Şimdi Ara

GALAXY S4 VE I9515 (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
5
Favori
10.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elinde Türkçe 5.0.1 Versiyonlu s4 ü olan varsa bir ricam olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9515in türkçe versiyonu derken?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • i9515 olarak değil s4 için v5.0.1 android türkçe settings.apk lazım. I9500 lerden herhangibirisinin.

http://www.webtekno.com/mobil/samsung-galaxy-s4-te-turkce-lollipop-boyle-gorunuyor-h5185.html

Ayarlar kısmın bu şekilde görünen bir s4 çeşidi olsa olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler geçenlerde 300 MB'den daha büyük bir güvenlik ve sistem güncellemesi geldi 5.0.1'e. Yalnız garip problemler var. Örneğin kişi arama kısayolları kısayol ekranına eklendikten sonra bir süre içinde kayboluyor. Fark eden oldu mu? Telefon GT-9515.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Mart 2016; 17:50:50 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    kısayol derken? arama kaydı mı? ana ekran arama kısayolu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadistica

kısayol derken? arama kaydı mı? ana ekran arama kısayolu mu

Şöyle, ana ekran kişi arama kısayolu ekledikten bir süre sonra kendiliğinden yok oluyor:

GALAXY S4 VE I9515 (ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmadigim için bilmiyorum ancak şimdi deniyorum bakalım aynısı olacak mı

• Arkadaslar Custom özel rom kullanan var mı

Bendekiler de gitmiş. Yakında yeni güncelleme gelir.

• quote:

Bendekiler de gitmiş. Yakında yeni güncelleme gelir.

Bendeki stock rom. Böyle rezillikler yapacaklarsa hiç güncellemesinler daha iyi.

Aslında 5.1 ya da 6.0 gelmesi gerekir bu telefonlara

• quote:

Aslında 5.1 ya da 6.0 gelmesi gerekir bu telefonlara

snapdragon 800lü seri ve value edition'lara marshmallow gelecek.
  • S4 (GT-I9515) bu model s4 ün 4G li modelidir.

ancak bazı sitelerde 4G var ancak 4.5G desteği yok diyor.

bu ne demek oluyor arkadaşlar ?
  • imreqicide İ kullanıcısına yanıt
    ülkemizde 4.5 hızdan maksat yüksek hızdaki 4G hızlarıyla adeta kafa karışıklığı yaratıyorlar çoğu kişi ne olduğunu bilmeden ezbere konuşup sende 4G var bende 4.5 var onda şu vra bunda bu yok gibi saçma sapan bilgilerle kargaşa yaratıyorlar kimseye aldırmadan yadıklarımı iyi dinleyiniz

4.5G den maksat daha yüksek hızdaki cat4 cat6 cat9 sınıflarındaki 150-300-450 mbps hızında 4G hızlarıdır. ve bu sınıflar cat yani category sınıflarına ayrılarak 4G LTE-A (advance) olarak adlandırılıyor tüm dünyada. şimdi gelelim bizim bahsi geçen cihazların destekledikleri hızlar nedir görelim..

galaxy s4 i9515 value edition üzerindeki modem CAT4 150 mbps hızında indirme 50 mbps hızında yükleme 4G hızını destekliyor. aynı sınıfta hızı destekleyen bazı cihazları sıralamak gerekirseGalaxy S4 i9515 Galaxy S4 i9506 galaxy S5 G900F - LG G2 - G3 gibi cihazlar da cat 4 modemi barındırdıkları için 150 mbps hızlı 4G desteğini veriyorlar.

diğer yönden bir başka model olan Galaxy S4 i9505 modelinin Cat3 sınıfı olduğu için 100 mbps hızında 4G 50 mbps hızında yükleme 4G desteği bulunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 22 Mart 2016; 17:09:09 >

• Cyangenmod 13 yükleyecek arkadaşlara tek tavsiyem;
    - Batarya ömrü azalıyor
  • quote:

Cyangenmod 13 yükleyecek arkadaşlara tek tavsiyem;
    - Batarya ömrü azalıyor

dediğimden beri CM12 kullanıyorum gayet stabil hiç bir hata yok.
  • Arkadaşlar kendim s5 kullanıcısıyım.root ve custom rom hakkında tecrübeliyim.ikinci bir telefona ihtiyacım vardı.bugün 2.el i9515 telefon aldım.henüz elime geçmedi ama gördüğüm kadarıyla bu cihazlar için pek custom rom bulunmuyor.bütün özellikleri i9505 ile aynı olduğu için i9505 custom romu yüklesek olmuyor mu.bana sorun çıkarmayacak gibi geliyor.deneyen oldu mu acaba.cm13 rom yada stock roma mecbur mu kalacağız.yardımlarınızı bekliyorum.herkese iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin186

Arkadaşlar kendim s5 kullanıcısıyım.root ve custom rom hakkında tecrübeliyim.ikinci bir telefona ihtiyacım vardı.bugün 2.el i9515 telefon aldım.henüz elime geçmedi ama gördüğüm kadarıyla bu cihazlar için pek custom rom bulunmuyor.bütün özellikleri i9505 ile aynı olduğu için i9505 custom romu yüklesek olmuyor mu.bana sorun çıkarmayacak gibi geliyor.deneyen oldu mu acaba.cm13 rom yada stock roma mecbur mu kalacağız.yardımlarınızı bekliyorum.herkese iyi forumlar.

CM12.1 CYANGENMOD mevcut ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. 24 saat pil süresi

cm13 tavsiye etmem batarya 5 saat dayanmıyor

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/rom-cm12-1-galaxy-s4-ve-gt-i9515-t3172140

buradan indir.

i9505 kesinlikle yükleme!

benim kurulum şekli;
    megadan en son rom indirdim. "jfvelte" olacak ona dikkat et
    opengaps'den arm -> 5.1 -> nano kullanıyorum

roota gerek yok. dark theme çaktın mı üstüne telefon oldu sana S8 gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 24 Mayıs 2016; 12:06:36 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.