Şimdi Ara

Galaxy S4 mü Xperia Z mi Htc One mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet çok kararsızım Xperia z ye daha yakındım soğudum biraz 2 yıl kullanıcam ekranı falan sorun gibi geliyor bilemiyorum telefonda aradığım özellikler internette çok dolanırım Sarj bir günü çıkarsın akşam uyumadan koyayım sabah alayım yeter bana ses şuana kadar hiç telefonun kulaklığını kullanmadım arkadaş çevresi geniş olduğundan hoperlörde önemli sizce hangisi + - leriyle yazarsanız sevinirim 10 güne alacağım yada beklemelimiyim yardımlarınızı bekliyorum çok kararsızım iyi forumlar

• Z kullanıyorum ekranda hiç bir sorun yok güneşte bile rahat görebiliyorsun ekranı gayet iyi. Ben Hep Oyun oynuyorum internette geziniyorum günde 2 kere şarja takıyorum az kullanımda 1 günü rahat çıkarır. Karar sizin 3 telefonda sizi yarı yolda bırakmaz
  • İos düşünürseniz iPhone 5 android de ise htc one derim. Boomsound,sense 5,blinkfeed(bence çok güzel),alimünyum kasa,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 nasıl sızce

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufSanalan

S4 nasıl sızce

En iyi işlemci s4'te mevcut ama kasası htc ye bakarak daha kötü ve birde gorilla class ekranı var uçak camından yapıldığını duydum. Testlerin çoğunda çizilme yok s4 te sadece kırılma çatlama var ve onlarda zor şekilde birde görünüşü çok çirkin s4'ün. Şöyle diyim performans, ekran dayanıklılığı ve uygulama içeriği çokluğu diğer markalara bakarak (tabi iphone) hariç s4 alınır. Ama kasa kalitesi kamera kalitesi ve görünüm olarak performansıda gayet tatmin edici htc alınır. Xperia Z ise htc den farkı yok tek fark kasasının htc kadar iyi olmaması ama oda alınabilir. Bence gidip tek tek inceleyerek alın ve bir kaç yorum daha bekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

S4 nasıl sızce

En iyi işlemci s4'te mevcut ama kasası htc ye bakarak daha kötü ve birde gorilla class ekranı var uçak camından yapıldığını duydum. Testlerin çoğunda çizilme yok s4 te sadece kırılma çatlama var ve onlarda zor şekilde birde görünüşü çok çirkin s4'ün. Şöyle diyim performans, ekran dayanıklılığı ve uygulama içeriği çokluğu diğer markalara bakarak (tabi iphone) hariç s4 alınır. Ama kasa kalitesi kamera kalitesi ve görünüm olarak performansıda gayet tatmin edici htc alınır. Xperia Z ise htc den farkı yok tek fark kasasının htc kadar iyi olmaması ama oda alınabilir. Bence gidip tek tek inceleyerek alın ve bir kaç yorum daha bekleyin

Degerlendırecegım yorumunuzu up up

• Guncel hadı

• Bende şu ana kadar s4 almayı düşünüyordum fakat teknosa da elime alıncaya kadar. Plastik çok kötü babamdaki s3 bile daha kaliteli malazme olarak (s4 ün inceliğinden olsa gerek) ,xperia z ise tasarım olarak çok güzel ama gerisi yalan full hd telefona s4 pro koymak olmamış menüde donmalar var stabil değil ekrana hic değinmiyorum bile , fakat htc one çok dengelu bur telefon gerek stabilite olsun gerek kasası olsun gerek boomsound olsun benim tercihim htc one dan yana ancak htc yakın zamanda butterfly s i tanıttı ve türkiyeye gelirse one yerine onu alırım.

• Galıba iphone 5ide diğer 3 telefonuda önüme koyup gözümü kapatıp birini sececeğim hepsının 1 eksıgı var ve s4 dende sogudum hangı s4ü alacağız

• up beyler

• Z tercih ettim ben mesela. Iphone 5 beyaz alacaktım durdum durdum bir ton yere gittim inceledim falan sonra Z aldım çıktım valla.
    Samsung'un arayüzü ve malzeme kalitesi kötü benim açımdan. Arayüz tartışılır tabi ama malzeme konusunda tartışmasız olarak kötü Samsung.
    Z tavsiye ederim sıkıntı yaşamadan kullanırsın.
  • bnce s4 al 1 hfta önce aldım yenı güncellemede geldi bomba gibi oldu telefon tasarımı begenmemişler ama bence gayet şık çok kibar eline alınca farkedıyo ınsan ekranı olsun pil kullanımı olsun kamerası olsun herseyıyle cok memnunum su an
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

bnce s4 al 1 hfta önce aldım yenı güncellemede geldi bomba gibi oldu telefon tasarımı begenmemişler ama bence gayet şık çok kibar eline alınca farkedıyo ınsan ekranı olsun pil kullanımı olsun kamerası olsun herseyıyle cok memnunum su an

Hangi s4ü aldınız acaba kronik kamera oynama ses gelme gıbı sorunlar var mı ?

• Bende hic biri yok valla zaten yeni gelen gncllemyle cozuldu hepsi

• quote:

Bende hic biri yok valla zaten yeni gelen gncllemyle cozuldu hepsi

Kamera nasıl duzeldı acaba cıkıklıgı

• Eğer tasarıma önem veriyorsan one ve z daha iyi ama one ve s4 performans açısından daha iyi sonuç getirir ses kalitesi ve fotoğraf da zaten en iyi one zaten sense 5 de var bence en iyisi HTC One ama hepsi yapacağınher işe yeter
  • quote:

quote:

Bende hic biri yok valla zaten yeni gelen gncllemyle cozuldu hepsi

Kamera nasıl duzeldı acaba cıkıklıgı

düzeldi hocam
  • Soru mu? Z her türlü.
  • Sizce beklemeye değer mi yeni modeller için yoksa teknolojiye yetişilmez mi

• quote:

Sizce beklemeye değer mi yeni modeller için yoksa teknolojiye yetişilmez mi

Beklemeye gerek yok. Geçen gün mağazada elime one aldım diğer elime s4 one çok daha guzel ele oturyor(gerçi babam dedi ki silah mı bu eline oturacak telefon işte) neyse s4 te ana menü butonuna basınca geçişi one a göre yavaş stabillik olarak da one daha iyi kesinlikle one bir aksilik olmazsa ben de one alacağım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.