Bildirim
Galaxy s4 kullanıyorum, teli değştiricem, önerileriniz???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunuuu, bunu alın buradan -
androydte z ama wyn phone dersen 1020 tabiki..quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Quid
Bunuuu, bunu alın buradan -
z nin ekran kalitesi nasıldır peki, bende zoom ile 1020 arasında kaldım, ancak z de karizma:) ne yapmalıyım çözemedim. S4 de iyi ancak sıkıldım galiba...quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
androydte z ama wyn phone dersen 1020 tabiki..
Alıntıları Göster -
xperia honami yi bekleyin bencequote:
Orijinalden alıntı: RFB
z nin ekran kalitesi nasıldır peki, bende zoom ile 1020 arasında kaldım, ancak z de karizma:) ne yapmalıyım çözemedim. S4 de iyi ancak sıkıldım galiba...
Alıntıları Göster -
inceledim honami yi, kasa yine çok karizma. Htc one kasasıda 10 numara:) zoom için ne düşünüyorsunuz peki? Zoom da karizma, dikkat de çeken bir telefon...quote:
Orijinalden alıntı: Castiell07
xperia honami yi bekleyin bence
Alıntıları Göster -
Kamera iyi olsun diyorsanız tabiki Lumia 1020.Ama marketi rezalet.Arkadaşların dediği gibi Sony honami beklenebilir veya Galaxy Note 3.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marc Marquez -- 23 Ağustos 2013; 20:31:08 > -
3310 tadında bir telefon istiyorsan s4 zoom (kalınlık olarak)
Bana sorarsan 1020 tek gecerim bende almayı dusunuyorum -
Kalın zoom evet, ama bana cihazın konuşurken'ki kulak yüz bölgesindeki görünüşüde önemli, kamerada önemli, şarjıda... Çokda büyük olmasın mesela, note büyük. Mega büyük, 1020 iyi, zoom iyi, z iyi...quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17
Bana sorarsan 1020 tek gecerim bende almayı dusunuyorum
Hangisi hangisi hangisi? -
Son zamanlarda üstün kameraları ile akıllı telefon rekabetleri hızlandı.Windows Phone 8 işletim sistemli Nokia’nın amiral gemisi Lumia 1020; 41 megapiksellik kamerası ile özellikle fotoğrafçılık ile ilgilenen kullanıcıların ilgi odağı oldu.quote:
Kalın zoom evet, ama bana cihazın konuşurken'ki kulak yüz bölgesindeki görünüşüde önemli, kamerada önemli, şarjıda... Çokda büyük olmasın mesela, note büyük. Mega büyük, 1020 iyi, zoom iyi, z iyi...
Hangisi hangisi hangisi?
Alıntıları Göster
Diğer taraftan Android işletim sistemli 10x optik zuma sahip olan Samsung Galaxy S4 Zoom 16 megapiksel kamerası ile Androidsever fotoğraf meraklılarının ilgi odağı oldu.
Nokia Lumia 1020 41MP Pureview teknolojisine sahip Carl Zeiss lens içeren, ayrıca Xenon ve LED flaş desteğine sahip kamera ile geliyor.1/1.5″ sensör boyutu, 4x kayıpsız dijital zum, 1080p video kayıt desteği gibiözelliklerle geliyor.
Diğer taraftan Samsung Galaxy S4 Zoom‘a bakacak olursak eğer 16MPçözünürlükte 10x optik zum yeteneğine sahip, 1/2.33″ sensör boyutu,Xenon flaş desteği ve 1080p video kayıt yapabiliyor...
Lens in öneminden bahsetmiş. Açık alan kapalı alan detaylarımı acaba?
-
Arkadaşlar biraz önce lımia 1020 almaya gittim, gelmemiş. Bende zoom incelemesinde bulundum. Veeeeeeee, aldım! Hayırlı olsun dediğinizi duyar gibiyim. 2 renk seçeneği vardı, beyaz aldım. Siyah da var. Tel menüsü çok basit, ancak kamera olağan üstü. Salondan balkondaki çiçeği 10 x li,yorum, sonuç inanılmaz. Ortalama 9 metre var. Çok canlı... Tango wiber face watsap ibb bilardo satranç a24 ensonhaber yüklemelerinde bulundum. El feneri uygulaması olmuyor bilginize, flaş açılmıyor, kamera uzantıları mekanizması devreye giriyor. Bir kaç el feneri uygulaması denedim olmadı... Konu açmalımıyım sizce?quote:
Son zamanlarda üstün kameraları ile akıllı telefon rekabetleri hızlandı.Windows Phone 8 işletim sistemli Nokia’nın amiral gemisi Lumia 1020; 41 megapiksellik kamerası ile özellikle fotoğrafçılık ile ilgilenen kullanıcıların ilgi odağı oldu.
Diğer taraftan Android işletim sistemli 10x optik zuma sahip olan Samsung Galaxy S4 Zoom 16 megapiksel kamerası ile Androidsever fotoğraf meraklılarının ilgi odağı oldu.
Nokia Lumia 1020 41MP Pureview teknolojisine sahip Carl Zeiss lens içeren, ayrıca Xenon ve LED flaş desteğine sahip kamera ile geliyor.1/1.5″ sensör boyutu, 4x kayıpsız dijital zum, 1080p video kayıt desteği gibiözelliklerle geliyor.
Diğer taraftan Samsung Galaxy S4 Zoom‘a bakacak olursak eğer 16MPçözünürlükte 10x optik zum yeteneğine sahip, 1/2.33″ sensör boyutu,Xenon flaş desteği ve 1080p video kayıt yapabiliyor...
Lens in öneminden bahsetmiş. Açık alan kapalı alan detaylarımı acaba?
Alıntıları Göster
-
Hayırlı olsun kaca aldın -
quote:
Orijinalden alıntı: ali_0017
-
s4 ü verdim bunu aldım. s4 3 aylıktı, 1800 tl faturalı, bunun faturasındada 1350 tl yazıyor. takas ettik. 3 aylık s4, sıfır s4 zoom:)quote:
Orijinalden alıntı: stevejonesquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
s4 ü verdim bunu aldım. s4 3 aylıktı, 1800 tl faturalı, bunun faturasındada 1350 tl yazıyor. takas ettik. 3 aylık s4, sıfır s4 zoom:)
kamera kalitesi olarak gerçekten abattıkları kadar varmı ? bizi de aydınlatmayı unutmayın. -
quote:
+1 -
Batarya onemli nasıl yıne tıpık samsungun gunu zor cıkaran bataryasımı? -
Forumda yazmistim daha once, zoom fotograf konusunda acik ara farkli. Sadece zoom yapabildigi degil , ozellikleri ile hem telefon+ fotograf makinasi zaten . Ofiste bir tane var, herkes pesinde -
fotoğraf istiyorsan lumia 1020 -
Tabi kide iPhone 5Squote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
fotoğraf istiyorsan lumia 1020
Benzer içerikler
- kapalı kutu telefon satmak
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung a15 alınır mı
- device health services nedir
- play protect nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X