Şimdi Ara

galaxy s4 wi-fi sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
43.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş sorunun büyük ihtimalle wi-fi kullanıcı adının türkçe karakterli olması olabilir. Örneğin bilgisayarınından wi-fi bağlanıyor cep bağlanmıyorsa wi-fi adında büyük İ,Ö,Ü gibi karakter varsa cep telefonun desteklemez ve wi-fi tanımaz.
    Bilgisayarının görme sebebi ise geyet basit, tüm karakterleri otomatik görüyor. modem arayüzünden türkçe karakter olmayan bi wi-fi görünen adı yaz. şifren de türkçe karakter olmazsa iyi olur.
  • Bende başka bir sorun var buraya yazayım, konu açmayayım dedim. Benim S4 wifi ve mobil veri olarak düzgün çalışıyor ama sürekli hem wifi'de hemde mobil veri'de veri alıyormuş gibi aşşağı ok yanıp sönüyor. Bazen oklar iki yönlü yanıp sönüyor. Bütün uygulamalar kapalıyken oluyor bu. Doğal olarak pili bitiriyor. 1s40 dakikada pil %7den %50'ye dolamadı. Gece yatarken %50 civarında olan pil sabah bitmek üzereydi. Bunun gibi sorun yaşayan oldu mu? Android 4.2.2 var. Yeni sürümü hiç görmüyor zaten.
  • ALLAH RAZI OLSUN GARDAŞ SEN OLMASAN ÇÖZEMEZDİK VALLA. EN KRAL TLFNCUYA GITTIK ÇÖZEMEDİ VALLA..
    @mehmetolmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1 CUMO

ALLAH RAZI OLSUN GARDAŞ SEN OLMASAN ÇÖZEMEZDİK VALLA. EN KRAL TLFNCUYA GITTIK ÇÖZEMEDİ VALLA..
    @mehmetolmez

Cumlemizden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet zyxel modemim var.. ikisini de bağlanmıyor doğru düzgün... tp-link ile hiç bir sorun yok.. ayrıca ttnetin verdiği 4 portlu airties modeme de sorunsuz bağlanıyor...
  • Merhaba arkadaşlar ben de s4 aldım bende de benzer bir sorun var ama benim telefonda wifiyi açılmıyor daha dogrusu ''Açılıyor...'' diyor ve öyle kalıyor. Wifi açılındıgında normalde yeşil oluyor kapanınca gri ama ben açmaya çalışınca soluk bir yeşil renk alıyor ve öyle kalıyor. bazen uzun süre ugraşmayınca tekrar deniyorum baglanıyor ama sonra tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum. LÜTFEN YARDIM EDİN! şimdiden teşekkür ederim.
  • Benimde şöyle bir sorunum var kardeşlerim Samsung Galaxy S4 I9505 kaydettiğim wifileri telefonu yeniden başlatınca veya kapatıp açınca wifi şifrelerini tekrar istiyor format attım 10 kere 5 6 kere sürüm attım şuan 5.0.1 sürüm dünde yeni çıkna chin 5.0.1 sürümü attım halen aynı çok sıkıcı bir durum lütfen yardımcı olun
  • http://forum.donanimhaber.com/m_88509389/f_//tm.htm#109143227 Lütfen bu soruna bir cvp lütfen çok sıkıcı bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

quote:

Orijinalden alıntı: akbirkurt

S4'ün wifi teknolojisi ileri düzeyde.Modem uyuşmuyor olabilir.

Bu nasıl saçma bir yorum

bende böyle düşünüyordum ama saçma değilmiş... zyxel 660 modeme bir türlü bağlanmayan telefonum tp-link modeme rahatlıkla bağlanıyor .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.