Eğer tek uğraşın ve istedıgın fotograf cekmekse zoom alabılırsın ama tasımakta zorlanacaksın benden demesı. diger seceneklerinde Sony xperıa Z yi secmen daha mantıklı olacaktır ki tavsiye etmıyorum. bence bütçen varsa Ki s4 olduguna gore sıkıntı yasamayacaksındır; Iphone ye yönelmelisin. Iphone 4s yada biraz daha ieri gdersek 5. daha ucuz olabılır dıyosan 5c nın cıkmasını bekle. IPhoneden pısman olmazsın :)
Şu an saat 16:40 ve sabah 10 dan beri elimde zoom. 80 e yakın foto çektim. Mp3 programı indirdim, sildim indirdim sildim indirdim, sonunda iyi bir program buldum:) zil ve mesaj programları indirdim ve tabi birkaç kez sildim yükledim. İstanbul hd duvar kağıdı programları indirdim, virüs programı, ortalama 7 kez bir kaç dakikalık görüşmeler, indirdiğim müzikleri dinledim ve hala dinlemeye devam ediyorum tek kulağımda kulaklık, intte film fragman video izledim 2 saate yakın youtube ta( abartmıyorum ) 2 adet sözlük programı şimdi ise lock programı indiriyorum:) şarj şuan %36, tabi şarj yüzdesi de açık:) kutu yanında bir kutu daha var, ben önce kılıf falan sandım bi açtık baktık ki, yedek batarya ve yatağı... Tek dez avantajı, cebe giriş çıkışlarda sorun evet. Şimdi intten kılıf ve ekran koruyucu siparişi vericem... Resim yüklemesinde bulunucam birazdan:)
quote:
Orijinalden alıntı: Hykr0
quote:
Orijinalden alıntı: RFB
s4 ü verdim bunu aldım. s4 3 aylıktı, 1800 tl faturalı, bunun faturasındada 1350 tl yazıyor. takas ettik. 3 aylık s4, sıfır s4 zoom:)
kamera kalitesi olarak gerçekten abattıkları kadar varmı ? bizi de aydınlatmayı unutmayın.
Netlik 10 numara, renkler çok canlı... Resim eklicem birazdan.
Şimdi gelelim zoom lama netliğine. Balkondayım, standart foto, ve aynı yerden 10x foto. Yorumları bekliyorum:) Bu arada şarj % 30 :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme