Şimdi Ara

Galaxy s4 vs. HTC ONE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alacağım fakat ikisi arasında gidip geliyorum benim daha çok baktığım özellik kamera ve ses. Ses açısından ONE daha önce gibi fakat kafama takılan kamera kısmı. HTC ONE da seri çekim var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.

• Htc nin kamerasının farkı akşam vakti veya ideal-aydınlık olmayan ortamlarda belli oluyor.İdeal ışık koşullarında s4 ün daha iyi çektiğini söyleyebilirim.
  • Glenn G kullanıcısına yanıt
    her ikisinin kamerası oldukça başarılı , ayırt edemezsin. ama senin için gece çekimleri önemli ise kesinlikle One derim.. s4 ün kamerası kötü değil ama şunu belirtmek isterim arka planı beyaz olan çekilen fotoğraflarda ve örneğin yine arka planı beyaz olan web sayfalarınıda s4 tam olarak beyaz olarak yansıtamıyor hafif krem renginde oluyor. aynı sorun s3 te de vardı. One da bu sorun yok.. karar senin.. s3 kullanmıştım oldukça da memnundum, kasa yapısı s4 te değişseydi tercihim s4 olurdu ama artık kasa yapısına önem veriyorum.. gerek kasa yapısı gerekse ses konu olunca bnm tercihim One olur..
  • Ben de Htc One diyorum. Ses zaten tartışılmaz bence One önde. Kameraya gelirsek One gece ultrapikselden dolayı daha iyi ışık aldığı için daha iyi çekiyor fakat gündüz ve ışıklı ortamlarda Samsung13 megapiksel ile öne çıkıyor. Ne kadar ultra piksel falan olsa da sonuçta Htc kamerası 4 mega. Fakat ben de kameraya önem vermeme rağmen Htc one alıcam çünkü telefon gerçekten kaliteli malzeme ve görünüme sahip Samsung gibi değil. Ekranda da Htc one açık ara önde süper bir ekranı var teknoloji marketlerde bakmadıysan bir incelemeni öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.