecek .
    çok sıkıldım bu işten artık bir dünya para verdik böyle olması çok kötü ama genel bir sorun var anladığım kadarıyla tek biz değiliz bu durumda olan anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

quote:

Orijinalden alıntı: twkadir

telefon servisten geldi.yaklaşık 6 saattir kullanıyorum defalarca kameraya girdim test ettim,herhangi bir sorun olmadı sanırım düzeltmişler.sizede aldığınız yere götürmenizi ve şikayet etmenizi tavsiye ederim.

Peki ısınma sorunu var mıydı servise gitmeden önce şimdi nasıl

ısınma sorunu var ama beni pek rahatsız etmiyor.oyun fln oynarken telefon ısınıyor.genel kullanımda rahat malum antalyada yaşıyorum havanın sıcak olmasından dolayı dokunduğunuz herşey sıcak :D beni rahatsız etmiyor.
  • CEMAKO74 C kullanıcısına yanıt
    valla sağlam bir güncelleştirmeyle hepsi düzelicek gibi ama..yinede servis kesin çözüm.malesef galaxy s4 ün aceleye getirildiği belli..yazılımsal olarak tam hazırlanamamış telefon..bence önümüzdeki 3 ayda tamamen oturucak.şuan tam verimli kullanamıyoruz.arayüzde bile bazen kasmalar oluyor.rehbere girerken 3-4sn gecikiyor aynı şekilde galeridede takılmalar oluyor.touchwiz in bi elden geçirilmesi lazım.
  • twkadir T kullanıcısına yanıt
    umarım düzelir çünkü çok can sıkıyor . kamera başarısız hatası genel bir hata anladığım kadarıyla yetkili servis bile yazılım yüklemeyle kamerayı geri döndüremiyorsa ve telefonun yenisi veriliyorsa ciddi problem var bazen diyorum acaba yanlış mı yaptım bu kadar para verip bu telefonu almakla IPHONE 5 mi alsaydım acaba diye kendime sormuyor değilim hani . Bu durum s4 ten soğuttu beni yeni gelecek telefon umarım sorunsuz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEMAKO74

umarım düzelir çünkü çok can sıkıyor . kamera başarısız hatası genel bir hata anladığım kadarıyla yetkili servis bile yazılım yüklemeyle kamerayı geri döndüremiyorsa ve telefonun yenisi veriliyorsa ciddi problem var bazen diyorum acaba yanlış mı yaptım bu kadar para verip bu telefonu almakla IPHONE 5 mi alsaydım acaba diye kendime sormuyor değilim hani . Bu durum s4 ten soğuttu beni yeni gelecek telefon umarım sorunsuz olur.

Dün samsung kies programiyla 336mb lik yeni sürümü yani son guncellemeyi yukledim telefon eskisi gibi ısınmıyor,şarj daha iyi gibi.ayrıca bu son guncelleme kamera sorununuda çözüyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vayy be üst segment telefonu olmasına rağmen bayağı bir sorunu varmış.
  • valla başım belada bugün sordum telefonun değişim durumunu 15 gün geçti halen servis bana 20 iş günü daha beklemem gerektiğini söylüyor .
    Bir daha Samsung mu asla diyorum başım belada bir dünya para verdik hale bak
    kalıplaşmış laflar telefonunuz değişim sürecinde bıktım ben bunları duymaktan yazıklar olsun
  • Arkadaşlar samsung galxy s4 kamera problemleri son yazılımdan sonra tamamen düzeldi mi ?
    yeni kamera başarız hatası veren telefon sahibi arkadaş var mı ?
  • CEMAKO74 C kullanıcısına yanıt
    düzeldi..son güncelleme geldiyse mutlaka kurun..eğer kuramıyorsan bilgisayara kies programını indir..telefonu bilgisayara bağla ve kur..
  • Normal telefon dan otomatikolarak yükleme neden yapmıyor ? Kies ten geçen hafta cumartesi günü yüklemeye çalıştım hata verdi serviste aldım soluğu servis kies önermiyor. Yazılım yarıda kaldı ödüm patladı bir şey oldu diye Allah tan servis halletti aynı gün içerisinde telefonu verdi.
    Ama telefondada otomatik yükleme yapmıyor en son sürüm zaten var diyor. Anlamadım bu işten bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEMAKO74 -- 12 Temmuz 2013; 8:55:45 >
  • bendede 2-3 defa yarıda bıraktı..ama en sonunda bende yüklemeyi başardım..
  • benim anlamadığım cihaz kendisi yeni yazılım varsa neden görmüyor illa kies ten mi yüklemek gerekiyor son yazılımı çok saçma bir uygulama bu ama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.