Şimdi Ara

GALAXY S4 VE I9515 (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
5
Favori
10.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevabın için teşekkür ederim.ben oldum olası cm romlara ısınamadım.touchwiz arayüz benim çok hoşuma gidiyor.xda forumda bu romu kurabildiğimizi yazıyor.

XDA Developers
    [ROM] Albe95 LolliROM 9.0 (15/05/16) [HPA1][S6/S7/N4/N5 Feature]
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/rom-albe95-lollirom-official-1-0-t3049564

""Q. I have I9515 Variant, Can I install this rom?
    A. Yes but you to need to flash this I9515 custom kernel, after you've flashed the rom""
    Denemek istiyorum.telefon bi gelsin de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin186

Cevabın için teşekkür ederim.ben oldum olası cm romlara ısınamadım.touchwiz arayüz benim çok hoşuma gidiyor.xda forumda bu romu kurabildiğimizi yazıyor.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/rom-albe95-lollirom-official-1-0-t3049564

""Q. I have I9515 Variant, Can I install this rom?
    A. Yes but you to need to flash this I9515 custom kernel, after you've flashed the rom""
    Denemek istiyorum.telefon bi gelsin de...

kernelden pek anlamıyorum umarım çalışır.

• sadistica kullanıcısına yanıt
    kardeş bu romu yükeldiğimizde 4G yle iligili bi sıkıntı oluyormu? yani bu rom 4g desteklimi
  • Stephen21 S kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yok 30mbs hız alıyorum.
    eyw kardeş şuan cm 13 ü yükleyeyim dedim. yalnız gapps i yüklerken hata veriyor. twrp recovery i kullanıyorum. cm 13 e uygun (çalışan) bi gapps linki atarmısın kardeş sana zahmet
    kardeş gerek kalmadı hallettim. arm/6.0/mini paketini yükleyince sıkıntı çıkmadı
  • Arkadaşlar bu cihazda stock samsung romda ayarlar/hesaplar/google hesabına tıklayınca ayarlar durduruldu hatası veriyor.sizde böyle bir sorun var mı.ne yaptımsa sorunu çözemedim.

pico da yükleyebilirsin sıkıntı çıkmaz
    eyw hocam teşekkürler :) çok soru soruyorum ama bi sorum daha olacak :) , tekrar biz stock romu kurmak istersek, odin ile stock romu kurduğumuzda, root ve twrp recovery kalkarmı? yani ilk temiz haline dönermi yoksa herhangi bi işlem yapmamız gerekirmi?
    hiç bi sorun olmaz. düzgün bir şekilde format/wipe/erase data yaptınmı hepsi geri gelir.
    Freedos gibi oluyor telefon recoveryden sildin mi :)

sor tabi ben de sora sora öğrendim hala soruyorum.

bugün cm13e geçtim.
    Teşekkürler :) ben stock roma tekrar geri döndüm hocam :) cm 13 sarmadı :)

• ilk bakışta cm12 daha stabil geldi bana ancak geçtik artık. bir şans daha verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephen21

Teşekkürler :) ben stock roma tekrar geri döndüm hocam :) cm 13 sarmadı :)

Hocam stock romda ayarlar/ hesaplar/google hesabına girince ayarlar durduruldu hatası veriyor mu.bakar mısınız.

• yasin186 kullanıcısına yanıt
    Wipe cache/dalvik yaptın mı
  • Full wipe yaptım ama aynı sorun oluyor.telefonu sıfırdan yapılandırıyorum.ilk başlarda normal çalışıyor.5-10 dk sonra google play services ve google play store otomatik olarak güncelleniyor.sonra bir daha hesabıma ulaşamıyorum.galeri uygulamasının hesaplar bölümünden kısmen ulaşabiliyorum.birleşik arap emirliklerinin mart ve mayıs 2016 tarihli stock romunu denedim.ingiltere aralık 2015 stock romunu denedim.ama nafile.sorunu çözemedim

evet hocam ayarlar durduruldu hatası alıyorum. bende birleşik arap emirligi romu kullanıyorum. nedeni bende çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephen21

evet hocam ayarlar durduruldu hatası alıyorum. bende birleşik arap emirligi romu kullanıyorum. nedeni bende çözemedim.

Tamam cevap için teşekkür ederim.ben de sorunun donanımsal olduğunu düşünmeye başlamıştım.o zaman yapacak bişey yok.google play hizmetleri isimli programın açtığı bir sorun bu.bi çözüm bulursak buradan paylaşalım.

• Paralel ithalat S5 32 GB kullanan arkadaşımda da aynı sorunlar oluştu. En son bu olaydan sonra Lolipop 5 yükledi.
    beyler siz custom romdan mı döndünüz?

ben de bi ara stock roma geçtmiştim wifi çalışmamıştı.

en son güncel 4.4.2 stock rom kurdum. sonra odin ile 5 sürümünü yükledim sorun düzeldi
    cm13ü ilk defa kurduğumda geçenlerde GOOGLE PLAY SERVICE stopped hatası aldım. sonra araştırdım wipe cahce/dalvik yapmak gerekiyomus gapps kurduktan sonra.
    ben de sil baştan cm13 kurdum wipeladım gapps kurdum wipeladım şimdi saat gibi çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.