Şimdi Ara

GALAXY S4 VE I9515 (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
5
Favori
10.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hknsvm

quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

quote:

Orijinalden alıntı: gyrdnr

arkadaşlar i9515 kliksadan aldım iade ettim, cihazdaki işlemci snapdragon 1,9 ghz hızında olmasına rağmen cpuz ve osmonitor uygulamalarında izlediğiniz zaman 1,6 ghz üstüne çıkamıyor, samsung ısınma olmasın diye hızı sınırlamış olabilir, ayrıca cihaz bana diğer s4 lere göre yavaş gelmişti.

Yalan söyleme şuan 1980 mhz frekansını görüyorum senin aldığın üründe sorun var ayrıca lollipop güncellemesi geldi.

İ9515 modeline lollipop geldi mi?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar i9515 kliksadan aldım iade ettim, cihazdaki işlemci snapdragon 1,9 ghz hızında olmasına rağmen cpuz ve osmonitor uygulamalarında izlediğiniz zaman 1,6 ghz üstüne çıkamıyor, samsung ısınma olmasın diye hızı sınırlamış olabilir, ayrıca cihaz bana diğer s4 lere göre yavaş gelmişti.

Yalan söyleme şuan 1980 mhz frekansını görüyorum senin aldığın üründe sorun var ayrıca lollipop güncellemesi geldi.

Evet

Ekran görüntüsü alabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet

Ekran görüntüsü alabilir miyiz?

Sallıyor ya

• nexus can N kullanıcısına yanıt
    Herşey saat hızımı, 9300 ulusal versiyon alamadı Exynoslu s3 aldı kitkat'ı. 9505'le 9506'yı 9500'le karşılaştırmam bile. Bir tarayıcıda yarım saat bekleyeceksin . Samsung zahmet edip güncelleme bile vermedi 5.0'da. Telefonun normal s4'ten ezik kardeş belli ki bilmeyerek almışsın teselli arıyorsun. Tek avantajın custom rom yülle keyfini çıkar. Senin o 1.9 ghzde aldığın hızın fazlasını ben 1 ghz'de daha fazla olarak alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Herşey saat hızımı, 9300 ulusal versiyon alamadı Exynoslu s3 aldı kitkat'ı. 9505'le 9506'yı 9500'le karşılaştırmam bile. Bir tarayıcıda yarım saat bekleyeceksin . Samsung zahmet edip güncelleme bile vermedi 5.0'da. Telefonun normal s4'ten ezik kardeş belli ki bilmeyerek almışsın teselli arıyorsun. Tek avantajın custom rom yülle keyfini çıkar. Senin o 1.9 ghzde aldığın hızın fazlasını ben 1 ghz'de daha fazla olarak alıyorum.

Yapma Heleeeeee

• Adam çok zeki ya s5 snapdragon un 1 üst modelini kullandılar şimdide ondan iyi der bu bak

• Kardeş 9500'le s5'ten hızlı geziyorsun browserda. Senin kafa benim malım iyi olsun kafası. S805'e kadar tüm krait çekirdekler, Arm9'un hız aşırtması yemiş, özel komut istemiyle asenkron yapı yerleştirilmiş çekirdeklerdir. Qualcomm fabrikasyon sürecini samsung'tan 1 yıl geç iyileştirebiliyor. Bu da bu çekirdeklerin ilkel kalmasına sebep oluyor. Stock a7, stock a9 kadar performans sağlarken daha az pil serfiyatı yaparken özelleştirilmiş a9 serisi ( krait ) aynı performansı - saat hızları aynı olunca - daha fazla tasarufla sağlıyor. Bu da snapdragonlu cihazların daha kolay uyku moduna girmesini sağlıyor.
    Ancak mimari eski yeterince güçlenememiş bir mimari bu yüzden işlem gücü yerlerde.
    Bana teknik bir cevap yazamayacağını biliyorum. Büyük ihtimal yaşında küçüktür kendini avutmaya gelmişsin belli bu da ama yeri burası değil.

• Arakadaşlar benimde S4 9500 model telefonum kuruldı ve yenisini aldım.
    S4 9515 4G aldım, birim forumlarda, "NİSAN SONU.3G ŞEBEKE ÜZERİNDENDE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME VAR" şeklinde yazmış.
    Nasıl yani şuan bu telefonla 3G ile görüntülü görüşme olmuyormu?
    4G ye Nisan sonu geçileceğini biliyorum, ancak şuan telefonu 3G ile görüntülü kullanabiliyoruz değilmi, nisandan sonra 4G ile kullanacağız, yanlışmı anlıyorum acaba?
    Telefon henüz elime ulaşmadı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, iyi forumlar.
  • Bu konu ile ilgilenen yok mu arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcoban80

Arakadaşlar benimde S4 9500 model telefonum kuruldı ve yenisini aldım.
    S4 9515 4G aldım, birim forumlarda, "NİSAN SONU.3G ŞEBEKE ÜZERİNDENDE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME VAR" şeklinde yazmış.
    Nasıl yani şuan bu telefonla 3G ile görüntülü görüşme olmuyormu?
    4G ye Nisan sonu geçileceğini biliyorum, ancak şuan telefonu 3G ile görüntülü kullanabiliyoruz değilmi, nisandan sonra 4G ile kullanacağız, yanlışmı anlıyorum acaba?
    Telefon henüz elime ulaşmadı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, iyi forumlar.

sacmalamis suan 3g ile gorusebiliyorum ne alakasi var?

• şimdi S4 de lollipop ne zaman gelecek?
  • Bu model için lollipop'tan herhangi bir gelisme yok mu???

• quote:

Bu model için lollipop'tan herhangi bir gelisme yok mu???

i337m versionuna geldi en son hala bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Künç

Donanımsal olarak çok farkı yok arkadaş abartmış azcık

Evet azcık
  • Arkadaşlar bu modelde 4g var görünūyor ama mobil ağ seçeneklerinde sadece wcdma ve gsm var, lte yok. Kulaklık girişinin yanında da küçük bantla 4g yazmışlar ama menüde yok, ne dersiniz?

Telefon Almanya heralde ve Android 5 de henüz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

Arkadaşlar bu modelde 4g var görünūyor ama mobil ağ seçeneklerinde sadece wcdma ve gsm var, lte yok. Kulaklık girişinin yanında da küçük bantla 4g yazmışlar ama menüde yok, ne dersiniz?

Forumda i9515 modelini kötüleyenlerin hepsi sahtekar bu cihaz tüm s4 modellerinden üstün (snapdragon 800 hariç) nisanda türkiye pazarına giriyor

Android 5.0.1 var ayrıca LTE mevcut.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu modelde 4g var görünūyor ama mobil ağ seçeneklerinde sadece wcdma ve gsm var, lte yok. Kulaklık girişinin yanında da küçük bantla 4g yazmışlar ama menüde yok, ne dersiniz?

Forumda i9515 modelini kötüleyenlerin hepsi sahtekar bu cihaz tüm s4 modellerinden üstün (snapdragon 800 hariç) nisanda türkiye pazarına giriyor

Bu Polonya sürümünü yüklersek sıkıntı olur mu? Bendeki Avusturya'dan alınmış ve henüz 5.0 gelmedi. Sadece Polonya'ya gelmiş anladığım kadarıyla.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/44447/I9515XXU1BOC3_I9515OXA1BOC3_XEO/

• quote:

quote:

quote:

Bu Polonya sürümünü yüklersek sıkıntı olur mu? Bendeki Avusturya'dan alınmış ve henüz 5.0 gelmedi. Sadece Polonya'ya gelmiş anladığım kadarıyla.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/44447/I9515XXU1BOC3_I9515OXA1BOC3_XEO/

sorun olmaz yukleyebilirsin zaten baska bir rom yuklemeye kalksan cihaz kabul etmiyor bootloadere ekstra ozellikler gelmis i9515de

• Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Galaxy S4 Gt-i9515 var yurtdışı ve imei pasaport kayıtlı. Ama mikro sim yapmama ramen sim network lock var. Bu sim kilidini nasıl kaldırabilirim ?
    Araştırdım service mod olayı var ama ne yazık ki S4'ün alt modellerinde uygulanan işlemler burada geçerli olmuyor.

UMTS/Debug Screen/Phone Control/Network Lock/ dan sonra PERSO SHA256 OFF < seçeneği yok. sadece PERSO SHA256 info yazıyor.

Bu yüzden kilidi açamıyorum.

Bunu bilen birisi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatevez

Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Galaxy S4 Gt-i9515 var yurtdışı ve imei pasaport kayıtlı. Ama mikro sim yapmama ramen sim network lock var. Bu sim kilidini nasıl kaldırabilirim ?
    Araştırdım service mod olayı var ama ne yazık ki S4'ün alt modellerinde uygulanan işlemler burada geçerli olmuyor.

UMTS/Debug Screen/Phone Control/Network Lock/ dan sonra PERSO SHA256 OFF < seçeneği yok. sadece PERSO SHA256 info yazıyor.

Bu yüzden kilidi açamıyorum.

Bunu bilen birisi var mı ?

bi 50 kağıt at yapayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.