Şimdi Ara

Galaxy S4 Kamera Donma,Siyah Ekran ve Reset atma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
12.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, telefonu alalı daha 2 gün oldu.internetten satın aldım güvenilir garantili cihaz ve 3 gün içinde değiştirme zamanım var.Şimdi sorunum şu Telefon özellikle yoğun kullanımda ve ısığındığı zamanlarda fotoğraf çekmek için kameraya girdiğimde ya siyah ekran geliyor,yada kamera başarısız diye uyarı veriyor.bazende telefon reset atıyor.Acaba çözülürmü? yoksa ürünü değiştireyimm,?değiştirmek demek 1 hafta beklemek anlamına geliyor. ACİL CEVAP BEKLİYORUM.

• Yazılımsal sıkıntı olabilir, yeni güncelleme ile düzelir ancak donanımsal sıkıntıda olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen yardım bekliyorum!!!

• Değiştir ama önce bir fabrika ayarina dön. Bu sorunlari ayrica sd kartin ve sim kartin ve israrla kullandiğin 3. Parti yazilimlarda yapabilir. 1 aydir deli gibi kullaniyorum hiçbir sorun yaşamadim belirtiyim.

• Kamera reset sorunu bende de var

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Kamera reset sorunu bende de var
    telefonu aldığım yere geri gönderdim bugün..önümüzdeki hafta bana ya yeni telefon vericeklermiş yada yazılım atıcaklarmış telefona..inşallah düzelir..beklemekteyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Kamera reset sorunu bende de var
    Bende de vardi 2 adet kamera FW dosyasini degistirince cozuldu bende. XDA forum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nox4949

Bende de vardi 2 adet kamera FW dosyasini degistirince cozuldu bende. XDA forum

Alıntıları Göster
    beklesek güncelleme gelip düzelecekmiş demekki yazılımsal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: twkadir

beklesek güncelleme gelip düzelecekmiş demekki yazılımsal..

Alıntıları Göster
    Bendede aynısı oluyor.yazılımsal bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

Bendede aynısı oluyor.yazılımsal bence

Alıntıları Göster
    keşke göndermeseydik ya..avrupada güncelleme gelmiş reset sorunu çözülmüş..bi kaç haftaya bizede gelir..
  • quote:

keşke göndermeseydik ya..avrupada güncelleme gelmiş reset sorunu çözülmüş..bi kaç haftaya bizede gelir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

quote:

Alıntıları Göster
    arada, benim s4 de kameradayken aynı reset atma sorunu oluyor, ekşi de bir yazar(mabeynihumayun) çözüm önerisi sunmuş ama işe yarıyor mu bilmem. benim s4 için az önce yaptım. sonuç ne olacak bakalım kullandıkça ortaya çıkacak.

İşte öneri bu;

" kamerayı açınca reset atma sorununu şimdilik çözdüm:

geliştirici seçeneklerine girip, (ayarlar/cihaz hakkında/yapım numarası na üst üste 7 kez basıyoruz geliştirici seçeneklerini açmak için) arka plan uygulama sınırında maksimum 4 ü seçiyoruz. ve kamera reset sorunu kalkıyor."

mabeynihumayun

• quote:

Orijinalden alıntı: bachamail

arada, benim s4 de kameradayken aynı reset atma sorunu oluyor, ekşi de bir yazar(mabeynihumayun) çözüm önerisi sunmuş ama işe yarıyor mu bilmem. benim s4 için az önce yaptım. sonuç ne olacak bakalım kullandıkça ortaya çıkacak.

İşte öneri bu;

" kamerayı açınca reset atma sorununu şimdilik çözdüm:

geliştirici seçeneklerine girip, (ayarlar/cihaz hakkında/yapım numarası na üst üste 7 kez basıyoruz geliştirici seçeneklerini açmak için) arka plan uygulama sınırında maksimum 4 ü seçiyoruz. ve kamera reset sorunu kalkıyor."

mabeynihumayun

Alıntıları Göster
    o çözümü uguladım.azalma oldu ama arkaplan uygulamasını 4 yaptığımda bile arada reset atıyordu..ben 3 yaptım düzelmişti..nitekim içim rahat etmediği için servise gönderdim.bugun telefon ettiler telefonda yazılımsal düzeltme yapmışlar ve güncellemişler..büyük ihtimalle yarın elime ulaşır size düzelip düzelmediği hakkınd abilgi veririm

• quote:

o çözümü uguladım.azalma oldu ama arkaplan uygulamasını 4 yaptığımda bile arada reset atıyordu..ben 3 yaptım düzelmişti..nitekim içim rahat etmediği için servise gönderdim.bugun telefon ettiler telefonda yazılımsal düzeltme yapmışlar ve güncellemişler..büyük ihtimalle yarın elime ulaşır size düzelip düzelmediği hakkınd abilgi veririm

Alıntıları Göster
    ne sorunlu insanlar var yahu delirtecekler adamı 2 günlük telefon bu ciddi bir sorun forumdakilerin bilgisine ne güveniyorsun millet ordan burdan duyuyor söylüyor gönder garantiye 2 milyar canım günümüz için az para değil. sabancı torunuysan veya yusuf baysalın filan oğluysan bilemem tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: basbugturkes

ne sorunlu insanlar var yahu delirtecekler adamı 2 günlük telefon bu ciddi bir sorun forumdakilerin bilgisine ne güveniyorsun millet ordan burdan duyuyor söylüyor gönder garantiye 2 milyar canım günümüz için az para değil. sabancı torunuysan veya yusuf baysalın filan oğluysan bilemem tabi

Alıntıları Göster
    kesinlikle..ben o sebepten dolayı gönderdim..sonuçta telefonda olmaması gereken bir hata.diğer cihazlarda böyle bir sorun olmuyor ve senin cihazında oluyor.
  • quote:

kesinlikle..ben o sebepten dolayı gönderdim..sonuçta telefonda olmaması gereken bir hata.diğer cihazlarda böyle bir sorun olmuyor ve senin cihazında oluyor.

Alıntıları Göster
    Benim telefonda da aynı problem 5 gün önce başladı sizce teknik servise gönderiyim mi yoksa göndermeyimmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalkorkmaz

Benim telefonda da aynı problem 5 gün önce başladı sizce teknik servise gönderiyim mi yoksa göndermeyimmi ?

valla ben gönderdim..yazılım attık dediler..saat 7 gibi kargodan alıcam sorun giderilmişse buradan sizi haberdar ederim..ona göre servise gönderip göndermemeniz konusunda tavsiyede bulunurum.hangi firma garantisi altında? genpa,kvk,samsung vs?
  • kemalkorkmaz K kullanıcısına yanıt
    telefon servisten geldi.yaklaşık 6 saattir kullanıyorum defalarca kameraya girdim test ettim,herhangi bir sorun olmadı sanırım düzeltmişler.sizede aldığınız yere götürmenizi ve şikayet etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

telefon servisten geldi.yaklaşık 6 saattir kullanıyorum defalarca kameraya girdim test ettim,herhangi bir sorun olmadı sanırım düzeltmişler.sizede aldığınız yere götürmenizi ve şikayet etmenizi tavsiye ederim.
    Fabrika ayarlarına döndüm ve sonra Factory reset attım hala Kamera çalışmıyor ''kamera başarısız'' hatası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalkorkmaz

Fabrika ayarlarına döndüm ve sonra Factory reset attım hala Kamera çalışmıyor ''kamera başarısız'' hatası veriyor

Alıntıları Göster
    Telefonum samsung türkiye garantili ithalatcı firma C5
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.