Şimdi Ara

Galaxy s4 proximitiy ( yakınlık-uzaklık) sensör arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten s.a gün ışığına çıktığımda biriyle telefon görüşmesi yaptıktan sonra ekran karamış olarak kalıyor ne yapmam lazım ? ara tuşuna basıyorum kulağa götürünce ekran kararıyor ve kulağımdan çektikten sonra ekran bi tuşa dokunmadan geri gelmiyor.Ev ortamında ve ışıksız ortamda bu sorun olmuyor.

• LG lerde arada olan bir sorun çözümü basit gizli menu de ayar ve seçenek var. Araştırın bence samsung ta da mutlaka vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Tam anlayamadım. O ayardan ne yapılıyor da sorun çözülüyor ?
  • İngilizceniz nasıl bilemem ama aşağı linkte sizin bu kronik problemi yaşayanlar çok olmuş ve çözümünü anlatmışlar.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2569141

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 27 Nisan 2014; 0:31:45 >
  • Kalibrasyon ayarları yapılıyor
  • Değerler normal çıkıyor sensör sağlam ama bazen öğlen dışarıda yapıyo bunu anlayamadım.
  • Dur ben tahmin edeyim. telefonunuzda koruyucu film var ve hele ki mat film ise mutlaka sensörü örtüyordur az kesin sensör üzerindekini düzelecektir
    Yok hocam sensör kısmı açık durumda.Çıkamadım işin içinden sadece gün ışığında bazen ortaya çıkan bi problem
  • Şimdi sizden sonra uluslararası forum sayfalarına şöyle bir baktım. s4 lerde kronik bir problemmiş arada bir olan. bence dert etmeyin arada bir oluyormuş zaten iphone larda bile oluyor nedensiz bence sensör ayarları ve yukarıda yabancı forumda anlatıldığı şekilde sistemi denetlediğinizde(parmak kapatıp açma testi) titreşim vibrasyon alıyorsanız sensör çalışıyordur. fazlaca kafaya takmayın her telefonun kronik problemleri var allah bu kadar ufağını nasip etsin deyim iyi geceler
    Teşekkürler hocam,değerler normal titreşim de alıyorum. Çok dert edilecek bi şey değil ama kafama takıldı işte idare edicez
  • Arkadaşlar bu sorun bendede var yeşil titreşimli ekran bende hiç gitmiyor ilginç bi durum olmaya başladı arama yaptığımda felan ekran sürekli kapalı hiç açılmıyor 😀😀😀😀😀

• Sensör içine biriken toz nedeniyle yapıyormuş bir forumda okuduğuma göre temizlenince düzeliyormuş diye okudum bir araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Sensör içine biriken toz nedeniyle yapıyormuş bir forumda okuduğuma göre temizlenince düzeliyormuş diye okudum bir araştırın.

Ahize kısmına üfürdüm kulaklık kısmına ufurdum herseyi yaptım ama olmadı

• S4'ler Sorunlu Samsung Telefon Yapıyor İnce Ayarını Unutuyor. Samsung Almam Bidaha
  • Arkadaslar sorunu yasayan arkadaslar tamamen tozdan oldugunu soyluyorlar oyle ufurmeyle olucak sey degil bilginiz varsa acin pamukla mis gibi yapin yoksa verin bir telefoncuya yada garantiye

• Bendede sorun şu şekilde arama yaptığım anda ekran kararıyor. Ekranı yaklaştırmadan sensör direk devreye giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyrat01 -- 18 Mayıs 2014; 21:26:13 >
  • arkadaşlar belki okuyan olur yardımım dokunur. aynı sorunu bende yaşadım. tozlandığını vs bilmiyordum. telefoncu arkadaş ücretsiz olarak yeni sensör gönderdi. hayatımda hiç telefon açmamış biri olarak 5 dakikada değiştirdim. değiştirmesi gerçekten çok kolay. üstelik yeni parçaya gerek yok. benim telefonun üzerinden çıkan parçayı 2 kilo toz kaplamıştı. temizlemek yerine yenisini taktım. temizlersenizde çalışır. telefoncuya sordum 50 liraya değiştiririm demişti. yazık günah. çok çok çok basit değiştirmek. youtube da 10 larca video var zaten. kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.