Şimdi Ara

Galaxy S4 Patlamaz Diyenlere Reddiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
4.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ortaaam ben s4 aldım bıktım üzüntüden ya. telin arka kapak tam oturuyor ama çıt çıt sesler geliyor bi bende mi var anlamadım ya. kılıf aldım çizilmesin diye orjinal flip cover kılıf çizmiş telefonu ya
  • Tamam arkadaş kanıtlamış sağolsun , artık kimse samsung ürünlerini almasın . Herkes Lg,huwai,general mobile felan alsın . Çünkü onların mühendisleri herşeyleri düşünüp hesaplamışlardır . Samsungun teknolojisinden kat kat üstünler .
  • bir milyonda olan bir olay imkansız değil olmuştur ama bunu bütün s4 lere montelememek lazım
  • rbyygt2 kullanıcısına yanıt
    merak etme parlaklığı indirme s3 minide bile var s4 de mi olmayacak ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresbilir

s4 kullanan adam yok diyor ? Sen mi biliyorsun ?
  • YAA ARKADAŞLAR COCUK OLMAYIN PATLAYACAKSA TÜM TELEFONLAR PATLAR

İPHONESİ

SAMSUNG

NOKİA

BEYAZ EŞYA

TV

RADYO

BOŞVERİN KOYUVERİN

KEYFİNİZE BAKIN.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbyygt2

quote:

bende s4 kullanıyom o nasıl olacak gardaş ;)
  • quote:

quote:

quote:

önce s3 mini kullanıyorum diyorsun sonra s4 yaşın kaç ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

senin okuman gıt heralde hacı ben kullanıyorum yazdım mı oraya s3 minide bile var dedim senin yaşın kaç gardaş ;) kafan iyiyse alttan alalım, ne ayaksın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

senin okuman gıt heralde hacı ben kullanıyorum yazdım mı oraya s3 minide bile var dedim senin yaşın kaç gardaş ;) kafan iyiyse alttan alalım, ne ayaksın

s3 minide bile var derken ne demek istiyorsun olum s3 mini düşük telefon mu ?

senin kafan mı güzel ? s4te gördün mü öyle bişe konuşuyorsun.

konuyu meşgul etme zaten bundan sonrada cevap vermem

• Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle şunu belirteyim bende S4 Kullanıyorum. Cihazın ısınma sorunu var ama o kadar abartılacak bir durum yok. Şayet şarjdayken kullanılırsa çok ısınması normaldir. Durduk yere ram harcıyor tahminim yazılımsal güncel Androidler çıktıkça düzelecektir. Ama cihazı aldığıma pişman mıyım elbette değilim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

la olum zaten cvp verme bi didğin bi dediğini tutmuyo ezik herif hani s3 mini var bende diyodum noldu? benle aşık atma bebe alırım façanı aşaaa

Su laflara bak hicmi aile terbiyesi almadin asik atma bebe alirim facani asagiyaymis yazik aciyorum senin gibilere kendine bi dunya yaratmissin. Kendinide oranin polat alemdari ilan etmissin acil sifalar sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hemen elinizden çıkarın s4 leri one lari..

ahh bu samsung hem dünyanın en çok telefon satan markası ol hemde bu işi hiç becereme! Koca dünyaya kazık at...

Neymiş telefon patlamış.

Neymiş ısınıyor diyen markaya taparmış, yalan söylermiş. ( benim s4 üm gerektiği kadar ısınıyor!)

Neymiş plastikmiş.. valla arka kapağı plastik olmasından dolayı 25 tl ye değiştirebileceğimi bilmek güzel. (bardağın dolu tarafımı oldu ne)

Demek ki neymiş, bazı arkadaşlara he he demek lazımmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzelterkokusu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

la olum zaten cvp verme bi didğin bi dediğini tutmuyo ezik herif hani s3 mini var bende diyodum noldu? benle aşık atma bebe alırım façanı aşaaa

Su laflara bak hicmi aile terbiyesi almadin asik atma bebe alirim facani asagiyaymis yazik aciyorum senin gibilere kendine bi dunya yaratmissin. Kendinide oranin polat alemdari ilan etmissin acil sifalar sana

Bırak hocam karışma onun seviyesine düşmeye gerek yok. İnternet üzerinden artistlik yapmak tuşlara basmak kadar kolaydır.

• quote:

tamamini okudum. motorola xt910 razr kullaniyorum. sarjda iken internete girip muzik acinca (bide adananin gavur havasi olunca) telefon isiniyor rahatsiz edecek derecede, bakiyorum hemen o an bi uyari ' yanma tehlikesine karsi telefonun parlakligi gerekilen seviyeye getirildi' baktimki en parlakta kullaniyormusum, indirince parlakligi isinma gecti. yani demek istedigim motorola boyle bi yazilim koyabiliyorda o KOOOOOOSKOCA S4 te boyle bi ozellik yok mu ? vah ne yazik... sen simdi burda s4 u kotuledigimi dusunuyorsun. ama hayir, guncelleme ile o isinmayida gecirirler, s5 cikana kadar stabil olur o cihaz s5 ciktiktan sonrada çöp.

Bahsettign ekran parlakligi dusme olayi ips ekranlar icin gecerli amoledlerde oyle bi kisitlama yok ayrica s4 ile saatlerce gb lik 3snoyunlar oynadim ama ne batarya konusunda nede isinma konusunda beni kotu hissettirmedi. El yakiyor diyenlerin guncelleme yaplariji tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mohorame

quote:

tamamini okudum. motorola xt910 razr kullaniyorum. sarjda iken internete girip muzik acinca (bide adananin gavur havasi olunca) telefon isiniyor rahatsiz edecek derecede, bakiyorum hemen o an bi uyari ' yanma tehlikesine karsi telefonun parlakligi gerekilen seviyeye getirildi' baktimki en parlakta kullaniyormusum, indirince parlakligi isinma gecti. yani demek istedigim motorola boyle bi yazilim koyabiliyorda o KOOOOOOSKOCA S4 te boyle bi ozellik yok mu ? vah ne yazik... sen simdi burda s4 u kotuledigimi dusunuyorsun. ama hayir, guncelleme ile o isinmayida gecirirler, s5 cikana kadar stabil olur o cihaz s5 ciktiktan sonrada çöp.

Bahsettign ekran parlakligi dusme olayi ips ekranlar icin gecerli amoledlerde oyle bi kisitlama yok ayrica s4 ile saatlerce gb lik 3snoyunlar oynadim ama ne batarya konusunda nede isinma konusunda beni kotu hissettirmedi. El yakiyor diyenlerin guncelleme yaplariji tavsiye ederim

Şu mesajı yazmadan biraz araştırsaydın benim telefonunda amoled ekranlı olduğunu görürdün.

• iyide hiçbir telefonun patlamaz diye garantisi yok ki sonuçta elektronik

artı herkes tv alır aynı marka sorun yok sen alırsın bozuk çıkar veya kusuru vardır.

samsung s4 gerçekten böyle bir tehlike olsa adamlar piyasa sürer mi? Türkiye ile karıştırmayın usa de adamın ümüğünü sıkarlar :D

evinin önünde kaldırımın bir parçası kırılmış ve birisi düşüyor dava açıyor kazanıyor neymiş hangi evin önündeyse onun bakması görmesi lazım mış vs vs vs daha neler neler var

http://youtu.be/Jdd1hRNOx1A
    http://youtu.be/3NbxDrgA2TE
    http://youtu.be/vf6Kr8vrIqY

• melihbenzze kullanıcısına yanıt
    dostum telefonun dış malzeme tamam dedıgın gıbı kalıte dusuk bıraz...ama ıc donanımında ben hıc bır sorun gormedım...dış malzemeyı en ıyı yapan htc o gecılmez tabı..ıphone de retına ekran la reklamla sımdıye kadar göturdu işi. 5 ler ellerınde patladı gercı..dunyada satıslara bakarsan s4 acık ara lıder...bıde 2000 lıra verıyosun adam akıllı kapagını dıs mekanını bıraz duzeltseler..telefon tek gecılmez bence.....

@melihbenzze
    ha bı not nokia devrı kapandı bence....
  • samsung almadığıma çok memnun almadığıma şükür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi telefon yapma çabaları bazen böyle tersliklere neden olabilir ama 1 milyonda 2 tane ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.