Şimdi Ara

Galaxy S4 Patlamaz Diyenlere Reddiye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle ucuz muhalafete girmem bile bunlar sadece karalama ve k*çından uydurma kampanyası...
  • Benzer haberleri iPhone için de buldum. Karalama kampanyası gibi görünüyor...

http://www.spiegel.de/netzwelt/gadgets/mobiltelefon-franzose-liest-sms-iphone-explodiert-a-644887.html

http://www.bild.de/digital/handy-und-telefon/iphone5/iphone-explodiert-in-china-31828020.bild.html

Almanca bilmeyenler başka dillerde de bulabilirler...

• Bu arada S4 Active kullanıyorum, öyle aman aman bir ısınma durumuna da rastlamadım...
  • Isınması gayet normal neden mi Teknolojik alet bilgisayarda fan var telefonlarda yok şarj ederken batarya son derece zorlanıyor.Bilgisayar düşünün fan yok islemciyi zorluyorsunuz
    Örnek vermek gerekirse bilgisayar monitörleri açık kaldığında ısınır.Patlama olayı pillerle alakalı youtube pil patlaması yazın bakın gaz çıkıyor ve patlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

Bu arada S4 Active kullanıyorum, öyle aman aman bir ısınma durumuna da rastlamadım...

sende benim gibi ısıdıkça yıka çok işe yarıyor

• konuyu açan ağır apple fanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbyygt2

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

Bu arada S4 Active kullanıyorum, öyle aman aman bir ısınma durumuna da rastlamadım...

sende benim gibi ısıdıkça yıka çok işe yarıyor

Heheh iyi fikir. Saglik bakaninin keneye karsi coraplari pantolon pacalarinin üstüne cekmeyi önerdigi gibi, isinmaya karsi havuza girmek önerilebilir. Sosyallesmedir bir yerde. :)
  • Konuya bak Ula sanki adamlar s4ü 1 günde ürettiler hee..Kaç denetimden geçmiştir günlerce şarjda kalan olmuştur vs..Onların bissürü testleri vardır vs..Ben kvk dayken depodaki pert telleri patlatırdım..Şarj soketlerine direk 12-24 v verirdim
  • o değil de gaza gelen motorola cı da 3. kattan atmışmış asfalta yok sürüklenmişmiş de bi tane bile çizik olmamışmış.. OHA yani YUH

14-15 yaşındakileri yersin de dikkat et seni yemeyelim ;) bari yalan söylemeyin.. adam olsanız adam gibi argümanlarla gelseniz eyvallah oturup tartışalım dicem de öyle "janjanlı başlık buldum lan" diye gelip konu açmakla olacak işler değil..

satın s4 ü bi daha da samsung almayın bu kadar basit yapacağınız şey.. diğer markaların reklamını yapmak size düşmedi yoksa düştü mü ? bilemiyorum.. ama ortada çok ciddi mantık hataları var ve baştan aşağı yazılan herşey zaman kaybı ve boş.. sizin adınıza üzüldüm açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: polizia

dostum telefonun dış malzeme tamam dedıgın gıbı kalıte dusuk bıraz...ama ıc donanımında ben hıc bır sorun gormedım...dış malzemeyı en ıyı yapan htc o gecılmez tabı..ıphone de retına ekran la reklamla sımdıye kadar göturdu işi. 5 ler ellerınde patladı gercı..dunyada satıslara bakarsan s4 acık ara lıder...bıde 2000 lıra verıyosun adam akıllı kapagını dıs mekanını bıraz duzeltseler..telefon tek gecılmez bence.....

@melihbenzze
    ha bı not nokia devrı kapandı bence....

Evet Nokia artık Windows 8'den sonra Nokia, Nokia olmaktan çıktı. Ancak S4'e aşık attıracak telefonlar geliyor zaten. Motorola 2.3GHz'lik telefon yapıyor, HTC Butterfly S'ler yolda, iPhone 5S ha çıktı ha çıkacak. iPhone 5 zaten dandik bir telefon. Adam arka cebinde oturuyor telefon yamuluyor. Kolay kolay çizilmez dedikleri kasa hemen perte çıkıyor (özellikle de yanlarının aşındığını gördüm). Yeni gelen telefonlar gayet hoş görünüyor. Samsung ise plastiği bırakmalı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihbenzze

Telefonun ısınma konusunda geçenlerde konu açmıştım ve fanboyların "patlamaz o, olur mu öyle şey, tekdüze kullanıyorsundur sen" gibi kelimelerle bana karşı reddiyeler yapılmıştı. Şimdi sıra bende.

Galaxy S4 adamın elindeyken patlıyor, adam telefonu kanepeye atıyor ve evi yakıyor. Haber için TIKLAYIN Aynı şekilde Arap Emirliklerinden, İngiltere'den ve Amerika'dan ve daha bir çok yerden haberler geliyor. Evin ne hale geldiğini görmek için TIKLAYIN

İşte T-Mobile üretimi bir Galaxy S4: Resim için TIKLAYIN Bu telefon da şarjdayken patlayanlardan.

Bana bir şey olsa ne olacak? Bu fanboy denilen caniler bunun hesabını nasıl verecek? Hukuken nasıl verecek, dinimizce nasıl verecek?

Benim telefonum için de servis yetkilisi aynen şöyle söyledi: "TELEFONUNUZUN PATLAMA TEHLİKESİ OLDUĞUNDAN BİR AN ÖNCE SERVİSE GETİRMENİZ GEREKİYOR." En yakın servis te bize epey uzak. Ne yapacaklar? Sıfırıyla mı değiştirecekler? E yine aynı problem?

Telefon için gelen KOMİK öneriler:

-Telefonu az kullan (2 milyar para vermişim adamın dediğine bak)
    -Şarjda tutma (Oldu paşam boş bataryayla kullanırız telefonu)
    -Telefonu tekdüze kullanıyorsun (Senin yaşın kadar akıllı telefon kullandım ben, madem tekdüze kullanıyorum, göster nasıl kullanılıyor?)
    -Arkaplanda uygulamalar açıktır (Ben diyorum telefon kapalı şarjdayken de ısınıyor sen ne diyorsun)
    -Root yapmışsındır (Mübarek adam telefonu yeni aldım hangi ara root atiyim. Hem root nasıl yapılıyor bilmiyorum telefon melefon çökerse nabıcaz?)
    -Buzdolabına koy (Domates salçası ısınıyor demedim telefon ısınıyor dedim)
    -Telefonun koruma kapağındandır. (Soğutsun diye alüminyum almışım sen bana korumadandır diyorsun)
    -Fazla oynama (Ulan vermişim 2000TL telefona. Arama için telefon alacak olsam gider Nokia 1100 falan alırım)
    -Sensörleri kapat (Kapalı efendim. Madem ısı yapan sebep bu, ne halt etmeye koyuyorlar o zaman?)
    -Virüs bulaşmıştır (Telefonu store daki tüm anti virüs programlarla tarattım ve temiz çıktı. Root yok. Tehlike saçan veya Malware içeren bir uygulama bile yüklü değil. Hepsi bilindik firmaların oyunu.)

Şimdi benim Galaxy S4'ü önermemi mi bekliyorsunuz??? Kusura bakmayın, ben kimsenin katili, zanlısı OLAMAM.

Her ne olursa olsun katılıyorum sana. Samsung s4 felaket şekilde ısınıyor aldığımın haftasında sattım

• **SON OLARAK**

Konunun artık fanboy savaşına döndüğünü ve gerçekten hadsiz ve terbiyesiz yorumlar yapıldığını fark ettim. Ben kendi telefonumu ve yaşanmış olan şeyleri paylaştım. Benim burada herhangi bir sallamam, herhangi bir abartmam falan yok. Gerekli kaynakları paylaştım (haber siteleri olsun, Samsung yetkilisinin söyledikleri olsun) ve atıp tutmalı bir şey söylemedim. Gerekli şeyleri tartıştık.

Ben burada KESİNLİKLE tüm Samsung telefonlarını ele almadım. Tüm Galaxy S4'leri de öyle. Tüm Galaxy S4'lerin patlayacağını iddia etmedim. Gereken cevapları aldım, gereken cevapları verdim.

Galaxy S4'ün asla patlamayacağı, asla ısınmayacağı, böyle bir şeyin mümkün bile olmadığını, benim telefonumun ısındığını ve korktuğumu söylediğimde ise telefonu yanlış ve tekdüze kullandığımı, telefonla çok fazla ilgilendiğimi ve perte çıkartmak, patlatmak için elimden geleni yaptığımı söylediler hemde BU forumda.

Ben de patlıyor muymuş, patlamıyor muymuş göstermeye çalıştım. Ayrıca S4'ün kötü yanlarını eleştirdim, iyi yanlarını da belirttim.

Kötü yanları: Kalitesiz malzeme, ısınma problemi (kullananların ağırlıklı olarak söylediği şey bu. Benim de dahil.), kamera kalitesinin abartılması (odaklanma konusunda sıkıntı oluyor ve kalite olarak 8MP'den çok ta farklı değil), SESİ GERÇEKTEN AZ ÇIKIYOR (Telefonumda bir sorun yokmuş. Gerçekten sesi öyle çıkıyor ve sesi gerçekten iPhone 4S'ten daha az. Bizzat test ettim.) dayanıksız yapı, radyonun olmaması (kişiye göre değişir, bana göre bir eksiklik) 'henüz' kullanımı tam oturmamış sensörler, onun haricinde Android'in getirdiği tüm eksikler.

İyi yanları: Çok güçlü donanımı var, diğer akıllı telefonlara nazaran daha çabuk şarj oluyor, kamera fonksiyonları gayet iyi (özellikle çok hızlı fotoğraf çekmesi), kasma durumları yok, değiştirilebilir temalar, yeniliklere açık bir telefon, ses kalitesi, root mevzusu, sesi programlarla yükseltilebiliyor (telefon garantiden çıkabilir), büyük ve kaliteli görüntü veren ekran, kullanım kolaylığı, aksesuar bolluğu (epey aksesuarını alabiliyorsunuz. Kablosuz şarj, hatta telefonu joysticke çeviren bir aparat bile satılıyor), hafıza kartıyla normal hafızaya destek çıkabiliyorsunuz (+16GB'lık hafıza kartı yetiyor) ve Android'in getirdiği bütün artılar.

30-40 yaşında hatta 70 yaşında bile olsan, bu senin büyüklüğünü, deha olduğunu veya olgunluğunu göstermez. Üniversite mezunu olmak, veya ilk okul terk olmak da öyle. Yaşını bilip konuşmak yerine lafını bilip, aklını kullanıp konuşmak herkes için daha hayırlıdır. Medeni bir tartışmayı küfürlü, hakaretli bir savaş haline getirmek kimseyi ünlü, popüler, delikanlı, artist yapmaz. Sadece cahil yapar.

• Ona bakarsan iphone da patlıyor tüm telefonlar patlıyor böyle mantıkla gitmek olmaz ondaki patladı diye sendekide patlıcak diye bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuqaL

Ona bakarsan iphone da patlıyor tüm telefonlar patlıyor böyle mantıkla gitmek olmaz ondaki patladı diye sendekide patlıcak diye bişey yok

Konudaki tartışma, fikir alışverişi son buldu.
  • Bi kere bu düşünce tarzı baştan aşağı saçma.Patlamayacağının garantisini kim verecekmiş.Ne alakası var elektronik bir cihaz bu her şey olabilir.Telefonlarda patlama olayı markalardan bağımsız olarak yıllardır rastlanan bişey.Hadi onu geçtim geçenlerde bir tanıdığımızın buzdolabı patladı.Buzdolabı ya kimin aklına gelir.Ee kullanmayalım mı? Ne yapalım markası bosch diye bosch marka buzdolabı almayalım mı?O mantıkla benim evimdeki bosch buzdolabının patlamayacağının garantisini kim verecek?

• görmemiştim yazdıklarını meğerse beyimiz saman altından ne sular yürütmüş :)

*son olarak

bi kere kafadan başlık son derece popülist son derece şovenist son derece GEREKSİZ bi başlık ;)

o başlıkla tüm s4 leri hedef aldığın da ortada bi kere bilmişlik yapıp insanları kandırmaya çalışma çok bişey söylemeye gerek yok ama tekrar söylüyorum bunda gocunulacak bişey yok yazdıklarını iyi oku ;) iki cümle kurmayı öğrenip buraya gelip insanlara laf söylemeyi meziyet sanıyosun galiba o yüzden sana aslında sabahlara kadar DERS vermek gerekir nezaket ve insanlık konusunda ;) her iyi davranış gibi nezaket de hakedilir benim gözümde.. yalan söyleyen alenen insanları yanıltma çabası içinde olan insanlara benim şahsen tahammülüm yok ;) zira bu tarz insanlar karşısındakinin nezaketini de çok güzel kullanırlar ;) her neyse konumuz bu değil ama okuyun bilgilenmiş olursunuz ;)

ayrıca her şeyden önce ben orada "motorolası olanı" kastettim sana söylenen bişey yok ki sen niye üzerine alınıp düzgün cümle kurmaya çabalayarak hakaretlerini cümlelere gizledin? çünkü senin yaptığın terbiyeli gözükme çabası başka hiç bişey değil..

burada bi fanboy varsa o da sensin anti-fanboysun bu kadar açık ve net

dediğim gibi sana dememiştim ama şimdi de sana diyorum ; daha kendini tanıyamamış 14-15 yaşına kadar olan kesimi yersin bu kafayla bu mantıkla bu laflarla da ben ve benim gibileri yiyemezsin daha direkt olarak muhattap alıp da bana ya da bi başkasına adam akıllı cevap vermeye cesaretin bile yok fikir alışverişi son bulmuşmuş :)

ben kimseye telefonu patlatmak için elinden geleni yaptın demedim diyenler vardır haklısın ama şu andan itibaren senden bunu da beklerim böyle birisi bunu da yapar :)

cehaletini kime borçlusun bilmiyorum ama bir daha üstü kapalı hakaretlerini kendine sakla ya da korkak gibi değil cesaretini topla ne söyleyeceksen adam gibi açık açık söyle..

sen değil ben koyuyorum noktayı :D ne yazarsan yaz umrumda da değil buraya son derece gereksiz bir konu daha fazla yazmaya zaman harcamaya değmez.. bak kendin de demişsin ısınıyor biz de aksini söylemedik s4 şöyle iyi böyle iyi demedik ben note2 kullanıyorum kimseye de samsung dan başkası alınmaz s4 şöyle iyi demedim bu forumda demem de bana üstü kapalı fanboy iddiasında bulunman senin ne haddine ?! şunu da unutma kimse bu telefon patlar ya bu ne diye sağa sola saldırmıyor sakin ol biraz :)

• 2 3 gün sonra s4 alacaktım almaktan vazgeçtim teşekkürler bilgilendirdiğin için

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

o değil de gaza gelen motorola cı da 3. kattan atmışmış asfalta yok sürüklenmişmiş de bi tane bile çizik olmamışmış.. OHA yani YUH

14-15 yaşındakileri yersin de dikkat et seni yemeyelim ;) bari yalan söylemeyin.. adam olsanız adam gibi argümanlarla gelseniz eyvallah oturup tartışalım dicem de öyle "janjanlı başlık buldum lan" diye gelip konu açmakla olacak işler değil..

satın s4 ü bi daha da samsung almayın bu kadar basit yapacağınız şey.. diğer markaların reklamını yapmak size düşmedi yoksa düştü mü ? bilemiyorum.. ama ortada çok ciddi mantık hataları var ve baştan aşağı yazılan herşey zaman kaybı ve boş.. sizin adınıza üzüldüm açıkçası..

deneyelim mi

• tabiki her zaman 3. kattan asfalta ya da betona atacaksın telefonu sürüklenecek çizik bile olmazsa dediğin gibi sana bi motorola da benden ;)

s4 almayabilirsiniz eküriler.. sizin tercihiniz kimse size zorla mal satmıyor htc one da iyi g2 de iyi bi alternatif bla bla bla..

hayır sizi tatmin etmek zorunda mıyım beyler saçma sapan laflar :D vazgeçmişmiş banane bize ne ?

nokia alacaktım microsoft a peşkeş çekilince almaktan vazgeçtim
    htc alacaktım battı batacak vazgeçtim
    sony alacaktım fiyatı yüksek geldi o kadar etmez vazgeçtim
    samsung alacaktım plastik patlıyor vazgeçtim

beyler BOŞ işler bunlar saçmalıyorsunuz ancak ve gülünç durumdasınız..

NOT : saçmalıklara son cevabımdı.. noktayı koyuyorum "." paylaşım tartışma fikir dayatması (pardon alışverişi) son buldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 25 Eylül 2013; 22:49:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

tabiki her zaman 3. kattan asfalta ya da betona atacaksın telefonu sürüklenecek çizik bile olmazsa dediğin gibi sana bi motorola da benden ;)

s4 almayabilirsiniz eküriler.. sizin tercihiniz kimse size zorla mal satmıyor htc one da iyi g2 de iyi bi alternatif bla bla bla..

hayır sizi tatmin etmek zorunda mıyım beyler saçma sapan laflar :D vazgeçmişmiş banane bize ne ?

nokia alacaktım microsoft a peşkeş çekilince almaktan vazgeçtim
    htc alacaktım battı batacak vazgeçtim
    sony alacaktım fiyatı yüksek geldi o kadar etmez vazgeçtim
    samsung alacaktım plastik patlıyor vazgeçtim

beyler BOŞ işler bunlar saçmalıyorsunuz ancak ve gülünç durumdasınız..

NOT : saçmalıklara son cevabımdı.. noktayı koyuyorum "." paylaşım tartışma fikir dayatması (pardon alışverişi) son buldu

2. kat dedim. Uydurmasyom yapmana gerek yok. ha eğer hala inanmıyorsan buyur şunlari bi incele senin için araştırdım

http://haber.gazetevatan.com/kursun-gecirmez-telefon/443185/43/teknoloji

http://www.technopat.net/2011/10/19/bu-telefon-kursun-gecirmiyor/

Bilmeden önce araştırmasını ögren. Cizik ekranınında yok kasanın alt kısmında var. 2. kattan düştü sonuçta

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.