Şimdi Ara

Galaxy S4 mü Xperia Z mi Htc One mı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • one
  • Senin kriterlerinden anladığım kadarıyla kasa kalitesi,kamera,ses ve internet performansı önceliklerin var.
    Bahsetmiş olduğun kriterlere en fazla uyan telefonlar lumia ailesi.Özelliklede Lumia 920 yada 1020.Halihazırda en iyi kasa kalitesi bu telefonlarda.(Polikarbonat kasa)Kamera ve videoda da şu an bunlardan daha iyisi yok.(Carl zeiss lensli pureview kamera)İnternet hızı ve hatta genel sistem hızı olaraktan bu telefonların üzerindeki Windows Phone 8 işletim sistemi en hızlı sistemdir.İostan bile daha stabildir.kesinlikle kasma yapmaz.
    Ayrıca bence asıl önemli konu güncelleme meselesidir ki Microsoft wp8 telefonlara 3 yıl güncelleme verileceğini bildirdi.
    Yani yerinde olsam wp8 telefonlara Bi bakardım.Çünkü hepsi de alanı kesinlikle pişman etmeyecek telefonlar.İmkanın varsa mağazalarda incele öyle karar ver.

• Arkadaşlar ben acıkcası HTC den biraz cekiniyorum neden mi ? cünkü HTC one x plus modeli yeni cıktıgında almıştım telefon geldi öyle övüyorlar öyle övüyorlardı ki htc söyle güzel böyle güzel her neyse cihazı elime aldım orda bi hayal kırıklıgı yasadım telefonda oyun oynayayım derdim oyun ismi olarak su diyemeyegim ama görüntü kalitesi ayrıntısı cok bir oyun çesidi degildi ama telefonu üstüne yumarta kırsan pişer di Sonra ne biliyim size şu şu eksikler diyebilecegim bir sey yok en basta hayal kırıklıgı yasadıgımda da olabilir telefona gıcık oldum ve hemen elimden aldıgım fiyata sattım arkadaşıma oda sattı şimdi nerde bilmiyorum.O zman sense4+ vardı sanırım hiç bir seye yaramaz bi arayüz ama bilmiyorum sense 5 nasıl... Uzun lafın kısası yeni bir telefon almak istiyorum bende htc one sony z samsung s4 arasında süpheye düstüm Gönlüm HTC ONE diyor ama basıma one x plus daki gibi birşey gelmesinden korkuyorum. one x plus abartmıyorum beni HTC den soguttu artık şüpheyle bakıyorum ama tasarım olarak istenilen telefon ve saglamlıkda üstene hiç bir cihaz ın gelecegini düsünmüyorum kasa kalitesi ve sekil olarak bana göre 1 numara ama bunlar her zaman etkisini korumuyor özellik olarak s4 ilerde bana göre uzaktan temas göz algılaması vs.vs ama samsung isminden oldum olası gıcık kaparım ama iyi bir cihaz almak istiyorum en iyisi s4 ise gıcık da olsam alıcam HTC one x PLUS ve ONE deneyimi yaşamış bir arkadas varsa yada bilgisi olan bunu bizlerle paylaşabilir mi...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capkinq -- 3 Ağustos 2013; 13:15:41 >

• gorilla class nedir ya hey allahım
  • 3 de üzmez seni wp8 falan bulaşma yeter.

• HTC ONE . ses gorunum saglamlik hiz ...

• s4
  • s4
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.