Şimdi Ara

telefonum sıfır ama rootlu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizdeuygun.com dan ithalatçı firma garantili sıfır note 3 neo aldım. gelen cihazda resimlerdede göreceğiniz gibi bir çok gariplik var. kafam karıştı. arefe günü olduğu için adamlarada ulaşamıyorum.
    Sizce bu cihaz kaçak falanmı?
    üzrinde samsung italya tarafından garantilidir gibi italyanca birşeyler yazılıyor.
    cihaz bilgileri en altta cihaz durumu özel yazıyor. bunlar nedir.
    supersu uygulaması sıfır cihazda ne arıyor.
    güncelleme ekranında cihaznız modifiyeli uyarısı veriyor
    hepsinden önemlisi sizce bu cihaz 0 değilmi yada kaçakmı? ilerde sıkıntı yaşarmıyım sizce?

telefonum sıfır ama rootlu?? telefonum sıfır ama rootlu?? telefonum sıfır ama rootlu?? telefonum sıfır ama rootlu??

• Sıfır değil kardeş dışarıdan müdahale edilmiş cihaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon sıfır değilde muhtemelen bölge kilidini kırmak için root yaptılar. Cihaz garanti dışı kalmış arayıp söyle bayramdan sonra.

• Telefonu direkt iade et arkadaşım...

• bende bizdeuygundan g3 aldım.telefon kapalı kutuda geldi ama rehberde bizdeuygun.com diye kişi vardı ulan dedim bunu nasıl kaydettiler telefonu açmadan.bi şüphelendim ama başka bir şey bulamadım.
  • İade et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonda kullanılmışlık havası yok aslında. sadece imei için root yapılmışsa ve imei konusundada ilerde sıkıntı yaşamazsam kullanılabilir diye düşünüyorum
    ama benim korktuğum birinin geçmişte kullandığı bir telefonu bana iteklemiş olmaları. bu konuda bir deneyimi olan yada duyan birisi varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rootlu telefon aldım galiba
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kötü olmuş ya.
    Telefonun içini açarak ne kadar tozlandığına bakıp daha önceden kullanılıp kullanılmadığını anlayabilirsin. Detaylara dikkat et. Softwareinden anlaşılacağını sanmıyorum hatta telefonların softwarei ile ilgili bilgilerim okyanustaki bi balıkçı teknesi kadar o yüzden sadece bunu önerebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.